Fremtidens distribution: teknologi forvandler problemer til muligheder

Fremtidens distribution: teknologi forvandler problemer til muligheder Bæredygtighed er ikke kun et fremtidigt mål for virksomheder, der opererer inden for distribution og logistik. Industrien gør dog langsomme, men sikre, fremskridt: dels grundet den øgede forbrugerefterspørgsel og dels på grund af [...]

marts 8th, 2022|

5 essentielle topfunktioner, som et fødevarespecifikt ERP-system skal indeholde

5 essentielle topfunktioner, som et fødevarespecifikt ERP-system skal indeholde Som fødevaredistributør er du sikkert i gang med at opbygge det produktsortiment, som forbrugerne efterspørger. Ud over et stigende behov for et kvantitativt og kvalitativt produktudbud, er forventningerne til produktlevering til [...]

marts 3rd, 2022|

”Vægtstyring af fangsten”: hvordan din kød-, fisk- og skaldyrsvirksomhed kan dække bekymringer af vægtstyring med ERP-setup

”Vægtstyring af fangsten”: hvordan din kød-, fisk- og skaldyrsvirksomhed kan dække bekymringer af vægtstyring med ERP-setup Om din fødevarevirksomhed opererer inden for kød-, fisk- eller skaldyrssektoren, så er du uden tvivl bekendt med udtrykket ”fangstvægt” og den udfordring, som konceptet [...]

februar 24th, 2022|

”Gør produktionen grønnere”: bæredygtig emballage og forsyningskædestyring

”Gør produktionen grønnere”: bæredygtig emballage og forsyningskædestyring I nutidens mere miljøbevidste verden bør og skal fokus på bæredygtighed være en integreret del af din virksomheds forretningsstrategi. Internationale miljøorganisationer ligger ikke alene et pres på virksomhederne om at accelerere på deres [...]

februar 22nd, 2022|

Konfrontation med 5 store mejeriudfordringer med et fødevarespecifikt ERP-system

Konfrontation med 5 store mejeriudfordringer med et fødevarespecifikt ERP-system Kigger man isoleret på mejerisektoren, så adskiller den sig fra de øvrige fødevarebrancher i forhold til unikke udfordringer. Mejeriprodukter som mælk, ost og smør virker for forbrugeren måske enkle og lige [...]

februar 17th, 2022|

Batch-/Lot-management: hvad indebærer det, hvorfor er det vigtigt og hvordan kan ERP være løsningen til en optimal håndtering?

Batch-/Lot-management: hvad indebærer det, hvorfor er det vigtigt og hvordan kan ERP være løsningen til en optimal håndtering? Fødevareindustrien og dens dynamikker er i hastig fremdrift: både når det kommer til det generelle brancheniveau, men også rundt omkring i de [...]

februar 8th, 2022|

Fire vigtige fødevarefunktioner til dit ERP-system: hold driften fleksibel

Fire vigtige fødevarefunktioner til dit ERP-system: hold driften fleksibel Fødevare- og drikkevareindustrien forandrer sig konstant. Hver dag står fødevarevirksomheder over for opgaver, der handler om at tilpasse sig nye tendenser i markedet, tage højde for skiftende forbrugerpræferencer, holde trit og [...]

januar 25th, 2022|

Nyt Notora-kontor I Frederikshavn øger medarbejdertrivslen og det kollegiale sammenhold

Nyt Notora-kontor I Frederikshavn øger medarbejdertrivslen og det kollegiale sammenhold Frokost, fitness og fællesskab. Ud over at have fået en mere sammenhængende hverdag, hvor to timers transporttid er et afsluttet kapitel, har Patrick Møller og Kenneth Maysfeldt nydt godt af [...]

juli 8th, 2021|

Morten Mønster efter 1 år i Notora: ”Det store fokus på fødevarer var tillokkende”

Morten Mønster efter 1 år i Notora: ”Det store fokus på fødevarer var tillokkende” Ligesom sine to kollegaer og kammerater, Richard Bonnor og Anders Faurholt, kunne Morten Mønster den 1. marts fejre 1-årsdag som ansat i Notora. Ambitionen var at [...]

april 22nd, 2021|

Richard Bonnor efter 1 år i Notora: ”Jeg brænder for den regulerede industri og fødevarer”

Richard Bonnor efter 1 år i Notora: ”Jeg brænder for den regulerede industri og fødevarer” Med 25 års erfaring i bagagen, kunne den rutinerede fødevareekspert den 1. marts sidste år tage springet over til et ERP-konsulenthus, der satsede fuldkommen på [...]

april 7th, 2021|
Go to Top