Efter at have tilbragt næsten 4 år i Vipperød, udvider Notora medarbejderstaben på Sjælland, hvorfor det primære formål med at flytte, er for at have en placering som er mere attraktiv for medarbejdere.

Det har ikke været et let valg at placere sig andetsteds, da det at være den lokale ERP-leverandør samt nærhed over for alle kunder uanset placering, er i højsædet for virksomheden.

Valget er i sidste ende faldet på Roskilde, nærmere bestemt til Ledreborg allé 128D 1.th. 4000 Roskilde.

Notora er et ERP-konsulenthus, som er eksperter i systemløsninger, der tager udgangspunkt i og komplimenterer Microsoft Dynamics NAV eller Dynamics 365 Business Central. De primære vertikaler virksomheden opererer indenfor er; fødevarer, logistik, produktion og handel, hvor de således er svært konkurrencedygtige. Notora forsøger altid at skabe det bedste økonomisystem for kunden, men er ligeledes opmærksomme på, at det kan variere afhængig af branche og nøgleudfordringer. Uanset hvilken virksomhed I er, bestræber Notora sig efter 100 % kundetilfredshed, hvorfor de ønsker sammen at skabe den perfekte løsning for virksomheder, der ønsker at optimere produktions- og styringsprocesser.

Igennem en fokuseret strategi med kundens behov som omdrejningspunkt, leverer Notora de bedste produkter, legendarisk service og konkurrencedygtige priser til kunderne. Notora er jeres fremtidige samarbejdspartner, som nu også er at finde i Roskilde.

En langtidsholdbar løsning

For Thomas Blak, administrerende direktør i Notora, er flytningen af afdelingen og den planlagte udvidelse af medarbejderstaben et bevis på virksomheden er på vej i den rigtige retning hvad angår kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere.

For kunderne i Vipperød betyder flytningen til Roskilde, at de får lidt længere til deres lokale ERP-leverandør. Notora vil gøre sit bedste for, at kunderne oplever så få gener som muligt.

  • ”Vi ønsker at være landsdækkende og leve op til vores mission om at være et af Nordens foretrukne konsulenthuse inden for ERP-løsninger til udvalgte brancher og kunder. Flytningen giver os vigtigst af alt mere plads, men giver ligeledes bedre geografisk dækning af hele Sjælland. Vi bestræber os på at have plads til alle kunder, men vi ønsker også en placering, så flest mulige kunder anser os for værende deres lokale leverandør. ”Derudover forventer vi, at flytningen bevirker, at endnu flere kompetente NAV og Business Central eksperter, ønsker at levere legendarisk service i selskab med vore Sjællandske ekspertteam.” Udtaler Thomas Blak.

Den officielle dato for flytningen er fastsat til d. 1. maj 2019. Thomas Blak understreger:

  • ”Vi har oplevet stor opbakning omkring flytningen. Vi får fem gange så meget plads i de nye lokaler. Det er til gavn og glæde for både kunder og medarbejdere, for det betyder bl.a. bedre vilkår for afvikling af møder, bedre parkeringsforhold, en mere central Sjællandplacering, bedre kollektive transportmuligheder, mere personlige lokaler og sidst men ikke mindst; væsentlig bedre akustik når vi supporterer vores kunder via telefonen.”

Haves nogle yderligere spørgsmål eller har jeres virksomhed et ønske om et uforpligtende møde med Notora, kan Notoras kommercielle ansvarlige Marie Lilholt kontaktes på mbl@notora.dk.