Notoras blog

FEFO-metoden: reduktion af spild, sikring af friskhed og forbedret lønsomhed i din fødevarevirksomhed

august 17th, 2022|

FEFO-metoden: reduktion af spild, sikring af friskhed og forbedret lønsomhed i din fødevarevirksomhed At opnå en sund og rentabel bundlinje som fødevarevirksomhed kan være en svær balancegang: det kræver blandt andet smidig, velinformeret beslutningstagning, samtidig med, at man nøje overvejer [...]

Hvordan kan data give din virksomhed værdi i et udfordrende fødevaremarked?

juni 22nd, 2022|

Hvordan kan data give din virksomhed værdi i et udfordrende fødevaremarked? Omkostningerne ved at drive forretning på fødevaremarkedet er stødt stigende, og umiddelbart ligner det ikke, at de er ved at aftage. Derfor er fagfolk inden for fødevarebranchen stålsatte efter [...]

4 metoder: Sådan kan dit ERP-system til fødevareproduktion hjælpe med at sikre din virksomheds fremtid

juni 1st, 2022|

4 metoder: Sådan kan dit ERP-system til fødevareproduktion hjælpe med at sikre din virksomheds fremtid Kigger man på fødevareindustrien som helhed, så har den de senere år været alt andet end stillestående. I løbet af de seneste par år har [...]

Hvordan kan en fødevarespecifik ERP-løsning facilitere din virksomheds vækst?

april 5th, 2022|

Hvordan kan en fødevarespecifik ERP-løsning facilitere din virksomheds vækst? Set i lyset af, at vækst højest sandsynligt er ét af din fødevarevirksomheds nøglemål, har du brug for løsninger, der er skalerbare, hvis du løbende skal være i stand til at [...]

4 trin: skab en fremragende sporbarhedsprocedure i din fødevarevirksomhed

marts 29th, 2022|

4 trin: skab en fremragende sporbarhedsprocedure i din fødevarevirksomhed Betydningen og vigtigheden af sporbarhedsprocessen er rimelig godt kendt blandt de danske fødevarevirksomheder. Statistikkerne og tendenserne peger da også i retning af, hvor vigtig et område håndteringen af sporbarhed er. Hvad [...]

Fremtidens distribution: teknologi forvandler problemer til muligheder

marts 8th, 2022|

Fremtidens distribution: teknologi forvandler problemer til muligheder Bæredygtighed er ikke kun et fremtidigt mål for virksomheder, der opererer inden for distribution og logistik. Industrien gør dog langsomme, men sikre, fremskridt: dels grundet den øgede forbrugerefterspørgsel og dels på grund af [...]

5 essentielle topfunktioner, som et fødevarespecifikt ERP-system skal indeholde

marts 3rd, 2022|

5 essentielle topfunktioner, som et fødevarespecifikt ERP-system skal indeholde Som fødevaredistributør er du sikkert i gang med at opbygge det produktsortiment, som forbrugerne efterspørger. Ud over et stigende behov for et kvantitativt og kvalitativt produktudbud, er forventningerne til produktlevering til [...]

”Vægtstyring af fangsten”: hvordan din kød-, fisk- og skaldyrsvirksomhed kan dække bekymringer af vægtstyring med ERP-setup

februar 24th, 2022|

”Vægtstyring af fangsten”: hvordan din kød-, fisk- og skaldyrsvirksomhed kan dække bekymringer af vægtstyring med ERP-setup Om din fødevarevirksomhed opererer inden for kød-, fisk- eller skaldyrssektoren, så er du uden tvivl bekendt med udtrykket ”fangstvægt” og den udfordring, som konceptet [...]

”Gør produktionen grønnere”: bæredygtig emballage og forsyningskædestyring

februar 22nd, 2022|

”Gør produktionen grønnere”: bæredygtig emballage og forsyningskædestyring I nutidens mere miljøbevidste verden bør og skal fokus på bæredygtighed være en integreret del af din virksomheds forretningsstrategi. Internationale miljøorganisationer ligger ikke alene et pres på virksomhederne om at accelerere på deres [...]

Konfrontation med 5 store mejeriudfordringer med et fødevarespecifikt ERP-system

februar 17th, 2022|

Konfrontation med 5 store mejeriudfordringer med et fødevarespecifikt ERP-system Kigger man isoleret på mejerisektoren, så adskiller den sig fra de øvrige fødevarebrancher i forhold til unikke udfordringer. Mejeriprodukter som mælk, ost og smør virker for forbrugeren måske enkle og lige [...]

Go to Top