bageri

I Notora er vi specialister i ERP-løsninger til fødevareindustrien

Hvad enten I opererer som fødevareproducent eller grossist, står I dagligt over for at skulle håndtere en lang række brancheudfordringer som sporbarhed, kvalitet, sikkerhed, prognoser, dokumentation og afgifter, emballagestyring, logistik & WMS – og meget mere.

I Notora hjælper vi jer
med at udvikle den rette it-strategi og implementere de mest velegnede it-løsninger, der optimerer jeres unikke fødevareforretning på tværs af værdikæden. Via vores rådgivning og softwareløsninger vil I kunne optimere jeres forretning og effektivt levere produkter af højeste kvalitet i takt med udviklingen inden for digitalisering og automatisering i Industri 4.0.

”Apteans ‘Food & Beverage’-system er den mest målrettede og innovative tillægløsning til at håndtere de konkrete udfordringer i fødevareindustrien, der ikke bliver dækket i en standard ERP-løsning”

Kontakt mig her, og hør mere.

Ekspertise og software der løser jeres unikke behov

Notoras fødevarekonsulenter trækker på over 25 års erfaring i implementering af it-løsninger til forretnings- og produktionsstyring i fødevareindustrien. Vi har udviklet en unik forståelse for både arbejdsgange og særlige behov i fødevarevirksomheder i alle faser af forsyningskæden.
Vi arbejder for en lang række produktionsvirksomheder og grossister inden for et bredt spektrum af fødevarekategorier og underbrancher. Det er vores erfaring, at en stor procentdel af alle arbejdsprocesser og udfordringer er identiske på tværs af alle fødevarevirksomheder.

Vores specificerede brancheløsning vil kunne dække ca. 90% af jeres standard- og brancheprocesser i fødevareindustrien via NAV/Business Central i kombination med Aptean Food & Beverage. De resterende 10% er unikke processer, der ofte vil kræve et yderligere analysearbejde for at afdække jeres konkrete behov for specialdesignet funktionalitet og tilretninger.

Læs om Notoras projektløsninger her.

brancheløsning pyramide infografik

Aptean Food & Beverage: Det førende ERP-tillægsmodul til fødevareindustrien

Med over 300 internationale brugere er Aptean Food & Beverage det førende Microsoft Dynamics 365 add-on til Business Central/NAV, som er udviklet til distributions- og produktionsvirksomheder i fødevareindustrien. Aptean Food & Beverage’s specificerede applikationer bringer alle områder af jeres forretning sammen i én integreret platform.
Tillægsmodulet indeholder specifikke værktøjer til håndtering af bl.a. sporbarhed, kvalitetskontrol, sikkerhed, trading, produktionsstyring, opskriftsstyring, dokumentation og prognoser, logistik og meget mere.

Aptean Food & Beverage understøtter ikke kun nuværende branchekrav, men er også et strategisk platformsvalg, der positionerer jeres fødevarevirksomhed til fremtidig innovation og markedsjusteringer i fødevareindustrien.

Som dansk partner og eneforhandler i Skandinavien har vi stor erfaring i at implementere Aptean Food & Beverage i mange forskellige typer fødevarevirksomheder, hvilket har effektiviseret deres forretningsprocesser og skabt organisationsudvikling med stor rentabilitet til følge.

Læs mere om Aptean Food & Beverage her.

Har I særlige behov for Business Intelligence, EDI,
Mobile WMS-scanning, faktura- og bilagsstyring m.m.?

Se oversigten over vores kvalificerede 3.partsprodukter her:
Se oversigt
Fødevarebrochure

Bliv klogere på Foodware 365

Download en gratis brochure, og læs mere om, hvilke applikationer der kan løse jeres udfordringer som fødevarevirksomhed.

Business Central og Aptean Food & Beverage