Aptean Food & Beverage: den komplette ERP-platform til fødevarevirksomheder

Microsoft Dynamics 365 er hjørnestenen i Aptean Food & Beverage-løsningen, der dækker alle leder og kanter af processerne i jeres virksomhed. Al jeres forretningssoftware kan baseres og forankret i den innovative Microsoft-platform: I bringer innovationen inden for rækkevidde for alle virksomhedens ansatte, hvor de fødevarespecifikke applikationer fuldender helhedsbilledet. Dette fordi, at jeres forretningsprocesser inden for jeres specifikke fødevarefelt er sektorspecifik. Alle aspekter af jeres fødevarevirksomhed er samlet i én integreret platform gennem Apteans udviklede platform, Aptean Food & Beverage, der er drevet af Dynamics 365. Programmet understøtter ikke kun jeres nuværende krav, men er også et strategisk platformvalg, der ideelt placerer jer i ”pole position”, når det kommer til at være beredte og klar på fødevarebranchens fremtidige innovationer og markedsjusteringer. Valget af Aptean Food & Beverage kan være nøjagtigt det valg, der dikterer, hvor jeres fødevarevirksomhed vil stå om 10 år. 

Herfra behøver I ikke sidde inde med flere bekymringer om jeres forretningssoftware og alt relateret hertil. Vores kendskab til fødevarebranchen samt it-ekspertise gør det muligt for at hjælpe jer med at fokusere fuldt ud på styringen af jeres virksomhed og indfrielsen af jeres vækstambitioner. Med Foodware 365-applikationen kan I drive jeres fødevarevirksomhed med succes – og det gælder dag ud og dag ind. 

Vi har stort kendskab til fødevareindustrien gennem vores mangeårige samarbejde med fødevarevirksomheder og vores tætte samarbejde med de internationale brancheeksperter fra Aptean, der har udviklet Foodware 365-applikationen. Foodware 365 giver jer den funktionalitet, som I kan forvente af en omfattende softwareplatform i kombination med fødevarespecifik funktionalitet til produktions- og handelsvirksomheder inde for fødevarefeltet. Alle de data, der bliver frigivet takket være Foodware 365’s indbyggede fødevaremoduler, giver jer mulighed for løbende at optimere og forbedre jeres forretningsprocesser. Det kan hjælpe jeres virksomhed med at bevæge jer fremad: her og nu, men også i fremtiden. 

Har I et nøjagtigt overblik over, hvor jeres produkter kommer fra? Og fra hvem? I disse tider vil forbrugerne med sikkerhed vide, om maden de spiser er sund, rendyrket, sikker og af højeste kvalitet. Derudover holder de også øje med, hvor produkterne kommer fra. Overvågning og styring af fødevaresikkerhed og kvalitet har derfor afgørende betydning for jeres fødevarevirksomhed. 

Som fødevarevirksomhed skal I håndtere stringent planlægning og deadlines, da der er tale om friske ingredienser, som er underlagt strenge lovbestemmelser. Overvej kvalitetsmærker til ”General Food Law, IFS, HACCP og ISO9001 / 22000”. For at kunne agere hurtigt, præcist og effektivt skal alle kvalitetsrelaterede problematikker styres inden for et pålideligt softwaresystem. Kvalitetsmodulerne i Foodware 365-applikationen er designet på sådan en måde, at I overholder de unikke krav, der er stillet til jeres forretnings- og produktionsprocesser. 

Er jeres fødevarevirksomhed klar til en skræddersyede og branchespecifik ERP-løsning?

Uanset hvilke slutprodukter jeres fødevarevirksomhed behandler, kræver branchens komplekse udfordringer og processer mere end bare generiske og overfladiske løsninger. 

For at hjælpe jer med at overvinde denne kompleksitet, har Notora rettighederne til at overvinde denne kompleksitet ved at have adgang til ”Aptean Food & Beverage ERP” fødevarespecifikke applikation ”Foodware 365”. Med Microsoft Dynamics 365 som hjørnestenen i selve softwareløsningen understøtter programmet ikke kun jeres nuværende krav, men giver oveni et strategisk platformvalg til at vokse i takt med markedsjusteringer og nye it-tekniske innovationer. 

Tag ikke nogen chancer – vælg en gennemprøvet løsning, hvis opbygning er målrettet din fødevareniche inden for branchen.

citroner

Hvorfor har I brug for en specialiseret ERP-løsning inden for fødevarefeltet

Uanset hvilken type af mad eller drikkevarer I producerer, fremstiller, forarbejder eller leverer, er jeres processer og operationer komplekse og indviklet.  

Ændringer af forbrugertendenser, produktudviklinger, omskiftelige restriktioner og regler, sporbarhedsproblemer, styring og kontrol af fødevaresikkerheden – jeres liste over udfordringer kan virke uendelig og uoverskuelig. 

Med så mange problematikker at forholde sig til, vil en generisk ERP-løsning nok ikke kunne komme jeres udfordringer til livs. Selv med tilpasninger, plug-ins eller tilføjelser er det usandsynligt, at I får alle de værktøjer og muligheder i redskabshylden, som de kræver at komme komplekse problemer til livs, ligesom det kan sætte en stopper for jeres vækstambitioner. 

I stedet har I brug for et skræddersyet og fødevarespecifik ERP-implementering fra en udbyder, der kender branchen indefra og ud. 

Med en skræddersyet løsning kan I låse op for automatiseringer, øge effektiviteten, forbedre synligheden og maksimere ydeevnen inden for jeres drift – herefter kan I levere kvalitetsfødevarer og nemmere imødekomme kundernes efterspørgsel, som i mange tilfælde er nøglen til sund og vækstende virksomhed.

Aptean Food & Beverage ERP-løsning:

Hos Aptean har de mangeårigt knowhow inden for fødevarebranchen. Derfor har de bygget deres ERP-løsninger til fødevarebranchen med alle de specialiserede funktioner og muligheder, som jeres virksomhed har brug for.

Her kommer nogle af de nøglefunktioner, som I ville kunne drage fordel af:

  • Tovejs ingredienssporing og allergenhåndtering 

  • Sporing af udløb, fangstvægtstyring og reduktion af madspild

  • Partisporing, sporing af ingrediensniveau og styring af produktets oprindelsessted

  • Synlighed i produktionsaktiviteter gennem et samarbejde om prognoser og planlægning

  • Funktioner til dyb lot-rentabilitet, der viser detaljerede omkostninger til godstransport, arbejdskraft, maskiner, told, omarbejdning og mere

  • Supply Chain Management, der understøtter en bred vifte af produktvarianter, herunder race, cut, alder, sort, oprindelsesregion og emballage

Foodware 365