2017 bød på endnu et godt år for Notora, der blev hædret med en række priser, men også satte rekord på omsætning og hentede det største overskud i sin levetid hidtil. Regnskabsåret 2017/18 var et år, hvor det virkelig kom til udtryk, hvilket ekspertteam Notora i sandheden består af.

Udvikling i aktiviteter og økonomiske forhold

Notora har på nuværende tidspunkt eksisteret i 5 år, hvor levering af produkter, serviceydelser og værdiskabende løsninger i ERP-branchen er spidskompetencen. Det femte år blev et år med vækst i antallet af kunder og medarbejdere med en forøgelse af omsætningen som en følge heraf.

Det sidste års arbejde med organisationen og de interne processer har sikret, at en større andel af toplinjen har fundet sin vej til bundlinjen – med det bedste resultat af EBIT i Notoras historie. Derudover er ejerkredsen tilpasset, et Advisory Board er etableret og selve virksomhedens vision er blevet opdateret. Notora ekspanderer og har tilmed valgt, at prøve kræfter med nye markeder; Sverige og Norge. Visionen ser nu således ud: “Det er vores klare vision at være et af Nordens foretrukne konsulenthuse inden for ERP-løsninger til udvalgte brancher og kunder”.

Bruttofortjenesten var i regnskabsåret 2017/2018 på 19,4 mio. med et resultat før skat på 4,4 mio.

Nyerhvervede certificeringer og priser

Først og fremmest kunne Notora pryde skrivebordene med Gazelle-statuetter, da det 4. aflagte regnskabsår endnu engang viste sig at være enormt positivt. Fra 3 mand til 28 ansatte i ekspertteamet efter 5 år, udtrykker den enorme vækst i efterspørgslen på Notoras ydelser. Væksten i bruttofortjeneste er i disse 4 år gået fra bemærkelsesværdige 3,8 MDKK i 2014 til 15,2 MDKK, hvilket afspejles i aflagte 2017-regnskab.

I forbindelse med den nyerhvervede Gazelle-titel udtaler Notoras Økonomidirektør, Michael Lauridsen: ”Vi er beærede over titlen som Gazelle, hvilket for os er en offentlig anerkendelse af de ansattes til daglige hårde arbejde og vores fokus på at vækste. Kunderne har taget godt imod vores serviceydelser, og vi vil fremadrettet bestræbe os på fortsat at levere det høje serviceniveau. For os er det essentielt at tilføre vores kunder værdi.”

Derudover kunne Notora berette om endnu en prestigefyldt titel; at modtage Bisnodes kreditering AAA. Ratingen er udregnet ud fra en matematisk algoritme, som er baseret på flere end 2.400 beslutningsregler. Disse beslutningsregler har udgangspunkt i delbedømmelserne grunddata, ejerforhold, økonomi og betalingserfaringer. Denne afspejler i særdeleshed legendarisk service over for kunder, leverandører og samarbejdspartnere.

I forbindelse med denne nyerhvervede titel, udtaler Michael Lauridsen følgende: ”At vi nu befinder os inden for puljen af de 2,7 % af virksomheder, som er AAA-ratede, værner ikke blot over for vores kunder, men ligeledes leverandører og samarbejdspartnere om, at vi er en solid virksomhed, som har et stærkt finansielt fundament at samarbejde med på længere sigt. Da vi opererer i konsulentbranchen, er et vigtigt element i vores handel med andre netop tilliden og troværdigheden, hvorfor denne AAA-rating og den høje kreditværdighed er endnu et skridt på vejen om.”