Support: +45 5382 7300 | support@notora.dk

Hvordan kan data give din virksomhed værdi i et udfordrende fødevaremarked?

Hvordan kan data give din virksomhed værdi i et udfordrende fødevaremarked? Omkostningerne ved at drive forretning på fødevaremarkedet er stødt stigende, og umiddelbart ligner det ikke, at de er ved at aftage. Derfor er fagfolk inden for fødevarebranchen stålsatte efter [...]

juni 22nd, 2022|

4 metoder: Sådan kan dit ERP-system til fødevareproduktion hjælpe med at sikre din virksomheds fremtid

4 metoder: Sådan kan dit ERP-system til fødevareproduktion hjælpe med at sikre din virksomheds fremtid Kigger man på fødevareindustrien som helhed, så har den de senere år været alt andet end stillestående. I løbet af de seneste par år har [...]

juni 1st, 2022|

Hvordan kan en fødevarespecifik ERP-løsning facilitere din virksomheds vækst?

Hvordan kan en fødevarespecifik ERP-løsning facilitere din virksomheds vækst? Set i lyset af, at vækst højest sandsynligt er ét af din fødevarevirksomheds nøglemål, har du brug for løsninger, der er skalerbare, hvis du løbende skal være i stand til at [...]

april 5th, 2022|

4 trin: skab en fremragende sporbarhedsprocedure i din fødevarevirksomhed

4 trin: skab en fremragende sporbarhedsprocedure i din fødevarevirksomhed Betydningen og vigtigheden af sporbarhedsprocessen er rimelig godt kendt blandt de danske fødevarevirksomheder. Statistikkerne og tendenserne peger da også i retning af, hvor vigtig et område håndteringen af sporbarhed er. Hvad [...]

marts 29th, 2022|

Fremtidens distribution: teknologi forvandler problemer til muligheder

Fremtidens distribution: teknologi forvandler problemer til muligheder Bæredygtighed er ikke kun et fremtidigt mål for virksomheder, der opererer inden for distribution og logistik. Industrien gør dog langsomme, men sikre, fremskridt: dels grundet den øgede forbrugerefterspørgsel og dels på grund af [...]

marts 8th, 2022|

5 essentielle topfunktioner, som et fødevarespecifikt ERP-system skal indeholde

5 essentielle topfunktioner, som et fødevarespecifikt ERP-system skal indeholde Som fødevaredistributør er du sikkert i gang med at opbygge det produktsortiment, som forbrugerne efterspørger. Ud over et stigende behov for et kvantitativt og kvalitativt produktudbud, er forventningerne til produktlevering til [...]

marts 3rd, 2022|

”Vægtstyring af fangsten”: hvordan din kød-, fisk- og skaldyrsvirksomhed kan dække bekymringer af vægtstyring med ERP-setup

”Vægtstyring af fangsten”: hvordan din kød-, fisk- og skaldyrsvirksomhed kan dække bekymringer af vægtstyring med ERP-setup Om din fødevarevirksomhed opererer inden for kød-, fisk- eller skaldyrssektoren, så er du uden tvivl bekendt med udtrykket ”fangstvægt” og den udfordring, som konceptet [...]

februar 24th, 2022|

”Gør produktionen grønnere”: bæredygtig emballage og forsyningskædestyring

”Gør produktionen grønnere”: bæredygtig emballage og forsyningskædestyring I nutidens mere miljøbevidste verden bør og skal fokus på bæredygtighed være en integreret del af din virksomheds forretningsstrategi. Internationale miljøorganisationer ligger ikke alene et pres på virksomhederne om at accelerere på deres [...]

februar 22nd, 2022|

Konfrontation med 5 store mejeriudfordringer med et fødevarespecifikt ERP-system

Konfrontation med 5 store mejeriudfordringer med et fødevarespecifikt ERP-system Kigger man isoleret på mejerisektoren, så adskiller den sig fra de øvrige fødevarebrancher i forhold til unikke udfordringer. Mejeriprodukter som mælk, ost og smør virker for forbrugeren måske enkle og lige [...]

februar 17th, 2022|

Batch-/Lot-management: hvad indebærer det, hvorfor er det vigtigt og hvordan kan ERP være løsningen til en optimal håndtering?

Batch-/Lot-management: hvad indebærer det, hvorfor er det vigtigt og hvordan kan ERP være løsningen til en optimal håndtering? Fødevareindustrien og dens dynamikker er i hastig fremdrift: både når det kommer til det generelle brancheniveau, men også rundt omkring i de [...]

februar 8th, 2022|
Go to Top