OM OS

Vi vil hjælpe fødevarevirksomheder med at optimere og effektivisere de interne arbejdsgange.

Vores historie

Da Notora i 2013 blev stiftet var det med en klar vision om at blive én af de førende ERP-konsulenthuse og -udbydere i hele norden. Visionen og missionen var klarlagt fra start: at levere bedre IT-løsninger, legendarisk service og favorable priser til danske virksomheder. Vi bestræber os på ”at være det foretrukne konsulenthus inden for ERP-løsninger til fødevareindustrien”.  

Siden 2013 er det gået stærkt, hvor anerkendelser som Gazellevirksomhed, Succesvirksomhed og Bisnodes AAA-kreditering er opnået, og i dag har vi indskærpet vores kundefokus til fødevareindustrien, hvor vi brænder for at levere branchespecifikke ERP-løsninger til fødevarevirksomheder og nicher, der er i berøring med branchen. 

Gennem samarbejdet med de internationale ERP-specialister inden for fødevarefeltet, Aptean, har vi opbygget et stort knowhow omkring fødevarebranchen og dens indlejrede problematikker, så vi som ERP-udbyder aldrig har stået med en stærkere værktøjskasse. Dette i forhold til at hjælpe fødevarevirksomheder med at optimere og effektivisere de interne arbejdsgange gennem funktionelle værktøjer til styrings- og økonomiske processer.  

Vi har set IT-systemers udvikling og afvikling. For at følge fødevarebranchens udvikling har vi derfor altid sørget for at investere i den nyeste viden, hvilket inkluderer ”Foodware 365”-applikationen. Dette for at være med fremme som frontløber i udviklingen inden for blandt andet Cloud-løsninger, AI og IoT i relation til Microsoft Dynamics 365 Business Central, Microsoft Power Platform og Azure. Yderligere er vi også i stand til at tilrette og opdatere ældre NAV-systemer, hvis jeres fødevarevirksomhed er ude efter opgraderinger af de nuværende systemer. 

Eksperter i fødevarespecifikke ERP-løsninger 

Vores arbejde er forankret i visheden om, at den digitale transformation går én vej: fremad i et hæsblæsende tempo. Siden Notoras fødsel har vi derfor investeret i virksomheden og sørget for, at vi altid er med som frontløber i udviklingen af viden, de nyeste produkter inden for Microsoft Dynamics 365 Business Central og øvrige relevante applikationer målrettet fødevarebranchen.  

At yde en god service er omdrejningspunktet for alt vores arbejde, hvor byggestenene i vores service udmønter sig i værdierne 

  • Faglighed
  • Tillid
  • Tilgængelighed
  • Empati

Læs mere om vores tilgang til kunderne på Customer Care.

Er I klar til at indlede en opstartende dialog?

Du kan kontakte os ved at trykke på kontakt os knappen og derigennem sende en mail til os.

Kontakt os

Ledelsen

Thomas Blak
Thomas BlakAdministrerende Direktør
Michael Lauridsen
Michael LauridsenØkonomidirektør
Yvonne Larsen
Yvonne LarsenLeverancechef & Senior projektleder
Erik Nielsen
Erik NielsenHR Chef

I tæt samarbejde med branchens bedste

For 3. år i træk er vi af Microsoft krediteret som værende ”Gold Partner”. Dette kvalitetsstempel uddeles til samarbejdspartnere, der formår at levere kvalitetsrådgivning, er succesfulde omkring ERP-implementeringer og kompetent support inden for Microsoft Dynamics 365-porteføljen af forretningsløsninger. 

Vores knowhow inden for ERP-løsninger til fødevarevirksomheder bygger på et tæt samarbejde med Microsoft, ligesom vi i hverdagen samarbejder tæt med nogle af branchens bedste certificerede 3. partsproduktleverandører – her kan fremhæves Aptean, Continia, TrueCommerce og Tasklet Factory. 

Læs mere om vores dygtige samarbejdspartnere HER.

Lokationer

Aarhus

AARHUS

Haslegårdsvænget 18
8210 Aarhus V

Aalborg

AALBORG

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Øst

Roskilde

ROSKILDE

Ledreborg Allé 128D 1. tv
4000 Roskilde

Frederikshavn

Frederikshavn

Silovej 8
9900 Frederikshavn

Aarhus

AARHUS

Rymarken 2, st tv
8210 Aarhus V

Aalborg

AALBORG

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Øst

Roskilde

ROSKILDE

Ledreborg Allé 128D 1. tv
4000 Roskilde

Frederikshavn

Frederikshavn

Silovej 8
9900 Frederikshavn