Vi søger i øjeblikket kollegaer til følgende stillinger

Notora søger ERP-konsulent med praktisk erfaring i Microsoft Dynamics – Business Central

Vi leder efter dig!

Hvis du har praktisk erfaring med Microsoft Dynamics Business Central – især finansdelen, kan det være dig vi mangler som nyt medlem i vores team af dygtige Business Central konsulenter i Aarhus.

Optimalt har du den praktiske erfaring som konsulent inden for NAV/BC – Gerne med kendskab til fødevarebranchen. Er du i dag i virksomhedens finansbogholderi og har erfaring med Business Central ad den vej – muligvis som superbruger – og ønsker at afprøve et job som konsulent, hvor du skal hjælpe vore kunder med at få det mest optimale ud af deres Business Central, hører vi også gerne fra dig. Vi har uddannelsesmuligheder, som vi kan tilpasse efter dine forudsætninger.

 

Lidt om jobbet

Du vil som Business Central-konsulent blive tilknyttet vores kontor i Aarhus, hvor teamchef Jim Neble er daglig leder. Du vil indgå i kundeteams, som servicerer kunderne. Både kunder tæt på lokationen, men også kunder andre steder. Du vil indgå i tæt samarbejde med projektlederen på de enkelte projekter, og du får mulighed for at arbejde sammen med dygtige og erfarne kolleger, hvor vi i fællesskab er med til at udvikle kundernes forretning i både korte og mere længevarende projekter.

Dine arbejdsopgaver vil primært være:

 • Deltagelse i analyse- og designfasen på projekter hos såvel nye som eksisterende kunder
 • Udarbejdelse af løsningsforslag, konkrete opgavebeskrivelser og estimater
 • Udfærdige dokumentation og beskrive forretningsgange
 • Implementering af ovenstående løsninger
 • Forestå test, uddannelse, opsætning og support i projektperioden

Har du de rette kompetencer og erfaring, og har du lysten, så er der også mulighed for at deltage som mentor i vores Graduate-program for nyuddannede.

Arbejdstiden er 37 timer ugentlig med en udstrakt grad af fleksibilitet, hvor der i planlægningen tages hensyn til, hvor du er i livet, og hvordan du gerne vil disponere din dag. Selvfølgelig skal vi være tilgængelig for vore kunder og kolleger, og nogle gange er der behov for en koncentreret indsats, men generelt nyder du stor fleksibilitet i hverdagen.

Notora er en rummelig arbejdsplads, så har du særlige behov, som dog kan forenes med jobbet, er det ingen hindring hos os.

Vi ser gerne, at du starter så hurtigt som muligt, da vi har mange projekter i gang og under planlægning.

Lidt om dig

Du skal have en vis erfaring med Business Central. Som tidligere nævnt gerne som konsulent, men lige så vel som intern bruger på et vist niveau.

Har du erfaring inden for fødevareindustrien, herunder produktion, er det absolut et plus. Ellers er erfaring med finansbogholderi, økonomi, køb/salg en udmærket start.

Er du hjemme i Continias produkter er det også en fordel.

Det er af hensyn til at varetage stillingen nødvendigt, at du har kørekort og mulighed for at køre i egen bil, som du bliver kompenseret for.

Lidt om os

Notora er et landsdækkende ERP-konsulenthus, der via implementering af digitale forretningsløsninger baseret på Microsoft Dynamics 365 Business Central optimerer værdikæden, processerne og arbejdsgangene hos små og mellemstore virksomheder med branchefokus på fødevarer.

Notora består af knapt 40 medarbejdere fordelt på fire kontorer i Aalborg, Aarhus og Roskilde og Frederikshavn. I Notora sætter vi pris på en medarbejderstab, der kombinerer faglig anciennitet og den nyeste viden fra vore yngste kolleger. Selvom vi er landsdækkende og fordelt over flere kontorer, arbejder vi tæt sammen på de enkelte opgaver. Vores ambition er at blive Nordens førende ERP-konsulenthus inden for fødevareområdet. Du kan se mere om os på www.notora.dk.

Har vi vakt din interesse?

Så ring eller skriv gerne til os med bilag, motiveret ansøgning og CV. Enten til teamchef Jim Neble på JN@notora.dk tel. 81 40 63 93 eller vores HR-afdeling på HR@notora.dk. Telefon 42 66 33 48. Mærk skriftlige henvendelse ansøgning med reference BC-KON-AAR-1021.

Ansøgningsfrist 30.november 2021.

