Strømlinede workflows og statusstyring styrker din operationelle effektivitet

Strømlinede workflows og statusstyring styrker din operationelle effektivitet De sidste års undersøgelser taler sit klare og tydelige sprog. En undersøgelse foretaget af B2B International (2023) kunne afsløre, at en solid opbygning af større lagerbeholdning var den mest succesrige strategi i [...]

oktober 16th, 2023|

4 skjulte omkostninger, som fødevarespecifik ERP-software kan hjælpe med at mindske

4 skjulte omkostninger, som fødevarespecifik ERP-software kan hjælpe med at mindske Stigende omkostninger har de sidste mange år været virkeligheden for alle typer af virksomheder verden over: at drive forretning inden for fødevareindustrien har bestemt heller ikke været nogen undtagelse. [...]

juni 7th, 2023|

4 måder: skab et mere bæredygtigt fundament for din fødevareproduktion

4 måder: skab et mere bæredygtigt fundament for din fødevareproduktion At kalde bæredygtighed for en topprioritet for fødevare- og drikkevarevirksomheder ville ikke være nogen form for overdrivelse. Vores samarbejdspartner fra ”Aptean Food & Beverage” har sammen med det internationale analyseinstitut [...]

maj 12th, 2023|

Planlægning af fødevareproduktion: skab konsekvent succes på 3 nøglefronter

Planlægning af fødevareproduktion: skab konsekvent succes på 3 nøglefronter Lad os starte med et eksempel: Forestil dig, at du skulle i gang med at planlægge et 3 ugers langt roadtrip ned igennem Europa. De fleste mennesker ville forinden have planlagt, [...]

december 15th, 2022|

12 nøgleproduktions-KPI’er at spore: Udnyt formålsbygget software til at booste vækst og resultater

12 nøgleproduktions-KPI’er at spore: Udnyt formålsbygget software til at booste vækst og resultater Inden for fremstillingsindustrien er ”Big Data” ensbetydende med ”Big Business” og oftest resultater. Ifølge Fortune Business Insights forventes den pengemæssige værdi af det globale marked at nå [...]

september 20th, 2022|

FEFO-metoden: reduktion af spild, sikring af friskhed og forbedret lønsomhed i din fødevarevirksomhed

FEFO-metoden: reduktion af spild, sikring af friskhed og forbedret lønsomhed i din fødevarevirksomhed At opnå en sund og rentabel bundlinje som fødevarevirksomhed kan være en svær balancegang: det kræver blandt andet smidig, velinformeret beslutningstagning, samtidig med, at man nøje overvejer [...]

august 17th, 2022|

Hvordan kan data give din virksomhed værdi i et udfordrende fødevaremarked?

Hvordan kan data give din virksomhed værdi i et udfordrende fødevaremarked? Omkostningerne ved at drive forretning på fødevaremarkedet er stødt stigende, og umiddelbart ligner det ikke, at de er ved at aftage. Derfor er fagfolk inden for fødevarebranchen stålsatte efter [...]

juni 22nd, 2022|
Go to Top