Notora med helt fremme i Apteans nye ERP-partnerprogram

Pressemeddelelse den 3. september 2020.

Amerikanske Aptean lancerer internationalt ERP-partnerprogram inden for Food & Beverage med Notora blandt de fem charter members. Partnerprogrammet udvider Apteans Microsoft Dynamics 365-platformstilbud til Business Central, Finance og Supply Chain Management i udvalgte europæiske, mellemøstlige og afrikanske (EMEA) lande samt på de latinamerikanske (LATAM) og Asian Pacific (APAC) markeder.

Notora med i Apteans ERP-partnerprogram

Aptean opkøbte tilbage i november 2019 Schouw Informatisering og den fødevarespecifikke ERP-platform, Foodware 365, som Notora er eneforhandler af i Danmark. Med status som global softwareudvikler fortsætter Aptean nu deres strategiske skalering inden for fødevareindustrien med udviklingen af et internationalt Food & Beverage ERP-partnerprogram, hvor Notora er udvalgt som charter member sammen med fire andre ERP-leverandører fra Tyskland, USA, Spanien og Sydafrika.

Specifikke krav til ERP-partnerne

I Notora er vi meget stolte af at være blevet blåstemplet af Aptean som en stærk og specialiseret ERP-leverandør til fødevareindustrien. For at kvalificere sig som partner skal man som leverandør opfylde en række specifikke krav til uddannelse, certificering og forretningsvolumen. Notora vil i forbindelse med programmet få adgang til den nyeste Aptean-teknologi og support samt løbende uddannelse inden for service og salg.

”Apteans ERP-partnerprogram inden for Food & Beverage anerkender de ERP-leverandører, der har vist sig at være pålidelige rådgivere for deres kunder og er engagerede i fødevare- og drikkevareindustrien. Derudover er vores partnere unikt positioneret til at levere den højeste kvalitet af service, teknologi og ekspertise for at sikre kunderne succes med vores samlede ERP-system, ” forklarer Chief Revenue Officer hos Aptean, Bob Kocis.

Et perfekt match

Administrerende direktør i Notora, Thomas Blak, er begejstret over, at Notora er med som charter member i Apteans nye partnerprogram:

“I Notora arbejder vi ud fra en klar strategi om at være det fortrukne konsulenthus inden for ERP-løsninger til fødevareindustrien, mens Apteans mål er at blive den førende leverandør af software til fødevareindustrien. I partnerprogrammet understøtter vores visioner gensidigt hinanden, og vores konsulenter kan udvælge og implementere nogle af de absolut bedste apps til fødevareproduktion og handel som f.eks. Foodware 365. I sidste ende til stor værdi for dem det handler om – fødevarevirksomhederne, ” udtaler Thomas Blak.

Foodware 365 fortsætter med samme brandnavn under Schouw Informatisering indtil Aptean udmelder andet.

Har du spørgsmål til Foodware 365 og Apteans nye ERP-partnerprogram?
Kontakt Kommerciel ansvarlig, Marie Bianca Lilholt.