Notoras blog

4 skjulte omkostninger, som fødevarespecifik ERP-software kan hjælpe med at mindske

juni 7th, 2023|

4 skjulte omkostninger, som fødevarespecifik ERP-software kan hjælpe med at mindske Stigende omkostninger har de sidste mange år været virkeligheden for alle typer af virksomheder verden over: at drive forretning inden for fødevareindustrien har bestemt heller ikke været nogen undtagelse. [...]

4 måder: skab et mere bæredygtigt fundament for din fødevareproduktion

maj 12th, 2023|

4 måder: skab et mere bæredygtigt fundament for din fødevareproduktion At kalde bæredygtighed for en topprioritet for fødevare- og drikkevarevirksomheder ville ikke være nogen form for overdrivelse. Vores samarbejdspartner fra ”Aptean Food & Beverage” har sammen med det internationale analyseinstitut [...]

Planlægning af fødevareproduktion: skab konsekvent succes på 3 nøglefronter

december 15th, 2022|

Planlægning af fødevareproduktion: skab konsekvent succes på 3 nøglefronter Lad os starte med et eksempel: Forestil dig, at du skulle i gang med at planlægge et 3 ugers langt roadtrip ned igennem Europa. De fleste mennesker ville forinden have planlagt, [...]

12 nøgleproduktions-KPI’er at spore: Udnyt formålsbygget software til at booste vækst og resultater

september 20th, 2022|

12 nøgleproduktions-KPI’er at spore: Udnyt formålsbygget software til at booste vækst og resultater Inden for fremstillingsindustrien er ”Big Data” ensbetydende med ”Big Business” og oftest resultater. Ifølge Fortune Business Insights forventes den pengemæssige værdi af det globale marked at nå [...]

FEFO-metoden: reduktion af spild, sikring af friskhed og forbedret lønsomhed i din fødevarevirksomhed

august 17th, 2022|

FEFO-metoden: reduktion af spild, sikring af friskhed og forbedret lønsomhed i din fødevarevirksomhed At opnå en sund og rentabel bundlinje som fødevarevirksomhed kan være en svær balancegang: det kræver blandt andet smidig, velinformeret beslutningstagning, samtidig med, at man nøje overvejer [...]

Hvordan kan data give din virksomhed værdi i et udfordrende fødevaremarked?

juni 22nd, 2022|

Hvordan kan data give din virksomhed værdi i et udfordrende fødevaremarked? Omkostningerne ved at drive forretning på fødevaremarkedet er stødt stigende, og umiddelbart ligner det ikke, at de er ved at aftage. Derfor er fagfolk inden for fødevarebranchen stålsatte efter [...]

4 metoder: Sådan kan dit ERP-system til fødevareproduktion hjælpe med at sikre din virksomheds fremtid

juni 1st, 2022|

4 metoder: Sådan kan dit ERP-system til fødevareproduktion hjælpe med at sikre din virksomheds fremtid Kigger man på fødevareindustrien som helhed, så har den de senere år været alt andet end stillestående. I løbet af de seneste par år har [...]

Hvordan kan en fødevarespecifik ERP-løsning facilitere din virksomheds vækst?

april 5th, 2022|

Hvordan kan en fødevarespecifik ERP-løsning facilitere din virksomheds vækst? Set i lyset af, at vækst højest sandsynligt er ét af din fødevarevirksomheds nøglemål, har du brug for løsninger, der er skalerbare, hvis du løbende skal være i stand til at [...]

4 trin: skab en fremragende sporbarhedsprocedure i din fødevarevirksomhed

marts 29th, 2022|

4 trin: skab en fremragende sporbarhedsprocedure i din fødevarevirksomhed Betydningen og vigtigheden af sporbarhedsprocessen er rimelig godt kendt blandt de danske fødevarevirksomheder. Statistikkerne og tendenserne peger da også i retning af, hvor vigtig et område håndteringen af sporbarhed er. Hvad [...]

Go to Top