Partnerskabet med Microsoft bevidner om høj dedikation og faglige kompetencer, som Notora har tilegnet sig gennem kvalitetsstemplet ”guldcertificeret partner”.

Anerkendende gulddrys fra Microsoft er kommet igennem Notoras solide mængder af kundereferencer samt høj kundetilfredshed. Som guldpartner skal man leve op til en bestemt række krav og certificeringer før man kan bydes velkommen inden for i det fine selskab.

Gold Microsoft Partner

Blandt Notoras medarbejdere fungerer certificeringerne som motivationsfaktor i den konstante jagt på at dygtiggøre sig og levere den legendariske service, som ligger i Notoras DNA. Partnerskabet betyder, at vores mange dygtige medarbejdere får de bedste betingelser for at lægge yderligere lag på deres kompetencer, fordi vi løbende skal leve op til en række krav og certificeringer fra Microsoft.

Som guldpartner med Microsoft er Notora trådt ind på det højeste kvalitetsniveau i Microsofts partnerprogram. Medlemskabet i den eksklusive samarbejdsklub er forankret i virksomhedens evne til at præstere på højeste hylde samt besidde kvalitetskompetencer som specialister i Microsoft-løsninger.

For godt otte måneder siden meldte Notora sig ind som Gold-Certified ERP-partner med Microsoft, hvilket har sat skub i Notoras progression i henhold til at yde den bedst mulige service over for virksomhedskunderne.

Gennem ERP-guldpartnerskabet med Microsoft, har Notora fået udvidet den i forvejen unikke værktøjskasse, hvor det mangeårige samarbejde kun er blevet styrket gennem et solidt og seriøst partnerskab med udnævnelsen som guldpartner.

Kommerciel ansvarlig og Teamchef i Notora, Marie Bianca Lilholt, kan kigge tilbage på de otte måneders guldpartnersamarbejde med ophøjet pande, hvilket skyldes flere årsager:

”Gennem guldpartnerskabet med Microsoft er vi lykkedes med flere områder: et bundsolidt og seriøst samarbejde, hvor Microsoft har været gode med løbende support. At være guldpartner er et kvalitetsstempel fra Microsoft, og det fortæller, at Notora har et højt fagligt niveau med den nødvendige erfaring og tekniske kompetencer inden for implementering af Microsofts produkter – herunder særligt Microsoft Dynamics 365 Business Central,” forklarer hun tilfreds.

Notoras ansatte arbejder dagligt med Microsoft Dynamics 365 Business Central, hvilket skaber grobunden for mange virksomheders eksekvering af forretningsstrategier og generel opnåelse af deres vækstmål. Via Microsoft Power Platformen, herunder Power Apps, Power BI/Power Automate, Data & A1 og andre Cloud-baserede applikationer, kreeres en standardløsning, der effektiviserer digitale arbejdsgange og optimerer interne processer.

Marie Bianca Lilholt afslutter med at påpege, hvorfor et ERP-guldpartnerskab med Microsoft skaber den nødvendige værdi for Notora:

”Målet er at eliminere de komplicerede og ressourcetunge implementeringsprocesser af ERP-systemet. I kombination med vores specialistkompetencer som guldpartner er Microsoft Dynamics 365 Business central i praksis fremtidens cloud-baserede ERP-løsning, som tager de første vigtige skridt mod at omsætte mål til virkelighed.”