De bedste i branchen

I Notora gør vi alt hvad vi kan, for at servicere vores kunder med de bedst mulige løsninger. Men vi kan ikke levere den efterstræbte høje kvalitet alene. Med samarbejde og teamwork skaber vi værdi for vores kunder, hvor vores standardiserede Microsoft Dynamics 365 Business Central-løsning kan suppleres med vores nøje udvalgte samarbejdspartnere, der leverer nuancerede 3. partsprodukter til lige netop jeres fødevarevirksomheds behov.  

Herunder kan du læse mere omkring vores samarbejdspartnere, og hvilke tillægsprodukter de hver især har haft mange års brancheerfaring til at udvikle.

Aptean

Aptean Food & Beverage ERP Foodware 365 er den førende fødevareløsning baseret på Microsoft Dynamics 365-platformen. Som eksperter inden for fødevare og it gør de det muligt for enhver fødevarevirksomhed at bruge Microsoft-platformen, hvor adgang og indsigt for fremtidens teknologiske fremskridt er i fokus – ambitionen er at hjælpe hver kunde med at nå det næste niveau inden for fødevareindustrien. 

Med en 100 % madfokuseret softwareplatform, har Aptean fokuseret på fødevaresektorens fulde bredde siden 1998. Den mangeårige indskærpelse på fødevareindustrien har affødt nogle positive effekter: en standardløsning, der reducerede projektrisici, kortere leveringstider og færre omkostninger, der i 2021 har resulteret i, at Apteans fødevareløsninger er vokset sig til at være en af de førende til fødevareindustrien. 

Med konstant feedback fra partnere og kunder forfølger Aptean fødevarebranchens nye trends, udviklinger og forbedringer.  

Du kan læse mere om Aptean HER , ligesom du kan læse mere om deres fødevarespecifikke applikation ”Foodware 365” HER 

Aptean

– nem og enkel administration af din kreditforsikring.

Atradius Flow integrerer kreditforsikringer i Microsoft Dynamics 365 Business Central og NAV. Med Atradius Flow kan I arbejde med kreditforsikringer i eget velkendte miljø, hvor alle processer relateret til ens kreditforsikring vil være understøttet og automatiserede. Med data, der altid er opdaterede og korrekte, vil man samtidig opleve en høj grad af sikkerhed. Implementeringen er lige til, hvor den installeres nemt og hurtigt.

Fordele ved Atradius’ flow:

 • Atradius Flow sparer dig tid på manuelt tastearbejde og mindsker risikoen for tastefejl ved at automatisere væsentlige arbejdsgange i den daglige kreditstyring.
 • Atradius Flow gør Atradius’ informationer om virksomhedens købere tilgængelige i eget økonomisystem. Dermed får man øget viden om kreditrisici, hvilket samtidig giver mulighed for bedre vidensdeling af kreditrisici i hele organisationen.

Onlineportalen giver mere sikkerhed og mindre tastearbejde

Atradius Flow giver netop det, navnet siger: Flow. Når kreditforsikringen er integreret i Microsoft Dynamics, kan administrationen af kreditforsikring udføres mere effektivt, samtidig med at risikoen for fejl minimeres.

Du kan læse mere om Atradius HER eller kontakte os på salg@notora.dk, hvis I vil høre mere om løsningen.

Continia

En EDI-løsning, der hjælper virksomheder af alle størrelser

Måske ønsker dine samhandelspartnere at udveksle dokumenter via EDI. Måske ønsker du selv at effektivisere din forretning. Uanset årsagen, kan EDI-udveksling af forretningsdokumenter spare dig for en masse manuelt arbejde og samtidig reducere risikoen for dyre og besværlige fejl.

B2B Backbone er udviklet med fokus på mindre erhvervsdrivende, men i dag hjælper de virksomheder af alle størrelser. Ingen har tid til en langsommelig opstartsprocess, hvor du skal sætte dig ind i en masse kompliceret IT. Ifølge B2B Backbone skal prisen være gennemskuelig og forudsigelig.

Blandt andet derfor har B2B Backbone glade brugere i over 350 virksomheder – fra enkeltmandsvirksomheder til større internationale selskaber.

Du kan læse mere om B2B Backbone HER eller kontakte os på salg@notora.dk, hvis I vil høre mere om løsningen.