ERP-konsulenthuset Notora søger kundeorienteret ’Business Consultant’ til presale med erfaring inden for Business Central

Brænder du for at opretholde stærke relationer til eksisterende- som nye kunder, har du indsigt i optimering af forretningsprocesser, og vil du gerne med ombord på en vækstrejse inden for it-branchen? Så er det dig, vi søger!

Om stillingen
Som Business Consultant i Notora vil du indtræde i en spændende stilling som del af en innovativ virksomhed med meget kompetente kollegaer, hvor der er rig mulighed for faglig udvikling og sparring. Som erfaren konsulent vil du skulle arbejde tæt sammen med NAV/BC-udviklerne på de nyeste teknologier inden for Business Central. Som Business Consultant hos Notora forventes det, at du brænder for presale, og samtidig besidder evnen til at lytte til vores kunders behov og forstå, hvordan man løser deres nøgleudfordringer på tværs af værdikæden.

Arbejdsopgaver i stillingen
I stillingen som Business Consultant hos Notora vil du blive en del af en varieret arbejdsgang med forskelligartede type opgaver i dagligdagen. Der vil dog være nogle essentielle og gennemgående arbejdsopgaver:

 • Dine arbejdsopgaver:
  • Ansvarlig for at drive scope-processen fra start til slut
  • Afdække og afklare kundens behov/krav
  • Omsætte behov, idéer, initiativer og opgaver til løsninger
  • Kortlægning og implementering af kundens arbejdsprocesser samt rådgivning om digitalisering
  • Udarbejdelse af designspecifikationer og løsningsdokumentation
  • Drøftelse af løsninger og løsningsmuligheder fra både forretningsmæssig- og teknisk vinkel med kunder
  • Udarbejdelse af løsningsbeskrivelser sammen med salg

Om dig
Du har relevant praktisk erfaring, og som person er du i stand til at identificere og konkretisere behov samt udarbejde løsningsbeskrivelser. Din arbejdsgang er metodisk og struktureret anlagt, hvor du fokuserer på at automatisere og optimere processer.

 • Du:
  • Har erfaring med Microsoft Dynamics 365 Business Central/NAV
  • Har 5+ års erfaring inden for området
  • Har stærk indsigt i optimering af forretningsprocessor ved brug af IT, ligesom du er løsningsorienteret i forhold til at indfri kunders forretningsmæssige udfordringer
  • Kan skabe gode relationer til nye og eksisterende kunder
  • Er udadvendt og arbejder med høj energi og intensitet
  • Har eventuelt erfaring inden for fødevarebranchen

 

Om Notora
Notora er et landsdækkende ERP-konsulenthus, der via implementering af digitale forretningsløsninger baseret på Microsoft Dynamics 365 NAV/Business Central (ERP-system) optimerer værdikæden, processer og arbejdsgange hos SMV’er og store virksomheder med branchefokus på fødevarer.

Notora består af knapt 40 medarbejdere fordelt på tre lokationer i Aalborg, Aarhus og Roskilde. I Notora sætter vi pris på en medarbejderstab, der kombinerer faglig anciennitet og den nyeste viden fra uddannelse og forskning. Vores dagligdag er præget af et tæt samspil mellem ledelse og medarbejdere gennem et mix af ”unge” og ”gamle”, der lærer gensidigt af hinanden. Selvom vi er landsdækkende og fordelt over flere kontorer, arbejder vi stadig sammen som én enhed med ambitionen og målet om at blive Nordens førende ERP-konsulenthus inden for fødevareområdet.

Du vil blive tilknyttet Aarhus-kontoret, der er placeret lige ved ringvejen, Rymarken 2, 8210 Aarhus V.

Ansættelsesvilkår:
I Notora rummer vi mange forskellige medarbejdere, og medarbejdertrivsel står højt på vores dagsorden. Vi vægter det gode arbejdsliv og lytter gerne til, hvad der skal til for, at dit arbejds- og privatliv fungerer godt sammen. Det sociale fællesskab blandt kollegaerne er en vigtig ting for os, og vi hygger os med hinanden i alt fra teambuilding, firmarejser, middage, vinsmagning, chokoladekursus, biografture m.m. arrangeret af vores personaleforening.

Arbejdsmiljøet i Notora er kendetegnet ved fleksibilitet, muligheden for ugentligt hjemmearbejde, frokostordning og en række personalegoder.

Løn efter erfaring og kvalifikationer.

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte vores Teamchef Jim Neble på jn@notora.dk og/eller læse mere her på www.notora.dk

Det praktiske

Hvis stillingen har din interesse, så kontakt Jim Neble eller send din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag til hr@notora.dk
I din ansøgning, venligst angiv, hvilken af vores lokationer du ønsker at søge job hos.

