Morten Mønster efter 1 år i Notora: ”Det store fokus på fødevarer var tillokkende”

Ligesom sine to kollegaer og kammerater, Richard Bonnor og Anders Faurholt, kunne Morten Mønster den 1. marts fejre 1-årsdag som ansat i Notora. Ambitionen var at blive indlemmet i en virksomhed, hvor man kunne være med til at opbygge og forme den fremtidige retning inden for fødevarefeltet og samtidig viderebringe den mangeårige erfaring, som de tre eksperter har inden for ERP-løsninger til fødevarevirksomheder.

For Morten Mønster opstod der for et års tid tilbage en jobmæssig åbning, der var for god til at afvise:

”At man kunne tage os som et team (Richard Bonnor, Anders Faurholt og ham selv) og ’flytte os ind hos Notora’: det var rigtig tillokkende, når man også indtænker Notoras branchespecifikation inden for fødevarer,” fortæller Morten Mønster, der altså så Notoras fokus på fødevarer som den helt store bevæggrund for et skifte: ”Når man får muligheden for at arbejde med sin store faglige passion, så skal der ikke meget betænkningstid til at træffe et valg.”

At blive indlemmet i en virksomhed, hvor ansvaret ville blive større, var en anden væsentlig faktor, der spillede ind i beslutningen om at ændre karrierevej.

Tættere på ’toppen’

Med Notoras snart 8-årige eksistens, er det en yngre virksomhed, end dét de tre fødevareeksperter kom fra. Dette har ifølge Morten Mønster en masse fordele, hvor man i højere grad bliver overrakt ansvar, ligesom den hierarkiske struktur også er mere flad. Dette giver muligheden for at gøre afstanden fra ”tanke til handling” mindre og indflydelsen i arbejdsgangen er også bare større:

”I Notora er der stor handlefrihed, og man får lov til at afprøve nogle ideer. Vi har fået den indflydelse i en ERP-virksomhed med fødevarevirksomheder som målgruppe, hvilket også var forhåndsønsket – det er rigtig positivt. Der bliver lyttet til én og de ting, man gerne vil opnå,” forklarer han videre, mens han kort efter kigger frem mod, hvor han mener Notora kan befinde sig fem år ude i fremtiden: ”Måske er medarbejderantallet fordoblet. Der ligger et kæmpe potentiale for, at vi kan blive tre gange så store. Mindst!” afslutter han.