Continia

Med ClickLearns online platform bliver jeres virksomhed i stand til at automatisere dokumentation, gennemgange og e-læring i Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Med ClickLearns service bliver I i stand til at levere overlegen og sikker e-læring og dokumentation med få klik. Men ClickLearn er meget mere end bare dokumentation. Hele applikationen er i stand til meget mere end at oprette, vedligeholde og implementere jeres værdifulde dokumentation.

 • Optagelse af eksempelvis møder
  ClickLearn registrerer komplicerede arbejdsprocesser i jeres forretningssoftware og producerer samtidig flersporet læringsmateriale, der er tilgængeligt 24/7 på alle ansattes enheder.
 • Fremstilling
  Gennem ClickLearn kan I producere jeres arbejdsinstruktioner under syv forskellige læringsformater med et klik på en enkelt knap. Hvert format er designet til at hjælpe med at oplære og træne alle virksomhedens softwarebrugere.
 • Offentliggørelse
  Med ClickLearns dokumentation-flow vil jeres arbejdsinstruktioner være tilgængelige 24/7 i jeres helt egen læringsportal: enten tilgængelig gennem browseren eller gennem jeres egen applikation. ClickLearn udfører automatisk jeres forespørgsel, så snart I har brug for det.

Du kan læse mere om ClickLearn HER eller kontakte os på salg@notora.dk, hvis I vil høre mere om løsningen.

Continia

Med mere end 25 års erfaring har danske Continia været med til at accelerere kunders finansprocesser siden de første NAV-lanceringer i Danmark. Gennem Continias løsninger har de gennem en mangeårig periode håndteret forskellige typer af administrative processer til virksomheder indlands og udlands, hvor effektivisering af Dynamics NAV/Business Central-systemet er én af virksomhedens fornemmeste ærinder. 

Hvis jeres virksomhed har oplevet problemer med håndtering af dokumenter – fra modtagelse og registrering af et dokument til godkendelse, bogføring og i sidste ende, fremsøgning af dokumenter fra det digitale arkiv – så er Continias ”Document Capture” jeres oplagte løsning! 

Document Capture er den førende og mest omfattende end-to-end løsning til Microsoft Dynamics, som kan scanne, udtrække OCR-data, registrere, bogføre og arkivere alle typer af dokumenter! 

Få nem styring og klart overblik over alle typer rejseudgifter med Continia Expense ManagementMed Continia Expense Management sætter din organisation struktur på overblikket og håndteringen af rejseudgifter uden at skulle bruge andre systemer end Microsoft Dynamics NAV eller Business Central. Med Expense Management-produktet får jeres virksomhed blandt andet mulighed for at kunne indsende kvitteringer på farten, automatiseret kreditkort-afstemning, direkte adgang til dokumentation fra Microsoft Dynamics Business Central/NAV og et tilgængeligt godkendelsesflow for alle i virksomheden.  

Har I styr på dokumenthåndteringen og organisationens interne rapportdistribution? Med ”Document Output” automatiserer I processen direkte fra Business Central. Herfra kan I automatisere jeres kommunikationen med kunderne over hele verden. Send digitale dokumenter som fakturaer, kreditnotaer og påmindelser direkte fra Business Central med Continia e-Documents Export. Document Output er fuldt integreret med Business Central og programmet leveres med et bredt udvalg af foruddefinerede e-mail skabeloner klar til brug – alt hvad I skal gøre er at tilpasse jeres e-mail til jeres egen profil, og systemet er klar til brug. 

Programmet byder på mere end 20 e-mail skabeloner, der bare skal tilpasses tonen i jeres organisation. Skabelonerne er blandt andre udformet efter disse dokumenttyper: 

 • Kontoudtog

 • Følgeseddel

 • Kreditnota

 • Rykker

 • Rentenota

 • Salgsfaktura

 • Tilbud

 • Ordrebekræftelse

 • Købsordre

 • Tracking

Med Continias Payment Management får I en komplet betalingssuite, der håndterer alt relateret til betalinger mellem jeres bank og Business Central/NAV. Administrationen for betalinger kan ende med at blive en kostbar affære for jeres virksomhed, da betalingen af leverandører ofte kan medføre unødvendige omkostninger såsom betalingsgebyrer som følge af for sen betaling, tidsforbrug i forbindelse med korrigering af fejl, mistede betalingsrabatter og ressourceforbrug ved import og eksport af filer til og fra banken. Payment Management er en komplet betalingsløsning, der sikrer god kvalitet og giver et højt sikkerhedsniveau gennem hele betalingsprocessen. 