Jim kan også fanges på LinkedIn HER

Notora søger flere erfarende udviklere til vores kontor i Aarhus.

Om stillingen
En spændende stilling i en innovativ virksomhed med meget kompetente kollegaer, hvor der er rig mulighed for faglig udvikling og sparring. Som erfaren udvikler, vil du skulle arbejde tæt sammen med NAV/BC-konsulenterne på de nyeste teknologier inden for Business Central. Som udvikler hos Notora forventes det, at du brænder for at kode, men også besidder evnen til at lytte til kunder behov og forstå, hvordan man løser deres udfordringer.

Om dig

Du har en relevant IT-uddannelse som f.eks. datalog eller datamatiker og/eller praktisk erfaring. Som person er du proaktiv, lyttende og engageret. Du er metodisk anlagt, og fokuserer på at automatisere og optimere processer.

Du har erfaring med størstedelen af følgende teknologier og værktøjer:

 • ​AL
 • Business Central
 • Azure DevOps
 • Docker
 • Git
 • Power Platform

Om Notora
Notora er et landsdækkende ERP-konsulenthus, der via implementering af digitale forretningsløsninger baseret på Microsoft Dynamics 365 NAV/Business Central (ERP-system) optimerer værdikæden, processer og arbejdsgange hos SMV’er og store virksomheder med et branchefokus på fødevarer.

Notora består af knapt 40 medarbejdere fordelt på 3 lokationer i Aalborg, Aarhus og Roskilde. I Notora sætter vi pris på en medarbejderstab, der kombinerer faglig anciennitet og den nyeste viden fra uddannelse og forskning. Vores dagligdag er præget af et tæt samspil mellem ledelse og medarbejdere gennem et mix af ”unge” og ”gamle”, der lærer gensidigt af hinanden. Selvom vi er landsdækkende og fordelt over flere kontorer, arbejder vi stadig sammen som én enhed.

Vores Aarhus-kontor er placeret lige ved ringvejen, Rymarken 2, 8210 Aarhus V.

Ansættelsesvilkår
I Notora rummer vi mange forskellige medarbejdere, og medarbejdertrivsel står højt på vores dagsorden. Vi vægter det gode arbejdsliv og lytter gerne til, hvad der skal til for, at dit arbejds- og privatliv fungerer godt sammen. Det sociale fællesskab blandt kollegaerne er en vigtig ting for os, og vi hygger os med hinanden i alt fra teambuilding, firmarejser, middage, vinsmagning, chokoladekursus og biografturer m.m. arrangeret af vores personaleforening.

Arbejdsmiljøet i Notora er kendetegnet ved fleksibilitet, muligheden for ugentligt hjemmearbejde, frokostordning og en række personalegoder.

Løn efter erfaring og kvalifikationer.

Vil du vide mere?
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Leverancechef Yvonne Larsen på yl@notora.dk og/eller læse mere her på www.notora.dk

Det praktiske
Hvis stillingen har din interesse, så kontakt Yvonne Larsen eller send din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag til yl@notora.dk
I din ansøgning, venligst angiv, hvilken af vores lokationer du ønsker at søge job hos.

Yvonne kan også fanges på LinkedIn HER

Brænder du for multimediedesign, grafik og B2B SoMe-markedsføring? Og vil du gerne udfordres med mange forskelligartede opgaver i en udfordrende branche? Så kan et praktikforløb i foråret 2021 hos it-virksomheden Notora i Aarhus give dig både erfaring og ansvar. Notora tilbyder en praktikplads, hvor du får mulighed for at afprøve dine kvalifikationer i praksis.

Hvem er vi?

Notora er et konsulenthus med fokus på levering af virksomhedsløsninger med ERP-systemet Microsoft Dynamics 365 Business Central som udgangspunkt. Vi er en hurtigt voksende virksomhed og selvom vi er landsdækkende og fordelt over flere kontorer, arbejder vi stadig sammen som én enhed.

I Notora sætter vi pris på en medarbejderstab, der kombinerer faglig anciennitet og den nyeste viden fra uddannelse og forskning. Vores dagligdag er præget af et tæt samspil mellem ledelse og medarbejdere gennem et mix af ”unge” og ”gamle”, der lærer gensidigt af hinanden. Denne kombination gør, at vi kan handle hurtigere, mere effektivt og opnå et større sammenhold i vores arbejde.

