Microsoft forlænger frist for downgrade af licenser med 12 måneder

Microsoft forlænger frist for downgrade af licenser på grund af Covid-19 og vanskelige markedsvilkår for mange virksomheder med 12 måneder – fra 1.oktober 2020 til 31.oktober 2021.

Den 1. oktober 2020 frigives Dynamics 365 Business Central On-premise version v17 , hvilket betyder, i henhold til Microsofts gældende licensrettigheder, at Business Central version v14 ikke længere vil være tilgængelig for licensnedgraderinger. På grund af ustabile markedsvilkår tilbyder Microsoft nu helt ekstraordinært en forlængelse på yderligere 12 måneder for at nedgradere til Business Central version v14 for eksisterende kunder på BREP-abonnementet – hvis dette er et ønske. Muligheden vil være tilgængelig indtil den 31. oktober 2021 og vil gælde for både On-premises-kunder og Cloud-kunder gennem dual use rights via CSP.

Den aktuelle forlængelse giver jer ekstra tid til at flytte extentions til Business Central version v17 og opdatere jeres nuværende licens i et tempo, som passer jer.

Har du spørgsmål til nyheden?

Tag fat i en konsulent, og få et uforpligtende rådgivnings- og sparringsmøde, hvor vi kan hjælpe jer med spørgsmål omkring opdatering af jeres licens: salg@notora.dk