Power BI FastFood 365: Få omfattende oversigt over forretningsdata og rapportering med visualisering og konvertering af data til værdiskabende information

Få omfattende oversigt over forretningsdata og rapportering med visualisering og konvertering af data til værdiskabende information. Udvid jeres Notora | FastFood-løsning med visuelle dashboards og datadrevne beslutninger. Power BI-løsningen gør det muligt at få indsigt i jeres data gennem nuancerede rapporter og dashboards, der let og overskueligt visualiserer data. Power BI er også et ”cloud ”-baseret værktøj og er endda en del af Microsofts produktpakke. Det betyder, at Microsoft Power BI-løsningen let kan integreres med resten af de Microsoft-værktøjer, som I anvender. Programmets visuelle grænseflade og struktur trækker tråde fra de mere kendte løsninger, så som Excel og Dynamics-porteføljen. Derfor vil det være let for jer at komme i gang ved hjælp af BI-løsningen.

Stærkeste BI-værktøjer I en samlet pakke

Power BI anvender de bedste elementer fra tidligere BI-værktøjer: en evolution af Power Pivot, Power Query og Power View, der alle startede som Excel-baserede add-ons. Med Power BI har I fuld kontrol over de tre lag, der hører til en BI-løsning:

 • Rå data:
  Power BI har +150 ’connectors’ som standard til at hente jeres data, hvor end det ligger. Med Power BI Query kan I hente alt dette data og forbinde det præcist på den måde, som er mest hensigtsmæssig for jer.
 • Datamodel:
  Med Power BI kan I transformere og optimere jeres data, så det er analyseklar: i programmet kan I foretage beregninger og tabelkolonner baseret på eksisterende data med det anerkendte programmeringssprog: DAX. Udret komplekse datamodeller, der spænder over alle afdelinger i jeres organisation, og gør det herigennem nemt at se jeres data præcis så det dækker jeres unikke behov.
 • Rapportering:
  Power BI er et intuitivt værktøj, der er fantastisk til at opbygge overskuelige og brugbare KPI’er, rapporter og dashboards på kort tid. Øvelse gør mester, og jo mere tryg og komfortabel I bliver med programmet, jo bedre bliver I til at skabe brugervenlige og værdiskabede rapporter. Hertil kan I også udvide jeres rapportudarbejdelser med specielt designede visualiseringsoversigter fra Microsofts egen visuelle markedsplads.

Brugervenligt og oversigtsskabende

Udover at være et brugervenligt og oversigtsskabende værktøj til standardiseret BI-rapportering, kommer programmet også med en stor mængde konkurrencedygtige fordele, hvis man sammenligner med lignende produkter på markedet:

 • Power BI-servicen er som standard webbaseret og kan derfor tilgås, hvor end man opholder sig og på samtlige forskellige ’devices’. Er I ikke i nærheden af en computer, kan I opsætte jeres rapporter i et ”mobile-view”, som gør det nemmere at forbruge på farten gennem en smartphone.
 • Som admin på jeres Power BI-løsning, bestemmer I selv, hvilke medarbejdere der præcist har tilgang til specifikke rapporter og dashboards – enten ved at tilføje de konkrete medarbejdere direkte eller via programmet Azure AD, hvor det er muligt at forbinde en ’Active Directory Security Group’ direkte til rapporterne, så alt håndteres og navigeres derfra.
 • Power BI er en løsning, der indeholder alle de dele, der er nødvendige for at skabe en god BI-løsning for jeres forretning. Det er ikke nødvendigt at tilkoble nogen tredjepartsprodukter, ændringer af data eller komplicerede opsætninger.

Notora er klar til at hjælpe jer med at komme i gang med Power BI – der er fri mulighed for justere, hvor meget I gerne selv vil stå i lige netop jeres løsning, og hvor meget hjælp I ønsker af os.

Kontakt os i dag og hør mere om, hvordan Power BI kan optimere jeres organisations datamæssige overblik.

Microsoft Power BI

Øvrige fordele med Power BI-løsningen

 • ”Mix & match” jeres datakilder mellem programmer såsom SQL, Excel, NAV og Business Central

 • Få hele virksomhedens samlede datasæt visualiseret i et brugervenligt og overskueligt system

 • Hav flere rapporter fordelt ud over jeres forretning, så medarbejderne kun ser de rapporter, som har relevans for dem

 • Brug Power BI-servicen til at give adgang til Power BI-rapporter via Azure AD

 • Analyser jeres data med algoritmer, der kan se mønstre og trends i jeres forretning

 • Giv beslutningstagerne værktøjet til at undersøge data som de vil og styrk deres valg

 • Muligheden for at lave ’intercompany ’-rapporter, der spænder over flere regnskaber i jeres NAV/Business- Central-opsætning

Notora kan stå for oprettelsen og vedligeholdelsen af jeres skræddersyet løsning med overblikket over jeres rapporter, eller vi kan hjælpe jer med at ”komme i gang”, så I selv kan holde visuel struktur over jeres indsamlede data.

Kontakt os

I Notora er vi altid klar på at besvare eventuelle spørgsmål du må have

Så send os endeligt en mail, hvis du vil vide mere
Kontakt os