Notora er kåret som Succesvirksomhed 2020

Spar Nord og BDO anerkender Notora med erhvervsprisen ”Succesvirksomhed 2020”. Prisen som succesvirksomhed gives til 1000 udvalgte danske virksomheder, der kontinuerligt er lykkedes med at skabe vækst og solide finansielle resultater over en længere årrække.

Notora kåres som Succesvirksomhed 2020

Succesvirksomhed 2020

Erhvervsprisen ”Succesvirksomheder” er sat i verden for at anerkende danske virksomheder med 10-999 ansatte, der skaber resultater og leverer et særligt bidrag til vækst og velstand i lokalområderne samt til dansk økonomi som helhed.

Udvælgelseskriterier

Notora har opfyldt en række kriterier for at komme i betragtning til prisen, hvori selve udvælgelsen baserer sig på antallet af ansatte og tre centrale nøgletal: Resultat før skategenkapital og soliditet.

En succesvirksomhed skal som minimum kunne præsentere:

  • Vækst i deres resultat før skat de seneste fem år
  • Soliditetsgrad over 15 % i det seneste regnskabsår
  • Vækst i soliditeten målt over de seneste fem år
  • Evnen til at skabe resultater med det givne kapitalgrundlag.

Resultatet for regnskabsåret 2019 i Notora var på 22.207 mio. i bruttofortjeneste med en solidaritetsgrad på 33,9%. Prisen som succesvirksomhed 2020 kommer i kølvandet på to Gazellepriser med en stejl vækstkurve over de seneste fem år.

”Vi er naturligvis meget stolte af vores resultater og glade for, at Notora endnu engang bliver anerkendt,” udtaler Adm. direktør i Notora, Thomas Blak.

Læs mere om Spar Nord og BDO’s erhvervspris her: www.succesvirksomhed.dk