Tasklet Factory: “Vi skal have et strategisk, fremtidssikret udsyn og praktisk tilpasningsevne”

For at kunne levere værdiskabende løsninger til vores kunder, har vi i Notora allieret os med nogle af de bedst certificerede samarbejdspartnere på en række 3. partsløsninger. Disse er specialister indenfor hver deres område og sidder med fingeren på pulsen i forhold til udvikling og tendenser. I denne serie har vi spurgt vores samarbejdspartnere om, hvad der ligger på deres udviklingsbord p.t. Første artikel er med Marianne Berg Eisenhardt fra Tasklet Factory, der er Cheif Commercial Officer for den førende Mobile lagerscannerløsning.

Billeder som en del af en mere intuitiv løsning

For altid at kunne øge effektiviteten på slutproduktet arbejder Tasklet Factory løbende på at udvikle og forbedre brugergrænsefladen, sådan at den er så funktionel og intuitiv som mulig. En af de nyeste lanceringer i den forbindelse er produktbilleder på varelinjerne.

”Billeder af produkterne på WMS Mobil scanneren kan være en hjælp på lageret, men også som en del af retail- og salebranchen som helhed. Det kan være billeder af de produkter, man plukker, såvel som en hjælp ude på gulvet i butikken til at vise kunden varen i andre farver og størrelser.” fortæller Marianne Berg Eisenhardt

Hun tilføjer, at udviklerne i Tasklet Factory konstant har øje på nye features såsom License Plating og fortæller, at ”vi lige nu kigger frem mod at fremtidssikre efterspørgslen på pallestyring.”

Udsyn mod mere automatisering og robotteknologi

Og når blikket nu er fremadrettet, er det også interessant at se på, hvad fremtiden bringer inden for industriel robotteknologi. Derfor forhandler Tasklet Factory de nye Mobile Industrial Robots – MiR.

Her forklarer Marianne Berg Eisenhardt, hvordan industrirobotter kan varetage plukkeruten fra varelageret til shippingområdet. At få automatiseret en ellers manuel og omkostningstung arbejdspost med mange tunge løft, kan være et oplagt sted at frigive sine medarbejderes arbejdskraft, og ikke mindst et sted at forhøje konkurrencedygtigheden.

”Vi vil gerne simplificere området, for det er et væsentligt felt, hvor virksomhederne kan minimere omkostningerne ved lageret og gøre sig mere konkurrencedygtige. Men det er også med god arbejdsetik for øje ved at overlade medarbejderens tunge løft til en digital løsning.”   

Marianne Berg Eisenhardt peger på, at Tasklet Factory for tiden fokuserer på at få den industrielle robotløsning integreret i den samlede mobilscanner-løsning.

En nøglespiller i fremtidens WMS-løsninger

Tilpasningsevnen til det konkrete produkt, at være på forkant og sætte dagsordenen inden for de nyeste WMS- og automatiseringsløsninger er en del af Tasklet Factorys målsætning. For ERP-partnere betyder det, at de kan bruge deres ressourcer inden for ERP-løsninger, imens Tasklet Factory udvikler det specialiserede 3. partsprodukt.

Marianne Berg Eisenhardt peger yderligere på muligheden for, at partnere vil kunne få adgang til en ROI-kalkulator, som de kan bruge til at gøre investeringsværdien synlig for deres kunder og uddyber:

”Vi har et generelt fokus på at bevare den førende position som Mobile WMS-enhed og leve op den forpligtelse der følger med, når man samarbejder med samtlige ERP-huse i Danmark for ikke at nævne de internationale samarbejdspartnere. Vi bestræber os på, at vores partnere ikke behøver at kigge sig om efter alternativer, fordi vi forbliver førende på markedet”.

Samarbejder om at gøre et generisk produkt 100% tilpasset

Ved at være i tæt dialog med ERP-partnerne kan Tasklet Factory også hele tiden udvikle og tilpasse deres Mobile håndscanner-løsning efter de konkrete brancheudfordringer, som slutbrugerne står med.

”Når der er tale om et generisk produkt som vores, der skal dække flere industrier, vil der være tilfælde hvor produktet i sig selv ikke er 100% dækkende inden for en bestemt branche. Det er her, vores ERP-partnere kommer i spil. Et eksempel er, at indenfor food, er der behov for dobbelt lot-registrering. Det er en udvidet løsning, som vi blandt andet samarbejder med Notoras konsulenter om at implementere hos kunden.” forklarer Marianne Berg Eisenhardt og fortæller, at partnernes stræben efter øget effektivitet på slutproduktet også passes ind i egen udviklingsafdeling hos Tasklet Factory.

Tasklet Factory er i løbende dialog med Microsoft omkring de nyeste udviklinger og funktioner såvel som med konsulenterne hos ERP-partnerne, der har direkte og praktiske inputs fra slutbrugeren. Ved at fokusere på store digitale strategier såvel som lavpraktiske foranstaltninger, kan man som Tasklet Factory holde sig førende på markedet.

I kan læse mere om, hvordan Notora og Tasklet Factory samarbejder her.