Du kan læse mere om Continias mange services HER

Truecommerce

JobManager (CfMD) er det ultimative modul til brugervenlig optimering af hele værdikæden; fra dataopsamling til lønudbetaling.

Udover tidsregistrering på de enkelte opgaver, er det også vigtigt, at man med minimal indsats, kan få beregnet den korrekte løn, til den enkelte medarbejder.

Både registrering af tid, og beregning af den korrekte løn, kan kræve en stor indsats i mange virksomheder, især når der er tale om komplekse overenskomster.

Med JobManager til NAV og Business Central, får I en løsning, som kombinerer det brugervenlige og enkle, med den størst mulige fleksibilitet. På den måde, kan du opnå præcise registreringer, og få beregnet den korrekte løn til dine medarbejdere med mindst mulig indsats. JobManager kan anvendes af både funktionærer og timelønnede, og er opdelt i moduler afhængigt af dine behov.

Du kan læse mere om Dynalogic HER eller kontakte os på salg@notora.dk, hvis I vil høre mere om løsningen.

Truecommerce

Et brugervenligt værktøj til både at oprette og tilpasse rapporter

Med ForNAV’s Report Designer kan I lave jeres egne udskrifter og rette i jeres eksisterende rapporter.
Reports ForNAV Designer er et brugervenligt værktøj til at lave og ændre rapporter i Microsoft Dynamics NAV eller Business Central.

Udover at understøtte alt det du kender fra C/SIDE – som fx. sidehoved, sidebund, transport af totaler, gruppetotaler, særlige formularer som pakkesedler, fakturaer med betalingsinformation og girokort – giver Reports ForNAV Designer en lang række yderligere funktionalitet:

 • Vedligeholdelse af datasæt, herunder kolonner – dette kan gøres direkte i ForNAV Designeren eller i C/SIDE
 • Nemt at lave nye rapporter, herunder brug af templates og andre hjælpeværktøjer
 • Udvidet PDF-support
 • Support for Microsoft Word, Excel og XML-output
 • Kontroller (”controls”) til stregkoder, QR-koder, tabeller og grafik
 • Understøttelse af JavaScript
 • Konvertering og redigering af RDLC-rapporter
 • “Preview” med og uden anfordringsbillede og med rigtige data
 • Mulighed for at gemme tilpasninger i ”custom layouts” eller i rapport objekter

Du kan læse mere om ForNAV HER eller kontakte os på salg@notora.dk, hvis I vil høre mere om løsningen.

Truecommerce

ShipIT 365 er den ultimative shipping-løsning, der forbinder Business Central med over 1250 godkendte transportører verden over. Med ShipIT 365 kan du nemt booke og udskrive forsendelser med din foretrukne fragtmand; spor og følg dine forsendelser med opdateringer i realtid, og drag nytte af lave ejeromkostninger uden leverandør lock-in. Vælg mellem topselskaber som DHL, UPS, FedEx og og mange flere.

Optimer din forsendelse med ShipIT 365:
– Send og print direkte fra Business Central
– Ikke flere dobbelte dataindtastninger
– Opret forbindelse til over 1250 udbydere over hele verden
– Vælg din foretrukne transportør baseret på leveringspriser, tid og tjenester
– Ingen grund til at logge ind på en separat platform
– Integrer med Tasklet Mobile WMS for at plukke, pakke og sende direkte fra din håndholdte enhed

Find ud af mere om ShipIT 365 og idyn HER eller kontakte os på salg@notora.dk, hvis I vil høre mere om løsningen.

Truecommerce

– afsendelse af salgs- og indkøbsdokumenter i realtid

Hos IT Integro har de udviklet deres produkter for at imødekomme de specifikke behov, som deres kunder efterspørger. Som et led i denne strategi har de designet modulet ”Advanced Intercompany”.

Modulet gør det muligt for Microsoft Dynamics NAV/365 Business Central-brugere at sende salgs- og indkøbsdokumenter i realtid. Applikationen kombinerer fordelene ved et typisk EDI-system med specifikke funktionalitetskrav relateret til Intercompany-handel – det kan f.eks. gælde sporing af mængder og værdier af varer under transit.

