Notora fortsætter vækstrejse for sjette år i træk

Årets resultat for Notora udviser igen et rekordoverskud. Bruttofortjenesten i regnskabsåret 2018/2019 er steget fra 18,7 mio. kr. til 22,2 mio. med et resultat før skat på 5,4 mio. Nye store virksomhedskunder og forretningsudvikling på Grønland bidrager særligt til den fortsatte vækst.

Notora fortsætter vækstrejse for sjette år i træk

”Det eksterne samarbejde med forretningsrelationer og samarbejdspartnere i Notora er i år blevet markant styrker og udbygget. En målrettet indsats i bl.a. fødevarebranchen har gjort, at vi har indgået et tæt samarbejde med en række store kunder inden for fiskeindustrien, slikproduktion og kød engros. En særlig milepæl i 2019 er vores indtræden på det Grønlandske marked, hvor vi har igangværende forretningsaktiviteter- og udvikling,” udtaler Administrerende direktør i Notora, Thomas Blak.

Gazellevirksomhed for andet år i træk
I 2019 er Notora for andet år i træk modtager af Børsens Gazellepris og har opnået en AAA-kreditering hos Bisnode. Det betyder, at Notora befinder sig i en eksklusiv pulje af 2,7% danske virksomheder med en kredit-rating. Ratingen peger overordnet på, at Notora er en økonomisk solid virksomhed med en sund drift og en konstant vækst. Den positive vækst forplanter sig også i antallet af medarbejdere, der pr. 1. december 2019 er vokset fra 27 til 37 ansatte medarbejdere.

Erfarende konsulenter og unge IT-talenter
Den korte afstand mellem ledelse og medarbejdere samt en strategisk kombination af erfarne konsulenter og unge talenter styrker fortsat Notoras interne sammenhængskraft og forretningsevne til at levere agile ERP-projektløsninger til stor værdi for kunderne.
Det er Thomas Blaks vurdering, at regnskabsårets positive vækst og udvikling gør, at Notora fortsat vil være med helt fremme i ERP-branchen og i implementeringen af de nyeste teknologier inden for forretningsdrift.

Forventer yderligere vækst i 2020
I det kommende regnskabsår forventer Notoras ledelse en yderligere vækst i kunder, omsætning og medarbejdere, hvilket vil bidrage aktivt til Notoras vision om at blive et af nordens foretrukne konsulenthuse inden for ERP-løsninger til udvalgte brancher og kunder.

”Det er vores strategiske ambition i det kommende regnskabsår at arbejde endnu mere markedsorienteret med stor opmærksomhed på at udvise tilstedeværelse og tilgængelighed i markedet hos relevante kunder,” afslutter Administrerende direktør, Thomas Blak.

Læs årsrapporten her