Om Notora

I 2013 blev Notora stiftet med en klar vision om at blive et af Nordens førende konsulenthuse inden for ERP-løsninger til udvalgte brancher og kunder. Med erfaring som henholdsvis Vice director og Teamchef i NORRIQ tog Notoras adm. direktør, Thomas Blak, og økonomidirektør, Michael Lauridsen, ud på en fælles mission om at levere bedre IT-løsninger, bedre service og bedre priser til danske virksomheder. Hvad der i 2013 startede som tre konsulenter, er i dag vokset til lige knapt 40 ansatte fordelt på 3 lokationer i Aalborg, Aarhus og Roskilde.

Notora salgsteam

I Notora har vi som erfarne ERP-konsulenter set IT-systemers udvikling og afvikling. Netop derfor har vi altid sørget for at investere internt i den nyeste viden, så vi – udover at tilrette og opdatere ældre NAV-systemer – altid er med helt fremme i udviklingen inden for bl.a. Cloud-løsninger, AI og IoT i relation til Microsoft Dynamics 365 NAV/Business Central, Microsoft Power Platform og Azure.

Med en strategisk kombination af erfarne konsulenter og unge talenter er Notora vokset til en førende leverandør af agile ERP-løsninger og forretningsudvikling gennem IT. Vi har siden 2013 oplevet en kontinuerlig vækst, det mærker vi både på antallet af kunder, medarbejdere samt anerkendelser som Gazellevirksomhed, Succesvirksomhed og Bisnodes AAA-kreditering.

Vores ekspertteams leverer IT-ydelser til både SMV’er og store virksomheder med en mission om at levere værdiskabende løsninger og legendarisk service. I 2020 har vi intensiveret vores branchefokus på fødevareindustrien bl.a. med ansættelsen af tre af fødevareindustriens mest specialiserede ERP-konsulenter.

Notoras vision og strategiske retning er derfor i dag: At være det foretrukne konsulenthus inden for ERP-løsninger til fødevareindustrien”.

Eksperter i ERP-løsninger og god service

Vi arbejder med visheden om, at den digitale transformation kun går én vej: fremad og i et højt tempo. Siden Notoras første leveår har vi derfor investeret i virksomheden og sørget for, at vi altid er med helt fremme i udviklingen af viden og de nyeste produkter inden for Microsoft Dynamics 365 Business Central. Samtidig kan der også være flere af vores kunder, der stadig har værdi af at bruge de ældre NAV-systemer. Dem hjælper vi også gerne med vores ekspertise og rådgivning.

At yde en god service er omdrejningspunktet for alt vores arbejde.
Vi bygger vores service ud fra værdierne:

 • Faglighed
 • Tillid
 • Tilgængelighed
 • Empati

I 2018 blev vores hårde arbejde belønnet med en titel som Gazelle-virksomhed og en AAA- kreditering ved Bisnode. Vi er stolte over at blive anerkendt for gode resultater og ikke mindst gode relationer til både kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere.

Vi samarbejder med de bedste

Notora er krediteret som ’Microsoft Gold Partner’. Det betyder, at vi kan levere kvalitetsrådgivning, succesfuld implementering og kompetent support inden for Microsoft Dynamics 365 porteføljen af forretningsløsninger.

Vores ekspertise inden for ERP-løsninger bygger på et tæt samarbejde med Microsoft.
Derudover samarbejder vi med nogle af branchens bedste certificerede 3. partsprodukt-leverandører, bl.a. Continia, Tasklet Factory og Aptean.

Se alle vores samarbejdspartnere her.

KONTAKT os
Vil du høre mere om Notora?
KONTAKT os
Thomas Blak Portræt

“Vi skal levere 100% værdiskabende og holdbare løsninger, der giver resultater og skaber gode brugeroplevelser ude i virkeligheden. Hver gang. ”

Thomas Blak, Administrerende direktør.
Henrik Hegelund portræt

“Dynamics 365 Business Central øger effektiviteten i jeres virksomhed. Der er direkte integration til Microsofts øvrige produkter, hvilket betyder, at de interne arbejdsprocesser bliver optimeret, dobbelttastning elimineres og manuelle arbejdsgange formindskes”

Henrik Hegelund, Partner & Seniorkonsulent.
Marie Bianca Lilholt portræt

“Med Dynamics 365 Business Central er I altid fremtidssikret. Løsningen er skalérbar og kan udvides i takt med virksomhedens vækst, hvad enten det angår brugere eller funktionalitet. I vil derfor aldrig vokse ud af jeres løsning, da den tilpasser sig jeres vækst”

Marie Bianca Lilholt, Teamchef & Kommerciel Ansvarlig.

