SMV: Få op til 100.000 kr. i tilskud til digitalisering

Regeringen har afsat en ny pulje til digitalisering af små og mellemstore virksomheder, hvor I kan søge tilskud på op til 100.000 kr. til rådgivning i digital omstilling og implementering af ny teknologi i jeres virksomhed. Puljen åbner for ansøgninger den 20. april kl. 9.00. og fungerer efter først til mølle-princippet.

Er I en SMV, der gerne vil styrke jeres vækst og konkurrenceevne ved at digitalisere forretningen?

Nu har I en unik chance for at komme med på digitaliseringsvognen ved at ansøge om tilskud fra Statens Tilskudspuljer på op til 100.000 kr. til indkøb af privat rådgivning, der hjælper jer med at gennemføre et digitalt projekt i jeres virksomhed.

I kan f.eks. søge midler til en cloud-baseret ERP-løsning, dataanvendelse via CRM, PowerApps, IoT eller Business Intelligence i samarbejde med Notora.

SMV: Få op til 100.000 kr. i tilskud til digitalisering

Få tilskud til to typer projekter:

  1. Potentialeafklaring
    I kan søge midler til et afklaringsforløb, hvor Notora hjælper jer med at identificere, hvor i jeres virksomhed der er størst potentiale for at indføre ny teknologi, hvilke teknologier der er relevante for jer og på den baggrund få udarbejdet en stærk business case, der understøtter jeres digitale investering.
  2. Implementering
    I kan også søge midler til rådgivning i implementering af ny teknologi, så I er sikker på, at I indkøber præcis det, som I har brug for og som bedst muligt høster gevinsterne af jeres digitale investering.

Ansøgning:

Tilskudspuljen modtager og behandler løbende ansøgninger efter først-til-mølle-princippet fra mandag d. 20. april kl. 9.00.
Kontakt os i dag, og få vores faglige input til at udvikle en ansøgning, der kan blive startskuddet til et værdiskabende digitaliseringsprojekt i jeres virksomhed.

Læs her om de enkle ansøgningskrav og tildelingskriterier for jeres ansøgning: