Gazelle igen!

For andet år i streg har Notora modtaget en Gazellepris fra Børsen. Dermed kan vi igen tilslutte os det gode selskab af danske virksomheder, der vækster betragteligt og kontinuerligt. Notoras økonomidirektør Michael Lauridsen peger på, at det er en fælles indsat som han er stolt over.

Notoras Børsen Gazelle trofæer

Notora er Børsen Gazelle igen (Foto: Andrea Bjørnvig)

”Vi er stolte over at vores medarbejderes gode indsats, og at vi fortsat vækster i medarbejderantal, der gør, at vi vækster i top- og bundlinje.”

Højde og drøjde som en gazelle

Og hvordan ser vækst i gazellestørrelse så ud i det daglige arbejde? I Notora er vi på et år gået fra 27 medarbejdere til godt 36 pr. september 2019. En ret så mærkbar vækst for et firma af denne størrelse. Det betyder at vi, siden vi modtog sidste Gazelle-statuette, er vokset ud af vores kontorer i både Østjylland og på Sjælland.

Det betyder også, at vi har åbnet et kontor i Nuuk med en fastboende seniorkonsulent ansat, og at vi i øvrigt er fysisk tilstede i Grønland i det omfang, det overhovedet lader sig gøre.Derudover forventes det, at Notora igen afslutter sit regnskabsår med en større omsætning end sidste år. Derved følger vi fortsat trenden med positiv vækst i top- og bundlinje.

”I Notora har vi alle 6 år haft fokus på kontrolleret positiv vækst.” siger Michael Lauridsen.

Endnu en pris

Det er ikke kun modtagelsen af endnu en gazellepris, som vi glæder os over for tiden. Igen i år er Notora blevet anerkendt med en AAA-kreditering fra Bisnode. Det betyder, at Notora befinder sig i en eksklusiv pulje af de 2,7% danske virksomheder med en sådan kredit-rating. Ratingen peger overordnet på, at vores kunder og partnere har at gøre med en økonomisk solid virksomhed, en sund virksomhedsdrift og i konstant vækst.

Nye muligheder forude

Med disse to markante anerkendelser går vi glade og stolte ind i efteråret. Fremtiden tegner sig nemlig lys hvad angår vækst i regnskab, medarbejdere og kunder. Fremadrettet håber Michael Lauridsen på, at Notora kommer til at kunne være lokalt tilstede i endnu højere grad i Vestdanmark. Nærmere bestemt hvor, kommer blandt andet an på kundernes og kommende medarbejderes placering.

”Vi ser store perspektiver med et kontor i Vestjylland med nye og spændende kunder og kolleger.” afslutter Michael Lauridsen, der også ser frem til at fejre Gazellekåringen med de andre gazeller i Aalborg d. 30. oktober 2019

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du høre hvad vi hjælpe din arbejdsplads med?

Så tag endelig kontakt til os
Kontakt os