Du vil blive en integreret del af Notoras kommercielle team. Det er vigtigt, at du har viljen til at lære og forbedre dit kendskab til Notoras arbejdsområder, herunder søge at opnå dybere forståelse for IT. Du kommer til at bidrage til optimering af Notoras brand udadtil, gennem bl.a. Notoras hjemmeside og SoMe-markedsføring. Dine tekniske, såvel som kreative evner vil sættes på prøve. Du får desuden erfaring med videreførelse af Notoras visuelle identitet. Der vil altid være en at sparre med for at sikre din faglige udvikling.

Hvem er du?

 • Du er i gang med at uddanne dig til multimediedesigner eller lignende
 • Du er ikke bange for at tage ansvar og løse opgaver på egen hånd
 • Du er målrettet og engageret
 • Du må meget gerne have erfaring med SoMe-markedsføring
 • Du er grafisk kreativ og teknisk dygtig
 • Du har erfaring med programmer så som WordPress, Photoshop og InDesign m.m.
 • Du er motiveret til at sætte dig ind i nye programmer og værktøjer
 • Du motiveres af nytænkende opgaver og learning-by-doing

Hvad tilbyder vi?

 • Frihed under ansvar
 • Stor fleksibilitet i arbejdsopgaver
 • Gode kollegaer og frisk kaffe
 • Erfaring med relevante arbejdsopgaver inden for multimediedesign
 • Oplæring i anvendte programmer og værktøjer i branchen
 • Indflydelse på mange opgaver

Praktikken er ulønnet og strækker sig over en periode på 3-6 måneder med opstart omkring slut januar 2021. Den ugentlige arbejdstid vil ligge på min. 30 timer afhængig af din praktikperiodes varighed.

Kontakt 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, CV og gerne et eksempel på tidligere erfaring med marketing til Teamchef og Kommerciel Ansvarlig: Marie Bianca Lilholt på mbl@notora.dk. I din ansøgning, venligst angiv, hvilken af vores lokationer du ønsker at søge job hos. Hvis du har spørgsmål, er du ligeledes velkommen til at tage kontakt. Ansøgningsfristen er fredag den 15. december 2020. Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt.

Vi skaber glade og kompetente medarbejdere

Hos Notora er der rig mulighed for at gøre karriere.
Glade og kompetente medarbejdere udgør fundamentet for en sund virksomhed.
Notoras positive udvikling og vækst skyldes først og fremmest, at vi har motiverede medarbejdere med en høj faglighed og et højt serviceniveau. Det giver glade kunder og får de gode synergier til at blomstre. Vi er altid interesserede i at møde vores næste kollega. Send derfor gerne en uopfordret ansøgning, hvis du vil med ombord på rejsen.

Send din ansøgning til hr@notora.dk.

”Jeg blev interesseret i Notora, fordi det var et mindre og nyere ERP-konsulenthus med kort vej fra idé til eksekvering. Jeg så en mulighed for at få en masse ansvar i opbygningen af metoder, processer og produkter og på den måde være med til at udvikle virksomheden. Jeg nyder at have ansvar, og at mine input bliver taget seriøst og benyttet i praksis. Jeg bliver på den måde udfordret både personligt og professionelt.”

Teamchef & Seniorkonsulent ERP, Jim Neble.

Faglig anciennitet og ny viden

I Notora sætter vi pris på en medarbejderstab, der kombinerer faglig anciennitet og den nyeste viden fra uddannelse og forskning. Vores dagligdag er præget af et tæt samspil mellem ledelse og medarbejdere gennem et mix af ”unge” og ”gamle”, der lærer gensidigt af hinanden. Denne kombination gør, at vi kan handle hurtigere, mere effektivt og opnå et større sammenhold i vores arbejde.

Selvom vi er landsdækkende og fordelt over flere kontorer, arbejder vi stadig sammen som én enhed.

salgs-team

Notora tæller i øjeblikket +35 medarbejdere, og vi vokser hele tiden. Vi vægter det gode arbejdsliv og lytter gerne til, hvad der skal til for, at dit arbejds- og privatliv fungerer godt sammen. Det sociale fællesskab blandt kollegaerne er vigtigt for os, og vi hygger os sammen i alt fra teambuilding, firmarejser, middage, vinsmagning, chokoladekursus og biografturer m.m. arrangeret af vores personaleforening.

”Vi er altid interesserede i nye kompetencer, fordi vi som virksomhed kun kan fortsætte vores vækst gennem vores dygtige medarbejderes indsats”

-Partner & Seniorkonsulent, Henrik Hegelund.

