Bageri og konditori – din branche
Brød & Kager er en dynamisk sektor, der leverer mad til millioner af forbrugere hver dag. Fokus for brød- og bagerindustrien er produktion og salg af mel- og hvedebaserede produkter, der bages i ovn. Disse produkter inkluderer, men er ikke begrænset til, brød, kager, cookies, bagværk og tærter. Da mange mennesker overalt i verden spiser brød og hvedebaserede måltider mindst en gang om dagen, er presset på brød- og bageriindustrien naturligvis også under pres. Hver dag forbruges der op imod over 9 millioner store brød. Brød og bageriprodukter er en bred sektor, der har eksisteret i tusinder af år, med store mængder af tilknyttede nicheprodukter.
Fakta & tendenser i bageri- og konditorisektoren:


Udfordringer i bageri- og konditoribranchen
Udfordringer i bageri- og konditoribranchen er centreret omkring konstant skiftende krav, der tvinger virksomhederne til fleksibilitet. Disse ændringer kræver, at mange industrielle bagerier innoverer og forbinder en mere fleksibel produktionskapacitet. Kun ved at gøre det kan de effektivt fremstille flere typer produkter som reaktion på hele tidens skiftende nyere tendenser. Kunderne forventer friskhed, bredt udvalg og kvalitet. Derfor søger detailhandlere – sammen med leverandører – i et meget konkurrencedygtigt marked konstant at fremstille innovative produkter for at opnå markedsfordele på konkurrenterne.
Notora FastFood – ERP-løsninger med fødevarefokus og -funktionalitet
Strømlin driften og driv væksten
Notora | FastFood 365 er en stærk software til forretningsadministration designet til at adressere de end-to-end forretningsprocesser, der figurerer blandt fødevareproducenter og distributører. Notora | FastFood 365 er opbygget omkring Microsoft Dynamics 365-platformen og er den første globale, fuldt fremtidssikrede løsning til en række producenter og forhandlere af fødevarer i subvertikaler såsom: friske produkter, kød, fisk og andet protein, bagerier samt andre fuldprocesproducenter og -handlere.
Dyb forretningsindsigt: fra ”korn” til ”croissant”
De fleste kommercielle forretningssystemer er specialiserede i enten kontrol eller fleksibilitet – men aldrig begge på samme tid. Notora | FastFood 365 er bygget specifikt ud fra branchebehov, for at kunne imødekomme de velkendte fødevareproblematikker, for at give jeres virksomhed fuld kontrol over den voksende forretning og samtidig bevare al den fleksibilitet, I har brug for at kunne reagere dynamisk på i et hurtigt bevægende fødevaremiljø.
Microsoft-platformen leverer de grundlæggende styrker, I har brug for til at drive den daglige drift på tværs af kvalitet, finansiering, indkøb, produktion, lager og lagerbeholdning, salg, distribution, BI og rapportering.
I Notora bringer vi vores store erfaring inden for fødevarefeltet til bordet og leverer vital fødevarefunktionalitet inden for bagerisektoren til jeres virksomhed sammen med et branchespecifikt know-how, som I har brug for, hvis I fortsat ønsker at maksimere produktivitet og overskud uden behov for dyre og tidskrævende tilpasninger.
Nøglefunktioner
Yderligere kapaciteter
De mange funktioner, der er tilgængelige i ovenstående moduler, er alt for omfattende til at blive nævnt i denne korte oversigt. Den unikke opbygning på vores platform betyder, at jeres system altid er aktuelt og altid forbedres med nye og forbedrede funktioner og kapaciteter, der stilles til rådighed ved hver ny udgivelse. Det er slut med tiderne, hvor ERP-opdateringer og opgraderingsprocesser tager flere år. Vi sender opdateringer til jer løbende, så I aldrig bliver forældet, og jeres ERP-system aldrig skal udskiftes. Kort sagt: vi er altid et skridt foran:
Hos Notora er vi eksperter på fødevareområdet. Vi er stolte af at have en bred brancheforståelse og derved også indsigt og forståelse for jeres specifikke behov, så vi er i stand til at levere de værktøjer, som er nødvendige for jeres succes. Der er ikke tale om overfladiske ERP-sniksnak – vores løsning besidder fødevarerettet funktionalitet, der styrer hvert trin lige fra ”korn” til ”croissant”.