NOTORA INVITERER IGEN I ÅR til ET SPÆNDENDE GRATIS FØDEVARESEMINAR

ONSDAG D. 30 MAJ 2018 HOS KOLDKÆRGÅRD

Onsdag d. 30. maj 2018 inviterer Notora til et oplevelsesrigt fødevareseminar i fantastiske idylliske omgivelser på Koldkærgård Hotel og Konferencecenter. Omdrejningspunktet for seminaret er digitalisering af fødevareindustrien. Vi har derfor inviteret tætte samarbejdspartnere og eksperter til at fortælle hvordan IT i forskellige afskygninger kan digitalisere og effektivisere de kritiske processer som typisk opstår for fødevarevirksomheder.

Læs under oplægsholdere hvad Schouw Informatisering, Landbrug & Fødevarer, ClearView Trade og Tasklet holder oplæg om, til Notoras årlige gratis fødevareseminar.

Bemærk – der er et begrænset antal pladser til eventen, hvorfor det er efter først til mølle princippet. Vend snarest tilbage med antal deltagere, jeres navne og i hvilken by du/I ønsker at deltage.

 

Adressen er:

Koldkærgård Hotel & Konferencecenter
Agro Food Park 10, 8200 Aarhus N


 

TILMELD DIG NOTORA FOOD EVENT 2018:

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

 

Program

08.30 – 09.00
Velkomst & morgenbuffet

09.00 – 09.30
Notora: Look & Feel – NAV 2018

09.30 – 10.00
Notora: Integration med Dynamics 365

10.00 – 10.45
Schouw: Køb, Salg & Kvalitet

10.45 – 11.00
Pause & netværk

11.00 – 11.30
Schouw: Produktion & Logistik

11.30 – 11.45
Schouw: Business Intelligence

11.45– 12.15
Overraskelsesfrokost

12.15– 12.45
Landbrug & Fødevarer: Hvordan skaber
digitalisering vækst i hele værdikæden i
fødevareerhvervet?

12.45 – 13.30
ClearView Trade: Digitalisering af dansk
eksport – Hvor er digitaliseringen af
dansk eksport på vej hen?

13.30 – 14.00
Tasklet: Optimering af lagerprocesserne
i fødevareindustrien

14.00 – Tak for i dag!

 

Hvem holder oplæg

Notora & Schouw

Notora er et konsulenthus, med rent fokus på levering af virksomhedsløsninger med Microsofts ERP-system Dynamics NAV, og nu partnere på SI Foodware, som er det førende Nav add-on til fødevareindustrien.

Til Notora Food Event 2018 har Notora fløjet udviklerne af SI Foodware (Schouw Informatisering) ind fra Holland, for at fortælle om salg, køb, lager, produktion, logidtik og Business Intelligence.

SI Foodware er et komplet end-to-end forretningssystem særligt udviklet til fødevare distributører og producenter. IT understøtter strategien for løbende forbedringer, og her giver Notora fødevare distributører og producenter det fleksible forretningssystem til at forhøje rentabiliteten og opbygge stærke forretningsforbindelser. For at fastholde og udbygge markedsandelen succesfuldt i en industri, der fortsat er domineret af nøglespillere, er virksomheder i denne branche nødsaget til at anerkende, at de kontinuerligt har brug for at evaluere deres processer for at reducere omkostningerne, samtidig med at opfylde kravene fra detailhandlere og fødevare regulativer. Det er derfor vigtig at have den bedste leverandør på området, hvorfor Notora er det rigtige valg.

schouwinformatisering

ClearView Trade

ClearView Trade digitaliserer international handel. Med ekspertise i handel, told og logistik og erfaring fra mere end 600 danske virksomheder har vi udviklet en digital løsning, Eksportportalen.dk, der gør det muligt at oprette alle eksportdokumenter, booke transporter, og indberette til SKAT med få klik.

Det betyder et fuldt digitalt workflow fra ordre til levering uden genindtastninger og fejl. Virksomheder kan samle alle processer ét sted, og sikrer dermed fuld gennemsigtighed for alle parter. I samarbejde med Dansk Erhverv, Dansk Industri, Landbrug & Fødevarer, SMVdanmark og SKAT tilbyder vi allerede 100% digitale toldindberetninger og oprindelsescertifikater.

Til Notora Food Event 2018 vil ClearView Trade fortælle om Digitalisering af dansk eksport .

Hvor er digitaliseringen af dansk eksport på vej hen?

Udviklingen, trends, og udfordringer i dansk erhvervsliv

Hør konkrete eksempler på, hvordan fødevare-og eksportvirksomheder arbejder strategisk med at digitalisere forretningen og med at skabe digitale konkurrencefordele. Få et indblik i den digitale rejse – fra digitalisering af egen forsyningskæde til digitaliseringen af international samhandel.

ClearView Trade vil komme med konkrete råd til, hvordan din virksomhed kan komme i gang med den digitale omstilling, og hvilke potentielle gevinster, det ligger i et fuldt digitalt workflow.

ClearviewLogo_137x58px_white-1

Landbrug & Fødevrer

Om Landbrug & Fødevarer
Landbrug & Fødevarer er erhvervsorganisation for landbruget, fødevare- og agroindustrien. Vi repræsenterer en stor del af fødevareklyngen, der med en eksport på over 156 milliarder kroner årligt og med 186.000 direkte og indirekte beskæftigede er et af Danmarks vigtige erhverv. Landbrug & Fødevarer hjælper medlemmerne med at skabe bedre vilkår og giver konkret rådgivning.

Til Notora Food Event 2018 vil Landbrug & fødevare fortælle om hvordan digitalisering skaber vækst i hele værdikæden i fødevareerhvervet?.

Præsentationen til NFE18 avikles af områdechef Klaus Jørgensen.
Hør hvordan digitalisering kan skabe vækst i hele værdikæden. Der er en lang række eksempler på at data og digitalisering skaber vækst og bedre muligheder i hele værdikæden. Dokumentation og dialog fører til højere værdi i køledisken. Hør hvor der i fremtiden kan være flere muligheder inden for den digitale udvikling.

land

Tasklet Factory


Optimér jeres lagerprocesser med en Mobile WMS Lagerscannerløsning fra Tasklet Factory.

Kom og hør, hvordan I ved hjælp af Mobile WMS lagerscannerløsning kan optimere lagerprocesserne i fødevareindustrien.

Mobile WMS understøtter alle arbejdsprocesserne på lageret og integrerer til standardfunktionerne i Dynamics NAV. Enkel installation og intuitiv brugergrænseflade samt en standardløsning, der let kan tilpasses til netop jeres behov. Deltag på seminaret og oplev, hvor nemt det er at varemodtage, lægge varer på plads, plukke varer, optælle varer, flytte varer, nedjustere varer, finde varer og få oplyst evt. erstatningsvarer samt udskrive stregkoder ved hjælp af Mobile WMS.

taskletfactory

TILMELD DIG NOTORA FOOD EVENT 2018 

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.