Nyt Notora-kontor I Frederikshavn øger medarbejdertrivslen og det kollegiale sammenhold

Frokost, fitness og fællesskab. Ud over at have fået en mere sammenhængende hverdag, hvor to timers transporttid er et afsluttet kapitel, har Patrick Møller og Kenneth Maysfeldt nydt godt af de nye lokationer i ”Siloen” på Frederikshavn mole. Med bopæl tæt på Frederikshavn har de to Notora-medarbejdere fået mere tid til familien, hvilket ifølge dem selv giver mere overskud og energi til at levere ekstra på arbejdsstolen.

Fra den 1. juni er det danske landkort nu prydet med fem lokationsnåle, hvis man søger efter antallet af Notora-kontorer. Med udvidelsen til Frederikshavn er Notora ikke blot kommet tættere på en lang række kunder, men arbejdsdagen er også blevet mere sammenhængende og bekvemt for et par af medarbejderne.

Patrick Møller og Kenneth Maysfeldt, der begge arbejder som forretningskonsulenter i Notora, har på ganske kort tid mærket en betydelig forandring i energi og overskud, hvor timelange morgenkøer ved Limfjordstunnellen ikke længere skal indtænkes i den logistiske planlægning: ”Jeg er rigtig glad for, at man nu har mulighed for at spare al den transporttid, som køen ved tunnelen hver dag har forårsaget til og fra arbejde. Jeg bor i Sindal (by omkring Frederikshavn), og på cykel var der lige lovlig langt til Aalborg. Nu har jeg 22 km. til arbejde, hvor jeg cykler frem og tilbage – på den måde har jeg også kunne skabe et fokus på min sundhed med åbningen af det nye Frederikshavn-kontor,” forklarer Kenneth Maysfeldt, der yderligere påpeger, at hele miljøet i Siloen emmer af en stemning, hvor fysisk velbefindende er et fokuspunkt.

For med et fitnesscenter på størrelse med FitnessWorld og dertilhørende badefaciliteter, har de to nye Frederikshavn-kompagnoner sammen sat fokus på fysisk udfoldelse og sundhed. Hver morgen forsøger de at rive hinanden gennem en træningssession, hoppe i bad efterfølgende for til sidst at sidde klar på deres Notora-stole kl. 08.00 med fornyet energi: ”Her er fantastiske faciliteter! Et kæmpestort fitnesscenter med mulighed for bad, ligesom kantinen laver virkelig god og ikke mindst sund mad. Det virker som om, at folkene omkring Silo-bygningen ånder for et sundt miljø. Patrick og jeg har fået et godt sammenhold og fællesskab efter vi sammen er startet op på det nye kontor i Frederikshavn – fællesskabet og de fysiske udfoldelser giver bare ekstra energi til hverdagen og det kollegiale sammenhold,” uddyber Kenneth.

Patrick Møller, der bliver den ansvarlige for de praktiske gøremål på matriklen, støtter op om Kenneths synspunkter, hvor han også tidligt i indflytningsprocessen har kunne mærke fordelene ved kontorudvidelsen: ”Med kontorudvidelsen er arbejdsdagen blevet mere fleksibel, og den kortere afstand til bopælen afgiver en masse ekstra tid til både arbejde og familie, som man før brugte på transport. Der er styr på tingene i Siloen, så det er bare et lækkert miljø at være blevet en del af.”

De to Notora-medarbejdere sætter stor pris på, at ledelsen i organisationen har lyttet til deres ønske om at få en mere sammenhængende hverdag. I Notora står medarbejdertrivsel højt på prioriteringslisten, og dette er åbningen af den nye Frederikshavn-afdeling en klokkeklar manifestation af: ”Det er dejligt, når man som medarbejder bliver lyttet til. At det er muligt at etablere et lokalt kontor spare os en masse tid, så vi kan fokusere på arbejdet. Derudover er det også en stor fordel, at vi nu er tættere på mange af vores kunder, som er etableret i nærområdet omkring Frederikshavn,” siger Kenneth Maysfeldt.

Selvom Kenneth og Patricks dagligdag nu er rykket tættere på bopælen, er de administrativt stadig tilknyttet kontoret i Aalborg, hvor økonomidirektør Michael Lauridsen, stadig figurerer som deres teamleder. Han er naturligvis glad for, at tingene kunne gå op i en højere enhed: ”Det er en fornøjelse, når ideer går op i en højere enhed. Glade og tilfredse medarbejdere, der nu kommer tættere på deres bopæl og samtidig tættere på flere af vores nordjyske kunder, er af høj prioritering i Notora. Frederikshavn og omegn er en spændende landsdel, hvor vi kan se, at der er stor vækst. Notora har en stor ambition om at ansætte flere på kontoret i nærmeste fremtid og dermed servicere vores kunder endnu bedre i lokalområdet.”, siger Michael Lauridsen

I forbindelse med åbningen af Notoras nye kontormiljø i Frederikshavn, vil der blive afholdt en åbningsreception, hvor alle med interesse og lyst er velkommen til et deltage. Receptionen vil blive afholdt fredag den 20. august, hvor mere information vil følge.