Microsoft forlænger Notoras guldpartnerskab med endnu et år

I det kommende år skal Notora fortsat indgå i et eksklusivt samarbejde med Microsoft, der kan anses som et stort skulderklap fra it-verdens absolutte mastodont. Microsofts ”Certified Gold ”-status bliver tilegnet gennem en række krav og certificeringer, høj grad af kundetilfredshed og positive kundereferencer.

Guldcertificeringen kan i it-kredse anses som en stor anerkendelse, der fortæller den pågældende virksomhed, at deres arbejdsmetoder og fremgange fungerer godt – forlængelsen er et vidnesbyrd om, at arbejdsgangene og kundetilgangene fungerer optimalt i Notora. Kommerciel ansvarlig i Notora, Marie Bianca Lilholt, ser naturligvis det fornyede guldcertifikat som en positiv indikator, der fortæller omverden, at mange områder i Notora gøres rigtigt:

”Vi værdsætter vores partnerskab med Microsoft og er glade for at annoncere anerkendelsen af Microsoft Certified Partner Gold-status endnu engang. Vi bestræber os på at tilbyde vores kunder det bedste. Sådan en certificering sætter stor streg under, at vi er på rette vej. Notoras førende ekspertise inden for Microsoft-services og -løsninger giver os mulighed for at give kunderne mere værdi og sikre, at de får den mest teknisk kompetente Microsoft-rådgivning, udvikling og support,” forklarer en henrykt teamchef, der år for år ser skærpede krav fra Microsofts side, når de skal uddele de forgyldte certificeringer:

”I takt med at markedet udvikler sig, stiller Microsoft højere kompetencekrav til os som partnere. Certificeringen indikerer, at vores konsulenter og udviklere opfylder de strenge standarder, der er fastsat af Microsoft, og tilmed altid er opdateret på nyeste teknologi. Vi er stolte over at være med i frontlinjen og takker både medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder for, at vi endnu et år kan fejre guldcertificeringen.”

Guldcertificeringen fungerer som en stor anerkendelse til Notoras ansatte, hvor lysten og viljen til at udvikle sig yderligere blot bliver intensiveret gennem guldprædikatet. Den nylige forlængelse fungerer som en motivationsfaktor i den konstante jagt på at dygtiggøre sig og levere den legendariske service, der er én af grundstenene i Notoras værdisæt.

Fremadrettet vil vi anvende vores samarbejde med Microsoft til at dygtiggøre og udvikle os. Microsofts prædikat skubber blot ekstra motivation og vilje ind i ambitionen om at være det foretrukne konsulenthus inden for ERP-løsninger til fødevareindustrien, der leverer værdiskabende løsninger og legendarisk service.