Bliv udfordret og oplært, som nyuddannet

Vi har god erfaring med at ansatte medarbejdere i starten af deres karriere.
Du kan både være IT-uddannet, have en kommerciel baggrund eller en akademisk generalistbaggrund. Vores mål er, at du vokser med opgaverne og opbygger de kompetencer, der gør, at du opnår indflydelse og avancement på et tidligt stadie i din karriere i Notora. Vi prioriterer derfor en grundig oplæring og en god udvikling via et mentorforløb og gensidig sparring i teams.

Notora tager socialt ansvar

Går du med et ønske om at arbejde på nedsat tid? Eller have færre ”tunge” opgaver? Ugentlige hjemmearbejdsdage? Måske fordi du er en del af en presset børnefamilie, er i slutningen af dit arbejdsliv eller noget helt tredje? I Notora rummer vi mange forskellige medarbejdere, og medarbejdertrivsel står højt på vores dagsorden. Vi tager derfor gerne en dialog omkring dine ønsker i forhold til work-life balance og et godt arbejdsliv.

Arbejdsmiljøet i Notora er kendetegnet ved muligheden for ugentlig hjemmearbejde, frokostordning og en række personalegoder.

Bliv udfordret og oplært, som nyuddannet

Vi har god erfaring med at ansatte medarbejdere i starten af deres karriere.
Du kan både være IT-uddannet, have en kommerciel baggrund eller en akademisk generalistbaggrund. Vores mål er, at du vokser med opgaverne og opbygger de kompetencer, der gør, at du opnår indflydelse og avancement på et tidligt stadie i din karriere i Notora. Vi prioriterer derfor en grundig oplæring og en god udvikling via et mentorforløb og gensidig sparring i teams.

Notora tager socialt ansvar

Går du med et ønske om at arbejde på nedsat tid? Eller have færre ”tunge” opgaver? Ugentlige hjemmearbejdsdage? Måske fordi du er en del af en presset børnefamilie, er i slutningen af dit arbejdsliv eller noget helt tredje? I Notora rummer vi mange forskellige medarbejdere, og medarbejdertrivsel står højt på vores dagsorden. Vi tager derfor gerne en dialog omkring dine ønsker i forhold til work-life balance og et godt arbejdsliv.

Arbejdsmiljøet i Notora er kendetegnet ved muligheden for ugentlig hjemmearbejde, frokostordning og en række personalegoder.

Er du på udkig efter en arbejdsplads med mulighed for udvikling, ansvar og fleksibilitet?

Kontakt os nu

En gazelle i spring

Notora har de sidste to regnskabsår leveret så gode resultater, at vi kan bryste os af at være en Gazellevirksomhed. En anerkendelse fra Børsen, der kårer virksomheder med vækst i i både regnskab og medarbejderantal.

”Vi er beærede over titlen som Gazelle, hvilket for os er en offentlig anerkendelse af de ansattes daglige hårde arbejde og vores fokus på at vækste”

Økonomidirektør, Michael Lauridsen.

Og de flotte titler stopper ikke her. I 2018 modtog vi Bisnodes AAA-kreditering, hvilket placerer Notora i en eksklusiv pulje af de 2,7% af danske virksomheder med en særlig positiv rating. Anerkendelsen siger noget om, at vores kunder, leverandører, samarbejdspartnere og kommende medarbejdere møder en solid virksomhed med et stærkt finansielt fundament.

Vi er naturligvis meget stolte over at levere sådanne resultater, der vidner om tillid og troværdighed inden for en så konkurrencepræget konsulentbranche som ERP-branchen.

Vores samarbejde med Microsoft

Notora er krediteret som ’Microsoft Gold Partner’. Det betyder, at vi kan levere kvalitetsrådgivning, succesfuld implementering og kompetent support inden for Microsoft Dynamics 365 Business Centrals forretningsløsninger.

Vores ekspertise inden for ERP-løsninger bygger på et tæt samarbejde med Microsoft. Vi samarbejder derudover med nogle af de bedst certificerede 3. partsproduktleverandører, bl.a. Continia, Tasklet Factory og Aptean.

Lokationer

Aarhus

AARHUS

Rymarken 2, st tv
8210 Aarhus V

Aalborg

AALBORG

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Øst

Roskilde

ROSKILDE

Ledreborg Allé 128D 1. th
4000 Roskilde

Frederikshavn

Frederikshavn

Silovej 8
9900 Frederikshavn

Aarhus

AARHUS

Rymarken 2, st tv
8210 Aarhus V

Aalborg

AALBORG

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Øst

Roskilde

ROSKILDE

Ledreborg Allé 128D 1. th
4000 Roskilde

Frederikshavn

Frederikshavn

Silovej 8
9900 Frederikshavn