I korte træk

Hos Notora får I et ekspertteam, der med de rette kvalifikationer og et højt ambitionsniveau er parate til at hjælpe jer med en NAV/Business Central-løsning, der kan højne rentabiliteten, effektiviteten og arbejdsglæden i jeres virksomhed.

Vores ekspertise står på skuldrene af følgende elementer:

 • Erfaring
 • Produktviden
 • Branchekendskab
 • Uddannelse

Med et branchekendskab der bunder i et fokus på kundens behov samt vores tankegangen omkring altid at være ”Lean, Efficient & Profitable”, kan vi levere bedre service og produkter til bedre priser.
For os handler det om at gøre det, vi er bedst til. Vi har derfor allieret os med en række af de bedste eksperter i branchen, som kan hjælpe til, når der er opgaver, som er uden for vores kompetenceområde.

I Notora sætter vi en ære i at levere service af højeste kvalitet – hver gang. Vi har fokus på netop din forretning og behov. Vi sætter det rigtige hold fra starten og står til rådighed, når I har brug for det. Vi kan endda yde service direkte gennem skærmen med TeamViewer.

Vores service står på skuldrene af følgende værdier:

 • Faglighed
 • Tillid
 • Tilgængelighed
 • Empati

Vores fokus er at tilføre din forretning værdi, hvilket vi sikrer ved at have en resultatorienteret og praksisnær tilgang til opgaverne med et klart mål om at skabe gode relationer til både kunder, medarbejdere, leverandører og samarbejdspartnere.

I Notora skaber vi den rette løsning til det konkrete behov. Derfor arbejder vores kompetente team praksisnært og resultatorienteret fra start til slut. Vi implementerer og leverer udelukkende løsninger, der er baseret på de identificerede behov og kan tilføre jeres virksomhed værdi.

Individuelle behov kræver individuelle løsninger. I tillæg til vores tankegang om at gøre kundens interne IT-systemer så standardiserede som muligt, er vi også partnere på en række af de bedste certificerede 3. partsprodukter og har tilmed udviklet vores egne færdigkodede løsninger. Notoras tillægsprodukter er primært delt ind i to kategorier:

 • De horisontale som er målrettet stort set alle brancher. Eksempelvis: Notora Basis, Basis+ og udskriftspakken BIM og afgiftsmodulet.
 • De resterende produkter er branchespecificeret software, som Notora har udviklet til de primære vertikaler: fødevarer, produktion, handel og logistik.
Arbejde på computer

Hvordan vi kan hjælpe jer?

I et samarbejde med Notora får jeres virksomhed det rette team af eksperter, der kender nøgleudfordringerne for lige netop jeres branche. Vores supportteam kan også hjælpe jer over telefonen og gennem skærmen via TeamViewer.

0
Medarbejdere
0
Kunder Globalt
0
Million DKK Bruttofortjeneste før skat 2018-2019

Vores samarbejde med Microsoft

Notora er krediteret som Gold-Certified Partner hos Microsoft.

Vores ekspertise inden for ERP-branchen bygger på et tæt samarbejde med Microsoft. At være Gold Partner er et kvalitetsstempel, og det understreger, at Notora har et højt fagligt niveau med den nødvendige erfaring og de tekniske kompetencer inden for implementering af Microsofts produkter – særligt Microsoft Dynamics 365 Business Central. Som Gold certificeret ERP-partner får Notora adgang til en række unikke værktøjer og support fra Microsoft.

Certificeringen understreger det tætte samarbejde, hvor partnerskabet er et understøttende fundament i forhold til at yde den bedst mulige service over for vores kunder. Vi samarbejder også med nogle af de bedst certificerede 3. parts-produktleverandører på markedet, bl.a.: Continia, Tasklet Factory og Aptean

Gold Microsoft Partner logo

Lokationer

Aarhus

AARHUS

Rymarken 2, st tv
8210 Aarhus V

Aalborg

AALBORG

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Øst

Roskilde

ROSKILDE

Ledreborg Allé 128D 1. th
4000 Roskilde