Håndtering af transaktioner med Advanced Intercompany-modulet

Dokumentsynkroniseringsprocessen udløses, så snart en ny salgs- eller indkøbsordre bliver frigivet. Herefter sendes salgs-/indkøbsordren automatisk til det pågældende partnerfirma, hvor den sættes i venteposition, indtil den er blevet verificeret. Selve verifikationsprocessen kan omfatte elementer såsom data, aftalte leveringsdatoer, mængder og priser. Efter ordren er godkendt, opretter systemet et måldokument og sender en bekræftelse på ordrekvittering til kunden. På denne måde verificerer og accepterer begge virksomheder væsentlige elementer i dokumentet, før det behandles.

Systemet sender også en meddelelse, så snart ordren er sendt. På denne måde holder brugeren opdateret om status for hver interne transaktion i virksomheden, som der behandles. Efter at varerne er modtaget på lageret, bogføres fakturaen automatisk, hvilket afslutter afviklingen af transaktionen. Derudover er det også muligt at sende enkelte dokumenter, f.eks. servicefakturaer, der ikke administreres inden for den logistiske proces.

Fordele med ”Advanced Intercompany ”-modulet

Brugen af Advanced Intercompany-modulet gør det muligt for forretningspartnere at:

 • Strømline oprettelsen af et konsolideret regnskab ved at forenkle processen med at afstemme værdierne af artikler under transit.
 • Bekræfte ordredokumentet efter at det er endelig godkendt i den indgående ordrebuffer
 • Fremskynde behandlingen af salgs- og købstransaktioner i Dynamics NAV/Business Central, både for forretningspartnere og slutkunder.
 • Reducere antallet af fejl grundet data, der er indtastet manuelt fra flere forskellige dokumenter.

Du kan læse mere om IT Integro HER eller kontakte os på salg@notora.dk, hvis I vil høre mere om løsningen.

Truecommerce

Lessors lønsystemer er udviklet med fuld integration til dit ERP-system, ligesom deres løsningsudbud også er tilgængeligt til Microsoft Dynamics.

Bruger din virksomhed Microsoft Dynamics NAV/365 Business Central som ERP-system, kan I nemt optimere lønbehandlingen og personalearbejdet med Lessors løsninger. I har mulighed for enten at integrere med LessorLøn eller at gøre brug af de fuldt integrerede Dynamics-moduler.

Hvad enten I kombinerer jeres Dynamics-løsning med LessorLøn eller et fuldt integreret løn-, HR- eller tidsregistreringsmodul, slipper I ikke kun for at arbejde i flere systemer, men skaber også fleksibilitet i jeres arbejdsprocesser.

 

Microsoft Dynamics-moduler til NAV eller Business Central

I kan vælge mellem forskellige moduler til Dynamics NAV og 365 Business Central eller sammensætte en samlet løsning, hvor I kan håndtere jeres virksomheds forskellige personaleopgaver.

Genvejstasterne og skærmbillederne er præcis de samme som i jeres ERP-system. I har samtidig alle data samlet ét sted og skal ikke opdatere informationer flere steder.

Lessor tilbyder disse muligheder til Microsoft Dynamics NAV og 365 Business Central:

Du kan læse mere om Lessor HER eller kontakte os på salg@notora.dk, hvis I vil høre mere om løsningen.

Truecommerce

Med over 30 års erfaring inden for optimering af samhandelen mellem producenter, detailvirksomheder og grossister har TrueCommerce tilegnet sig en bred ekspertise og indgående kendskab til de behov og forretningsflows, som er afgørende for fødevarevirksomheder, hvis de vil skabe vækst i deres forretning, opnå mere effektive interne processer og styrke relationen til leverandører og kunder. 
Hastighed, driftssikkerhed og højeste datakvalitet er kernen i TrueCommerces services, som overvåges af et lokalt team af eksperter døgnet rundt hele året. De har blandt andet udviklet sig til at være eksperter i, hvordan du effektivt kan automatisere dokumentudveksling direkte fra dit ERP-system til dine samhandelspartners systemer gennem EDI-integration.

TrueCommerces EDI-løsning kan nemt integreres til alle gængse ERP-systemer, hvor de har udviklet et integrationsmodul specifikt til Microsoft Dynamics forskellige styresystemer – både On-Premise og Cloud-versionen. 

