Notora bliver ERP-partner med brancheeksperterne fra TrueCommerce

TrueCommerce er blandt Nordeuropas førende udbydere af løsninger til elektronisk samhandel til detail- og produktionsvirksomheder samt grossister. Hos TrueCommerce ønsker de at effektivisere strømmen af fakturaer, ordrer og andre forretningsdokumenter mellem kunder og leverandører.

TrueCommerce partnerskab

I kølvandet på den stigende efterspørgsel fra større virksomheder på integrerede EDI-løsninger, har Notora indgået et samarbejde med TrueCommerce.

TrueCommerces mangeårige erfaringsgrundlag har givet dem et ’know-how’ inden for blandt andet produktions- og detailvirksomheder, hvilket har gjort dem til anerkendte brancheeksperter. Fokusset ligger på stærkere kunderelationer og forøget salg, ligesom reducerede omkostninger og øget effektivitet også vægter højt i værdigrundlaget.

Et partnerskab mellem TrueCommerce og Notora er etableret og funderet i en fælles forståelse for tilgangen og omgangen med kunder, hvilket gør et samarbejde til en naturlig og åbenlys indgåelse. Kommerciel ansvarlig og Teamchef, Marie Bianca Lilholt, udtaler følgende i forlængelse af den nye samarbejdsaftale:

”Med TrueCommerce-samarbejdet åbner der sig døre til større produktions- og grossistvirksomheder, da TrueCommerce har indgående erfaring med behandling af sikker og effektiv elektronisk samhandel mellem kunder og leverandører hos store danske såvel som internationale virksomheder. Vi er glade og stolte over samarbejdet med TrueCommerce, der kan hjælpe med at få kanaliseret Notoras brand ud på et latent marked for en lidt ’større kundekreds’, hvilket vi ser frem til at afprøve i fremtiden.”

TrueCommerce står for den mest komplette løsning til at forbinde din virksomhed på tværs af værdikæden. De integrer alt fra EDI til digitale ’storefronts’ og ’marketplaces’ og lige til styringen af produktionsinformation og lagerstyring.

Du kan læse mere om TrueCommerce gennem deres hjemmeside: https://www.truecommerce.com/