Notora Food Event 2017, som blev afviklet d. 29 marts, blev et succesfuldt fødevare saminar. Dette er ligeledes blevet starten på en række nye samarbejder og bekendtskaber. Vi vil gerne takke medarbejdere, samarbejdspartnere samt deltagere for det høje engagement og den imponerende stemning.

Arrangementet som helhed gik over al forventning, med 40% af deltagernes tilbagemelding på SUPER GODT og 60% som værende GODT.

Med oplæg fra både Pagero, AEB og ikke mindst eksportrådet, samt vores egne indlæg om SI Foodware, blev tilbagemeldingen på relevans af indhold og emner flot. Hele 82% af deltagerne synes at relevansen var GOD, og de resterende 18% synes tilmed at indholdet var SUPER GODT.

Notora holdt oplæg om, hvordan SI Foodware kombineret med Navision giver en komplet end-to-end business software løsning til fødevarer distributører og processorer. Ydermere blev der fortalt om, hvordan SI Foodware er resultatet af erfaringer med over 300 ERP implementeringer verden over, og hvordan denne fødevare specifikke løsning benyttes. I alt 52 % mente at Notoras oplæg var SUPER GODT, mens de resterende 48 % mente at oplægget var GODT. Utrolig flot score, og meget spændende emne.

Kontakt Jesper Højlund på jh@notora.dk, hvis du ønsker samme oplevelse og oplæg vedrørende SI Foodware, som deltagerne var vidner til på Notora Food Event 2017.

Vi er meget overvældede over al den positive feedback, vi har modtaget. Ej at forglemme Agro Food Parks indsats med de fysiske rammer og forplejning, som modtog en score på 73 % af deltagerne, som synes SUPER GODT om maden.

Næste store Notora event afvikles hos Microsoft i Lyngby og omhandler optimering af logistik processerne i din virksomhed. Læs mere og tilmeld dig på: http://www.notora.dk/notora-wms-seminar-2017/