Med modulet kan I nemt og problemfrit formatere jeres elektroniske dokumenter, så de opfylder jeres samhandelspartneres specifikke krav. I kan udveksle dokumenter elektronisk med alle samhandelspartnere i jeres forsyningskæde, uden at I selv behøver tilpasse jeres Dynamics-system, håndtere mapninger eller stå for den tekniske opsætning. 

Men hvad er så fordelene? 

Med en EDI-integration fra TrueCommerce får I: 

 • Automatisk dokumentudveksling, som altid overholder jeres samhandelspartneres formatkrav, hvilket resulterer i en styrket samhandel 
 • I fjerner manuelle arbejdsgange – og dermed et minimum antal fejl 
 • I sparer tid og interne ressourcer, da TrueCommerce sørger for al drift, overvågning og support af jeres løsning 
 • Præcise pålidelige data og fuldt overblik over jeres transaktioner – direkte ind i jeres Dynamics-system 

Du kan læse mere om TrueCommerces mange services HER

Tasklet Factory

Tasklet Factory er leverandør af mobile scannerløsninger, Mobile WMS, til Microsoft Dynamics 365 Business Central/NAV. Mobile WMS støtter og forbedrer arbejdsgange på lagre og integrerer standardfunktionerne fra Dynamics 365 Business Central/NAV. Virksomheden blev grundlagt i 2008 og på kort tid har de formået at opbygge et stort globalt partnernetværk med 800+ kunder fordelt på 35 lande. Ved at vælge Mobile WMS-løsningen reducerer din virksomhed antal fejl, medarbejderne bliver mere effektive, en reduktion i lageromkostninger, forbedret kundetilfredshed, ligesom lagerbeholdningen i sin helhed også bliver mere præcis. 

Med Mobile WMS fra Tasklet Factory får I understøttet arbejdsprocesserne på lageret og integrerer samtidig alle standardfunktioner i Microsoft Dynamics 365 Business Central og Dynamics Nav. 

I får en WMS-løsning med en fantastisk grafisk brugergrænseflade, der er nem at bruge, og som kan konfigureres til at passe til den enkelte brugers behov. Jeres lagermedarbejdere vil være mere effektive og lave færre fejl, da Mobile WMS giver de nødvendige værktøjer og oplysninger til at arbejde effektivt. 

Installationen og support at løsningen er let og tilgængelig, da den er integreret direkte med standardfunktionerne i Business Central og Dynamics NAV. 

Standardfunktionerne dækker i udgangspunktet de fleste virksomheders behov, men nogle gange har en særlig arbejdsproces brug for en særlig løsning. Mobile WMS er designet, så den nemt kan udvides med brugerdefineret funktionalitet, hvor alle ændringer foretages direkte i Dynamics 365 Business Central og Dynamics NAV. 

Du kan læse mere om Tasklet Factorys mange services HER.

Tasklet Factory

Den seneste udgivelse af Mergetool er resultatet af over 15 års aktiv udvikling. Mergetool var oprindeligt designet til at understøtte en sammenligning af kildekoder og sammenflette dem med Microsoft Dynamics NAV. I årenes løb er der dog tilføjet mange andre brugbare værktøjer. Alle kildekoder i Mergetool er tilgængelige for C/SIDE-udviklere, der kan ændres og omkodes, så I kan opbygge rapporter og udvidede funktioner på samme måde, som I ville tilpasse NAV-opsætningen til en kunde.

Nogle af de værktøjer, der er tilgængelig med Mergetool inkluderer:

 • Sammenligning og logning
 • Fletning af NAV-kildekoder
 • Kildekode-analysator
 • Object Explorer
 • Oversættelser
 • Onlinehjælp
 • NAV 2009-transformationer
 • Oprettelse af billed- og almindelige tekster
 • Ubenyttede variabler
 • Omnummereringer af objekter

Services

At hjælpe partnere og kunder med at blive mere effektive i deres progression og udvikling er hovedfokusset i de tjenester, der leveres af Mergetool:

 • RTC Bootcamp (flyt et ISV-produkt eller en kundeløsning fra Classic til RoleTailored Client inden for en uge)
 • ISV Release Bootcamp (forbered jeres produkt til frigivelse med tekster, ubenyttede variabler, kodestandarder og oprydning, versionslister, ændring af logs, lettere implementeringer osv.)
 • C/SIDE Training (nybegyndere, avanceret, WEB-tjenester eller tilpassede niveauer til jeres virksomheds behov)
 • Mergetool Training (foregår både online og fysisk)
 • Opgrader jeres viden fra jeres nuværende NAV-system (foregår både online og fysisk)
 • Online frokost- og læringssessioner (WEB-tjenester, Mergetool, onlinehjælp, oversættelser, NAV’s udvikling, Excel-integration mm.)

