Microsoft har udnævnt Notora til at være Gold-Certified ERP-partner.

Microsoft gør Notora til guldpartner

”Vi er enormt stolte over at kunne offentliggøre, at Notora nu kan betræde det højeste trin inden for Microsoft-partnernetværket. Vi har netop erhvervet os titlen som Microsoft Gold Partner. At være Gold Partner er et “kvalitetsstempel” fra Microsoft, og det understreger, at Notora har et højt fagligt niveau med den nødvendige erfaring og tekniske kompetencer inden for implementering af Microsofts produkter. Særligt Microsoft Dynamics 365 Business Central,” udtaler Teamchef og Kommercielt Ansvarlig i Notora, Marie Bianca Lilholt.

Som Gold certificeret ERP-partner får Notora adgang til en række unikke værktøjer og support fra Microsoft. Certificeringen styrker det i forvejen tætte samarbejde mellem Notora og Microsoft, hvor partnerskabet er et understøttende fundament i forhold til at yde den bedst mulige service over for virksomhedskunderne.

Eliminering af ressourcetunge implementeringer

Notoras daglige arbejde med Microsoft Dynamics 365 Business Central skaber grobunden for mange virksomheders eksekvering af forretningsstrategier og opnåelse af deres vækstmål. Microsoft Power Platformen med Power Apps, Power BI og Power Automate, Data & AI og diverse Cloud-baserede applikationer, gør det muligt at skabe en standardløsning, som effektiviserer digitale arbejdsgange og optimerer interne processer over en bred kam.

”Vores mål er at eliminere de komplicerede og ressourcetunge implementeringsprocesser af ERP-systemer. I kombination med vores specialistkompetencer som guldpartner er Microsoft Dynamics 365 Business Central i praksis fremtidens cloudbaserede ERP-løsning, der tager de første vigtige skridt mod at gøre det mål til virkelighed,” afslutter Marie Bianca Lilholt.

Er du nysgerrig på, hvordan vi kan hjælpe jer?