Amerikanske Aptean opkøber Schouw Informatisering og rettighederne til Foodware 365

Schouw Informatisering er netop solgt til den amerikanske softwaregigant Aptean. Det er en god nyhed for en række danske fødevarevirksomheder, da salget styrker Schouw og betyder øgede ressourcer til udvikling af den innovative IT-fødevareplatform Foodware 365.

Apteans overtagelse af Schouw vil i høj grad styrke selskabet og tilføre markante ressourcer til udbredelse og udvikling af Foodware 365 i både USA og resten af Europa.

”Schouw vil få meget mere manpower til at udvikle Foodware 365, og vi kommer til at operere i en langt større skala fremadrettet. Aptean giver os bedre adgang til fødevaremarkedet i USA, hvor der i øjeblikket er en enorm efterspørgsel på de rigtige fødevareløsninger. Europa er dog som udgangspunkt det vigtigste marked for os, hvor Skandinavien udgør et kæmpe potentiale for Foodware 365, ” forklarer International Partner Manager fra Schouw Informatisering, Robert Emmen.

Udvikling og forbedring med danske fødevarekunder
CEO i ERP-konsulenthuset Notora, Thomas Blak, fremhæver, at en del af styrken bag Foodware 365 er Schouws målrettede fokus på brugeroplevelse og konstante forbedringer af platformen via tæt dialog med deres partnere i fødevarebranchen. En synergi der kun vil blive forstærket med Aptean i ryggen.

”Vi oplever ofte, at vores fødevarekunder spørger på løsninger til forskellige udfordringer i deres forsyningskæde. Via vores partnerskab med Schouw har vi en unik mulighed for at videreformidle brugernes feedback direkte til Schouw. På den måde sikrer vi, at Schouw forstår, hvad der er de danske fødevarekunders udfordringer, og hvad de efterspørger i deres IT-løsning. Salget af Schouw er en rigtig positiv nyhed for Foodware 365 og de danske fødevarekunder,” fortæller CEO i Notora, Thomas Blak.

Foodware 365 er udviklet af Schouw Informatisering som en applikation til ERP-systemet Microsoft Dynamics 365 Business Central. De er ligeledes udviklere af SI Foodware, som er den fødevarespecifikke tillægsløsning til NAV. Løsningen administrerer alle typer af fødevarespecifikke opgaver fra produktionsstyring og planlægning til kvalitetssikring, lagerstyring og sikkerhed m.m. Schouw Informatisering har fungeret som en vigtig spiller på det Hollandske og internationale fødevaremarked i over 20 år.

Læs mere om Schouw og Foodware 365