Med mange års NAV-erfaring kan Mergetool.com hjælpe med viden om integration, design og mange andre udviklingsopgaver.

Du kan læse mere om Mergetool HER eller kontakte os på salg@notora.dk, hvis I vil høre mere om løsningen.

Tasklet Factory

NAVEKSA udvikler og sælger intelligente og brugervenlige tillægsmoduler/apps til handels- og produktionsvirksomheder, der anvender Microsoft Dynamics NAV eller Dynamics 365 Business Central som ERP-system.

Deres fokus er at levere it-løsninger, der kan hjælpe med at forbedre den daglige styring og kontrol, og dermed bidrage til at øge virksomhedens effektivitet og profitabilitet.

Med mange års praktisk erfaring og ekspertise inden for logistik og produktion med Microsoft Dynamics NAV eller Dynamics 365 Business Central, udvikler NAVEKSA de bedste tillægsløsninger til netop handels- og produktionsvirksomheder.

NAVEKSA ShopFloor 365 til Microsoft Dynamics 365 Business Central – en løsning til produktionsplanlæggere og operatørerne i produktionsvirksomheder

Ønsker I at holde styr på kø-status og kapacitetsbelægning, at kunne bestemme afviklingssekvens, og ikke mindst kommunikere ændringer elektronisk til operatører?

Med NAVEKSA’s ShopFloor-løsning får I et komplet overblik over jeres produktionsordrer og deres forløb – på maskiner, maskingrupper eller fabrikstotal.

Har I brug for, at jeres operatører altid har et opdateret overblik over deres arbejdsopgaver, og at de kan se hvad de skal arbejde på som det næste?

Planlæggerens skærmbillede giver et komplet overblik over produktionsordrer, deres status og forløb i Microsoft Dynamics 365 Business Central.
Operatørernes skærmterminal giver et prioriteret overblik over igangværende og ventende ordrer i NAVEKSA ShopFloor 365 terminal.
Fra terminalen kan operatøren starte og afslutte ordrer med alle instruktioner og dokumentation elektronisk ved hånden.
Med ShopFloor kan I indføre elektronisk kommunikation mellem afdelingerne, indsamle jobdata, rapportere kvalitetsaktiviteter, udføre komme/gå tidsregistrering, sporbarhed mv.

Funktioner

 • ShopFloor er en løsning, der sikrer den mest optimale gennemførelse af en produktion.
 • Effektiv planlægning og overblik over værkstedsaktiviteter.
 • Planlæggeren styrer afviklingssekvens og prioritering under hensyntagen til tilgængelighed af materialer og kapacitet.
 • Effektiv operatørudførelse via en værkstedsterminal.
 • Også mulighed for stregkodescanning – alle involverede operatørtransaktioner i form af medarbejder, maskiner og transaktioner, så I undgår manuel skærmbetjening.
 • Operatøren har altid svar på spørgsmålet: Hvad skal jeg nu, og næstefter det jeg er i gang med.
 • Tegninger, noter, bemærkninger, styklister, ruter mv. er tilgængelig i elektronisk form.
 • Effektiv opsamling af jobtidsdata til kalkulationsformål.
 • Understøtter moderne produktion – kombineret ordreafvikling, operatør fler-ordre/maskinbetjening mv.
 • Understøtter produktion med sporbarhedskrav og opsamling af kvalitetsdata.
 • Kan integreres med NAVEKSA komme/gå løsning.
 • NAVEKSA ShopFloor 365 er tilgængelig i AppSource for Microsoft Dynamics 365 Business Central.
 • Kompatibel med Microsoft Dynamics 365 Business Central, Cloud eller on premises.

NAVEKSA ShopFloor 365 kan installeres via AppSource, og er let at installere (Plug and Play på få timer) i jeres on premises løsning. Det er ikke nødvendigt at kode, og modulet ændrer ikke data i standard Dynamics 365 Business Central.

I vil være i gang på kort tid ved besvarelse af en række opsætningsspørgsmål.

Du kan læse mere om NAVEKSA HER eller kontakte os på salg@notora.dk, hvis I vil høre mere om løsningen.