Lessor og Notora indgår aftale om PowerHouse-partnerskab

Med indgåelsen af aftalen om et PowerHouse-partnerskab med Lessor, bliver Notora en del af Lessors nye partner ”eco-system”, og én af få partnere, der får lov til at implementere og servicere LessorLøn. Det gælder også integration mellem løsninger inden for HR, tidsregistrering og vagtplanlægning på LessorWork-platformen.

Som PowerHouse-partner er Notora klædt på til at hjælpe eksisterende kunder i transitionen fra Lessor NAV Payroll til LessorLøn, ligesom Notora har mulighed for at byde helt nye kunder velkommen på LessorLøn, Lessors SaaS-lønløsning.

For Notoras medarbejdere betyder samarbejdet fokus på videreudvikling, og de har samtidig mulighed for at opretholde kompetencekendskabet inden for lønområdet igennem at arbejde med, hvad Notora betragter som markedets førende lønprodukter.

Lessor og Notora har et mangeårigt og stærkt samarbejde, både når det drejer sig om salg og service af Lessor Payroll til NAV (Microsoft Dynamics NAV/Business Central D365). Med en udvidelse af samarbejdet mellem de to parter, hvor LessorLøn inkluderes, får Lessor tilført kompetente ressourcer, der kan rådgive og hjælpe fælles kunder med deres lønløsninger.

Henrik Strarup Eriksen, Channel Director hos Lessor, ser god grund til at byde Notora velkommen som PowerHouse-partner i det nye eco-system, da erfaringen fra det lange og stærke samarbejde viser en god kundehåndtering fra Notoras side:

”Notora har gennem vores samarbejde håndteret vores kundesegment på en fornuftig måde, hvorfor vi også har tiltro til, at de kan håndtere fremtidens systemer, og servicere vores fælles kunder fremadrettet. I vores selekteringsproces har vi ledt efter partnere, som kan hjælpe os og vores kunder ved at yde en kvalificeret og kompetent indsats, når det kommer til lønområdet.” – Henrik Strarup Eriksen, Lessor.

Teamchef og kommerciel ansvarlig fra Notora, Marie Bianca Lilholt, ser det også som et skulderklap, at Notora fremover bliver én af få partnere, der lever op til Lessors partnerkrav i forhold til certificering og serviceniveau:

”Det er vores ambition at være blandt de absolut bedste ERP-konsulenthuse, der leverer lønløsninger på Lessor-platformen. Løn er og har altid været en meget vigtig del af særligt de produktionsstyringsløsninger, vi leverer til kunderne. I Notora har vi nogle af de mest erfarne og kompetente lønkonsulenter i branchen, hvorfor vi fortsat er glade for at kunne supportere kunder gennem partnerskabet med Lessor.” – Marie Bianca Lilholt, Notora.

Siden 1972 har Lessor leveret it-løsninger til både små og store virksomheder. Lessors ambition er at levere løsninger, som skaber et fundament for effektive og tilfredse medarbejdere, der minimerer kompleksiteten ved lønadministration og Human Resources.