Pressemeddelelse: Drink-IT – Ny specialdesignet ERP-løsning til drikkevarebranchen

I Notora ved vi om nogen, hvor udfordrende det kan være at jonglere med alle aspekter af fødevareindustrien- fra indkøb og lagerstyring til distribution og salg.

Inden for drikkevarebranchen bliver de mange parametre at holde styr på ikke ligefrem færre.

Derfor er vi glade for at kunne præsentere, at vi pr. 1. marts 2024 har indgået et partnerskab med ERP-udvikleren Aptean, der står bag den specialdesignede løsning Drink-IT, som er målrettet virksomheder inden for drikkevarebranchen!

Drink-IT, udviklet i samarbejde med Aptean, er skabt til at imødekomme de unikke behov i drikkevarebranchen, der skal medvirke til at gøre processerne nemmere og mere effektive. Med funktioner som realtidsdataadgang og automatisering af manuelle opgaver kan du optimere din produktion og minimere spild.

Og med adgang til realtidsanalyser bliver det lettere end nogensinde at træffe de rette beslutninger på et velinformerede grundlag.

Uanset om du er producent, grossist eller distributør, kan Drink-IT hjælpe med at øge din konkurrenceevne i det stærkt konkurrenceprægede marked for drikkevarer.

Vi er stolte af at kunne bringe denne innovative løsning til Danmark og ser frem til at hjælpe virksomheder med at nå deres fulde potentiale.

Læs hele pressemeddelelsen herunder: