Første regnskab er afleveret af Notora – et stærkt regnskab, der lover godt for fremtiden

”Det er med professionel stolthed, at vi offentliggør vores regnskab for Notoras første leveår” udtaler Thomas Blak og fortsætter: ”det er lykkedes os etablere os på markedet og på kort tid at blive en troværdig leverandør af ERP-løsninger”.

Notora er som bekendt et konsulenthus med en klar vision – førende leverandør af ERP til små- og mellemstore virksomheder – med specielt fokus på fødevareindustrien.

Kunderne, kundeservice og kundeværdi er det helt centrale fundament for virksomheden Notora, hvilket afspejler sig i missionen: ”Et EKSPERTTEAM leverer værdiskabende LØSNINGER og legendarisk SERVICE”.

Notora har en stadig stigende tilgang af nye kunder og projekter. Kjeld Hansen udtaler: ”Det er specielt vores ekspertise og kundeservice, der efterspørges – kunderne ønsker maksimal værdi for deres investering – en værdi vi tilfører”.

På spørgsmålet omkring Notoras nye kontor på Sjælland svarer Michael Lauridsen: ”Vi er meget langt og forventer at kunne komme med en officielt udmelding snarest”.

Regnskabet i hovedtal:

Bruttofortjeneste                                   3.868

Resultat af ordinær primær drift         1.015

Årets resultat                                             765

Balancesum                                             2014

Egenkapital                                                845

Soliditetsgrad                                               42

Egenkapitalforrentning                        181,1%

Notoras regnskab kan findes på:

http://notora.nu/regnskab/Notora%20ApS%202014.pdf