4 metoder: Sådan kan dit ERP-system til fødevareproduktion hjælpe med at sikre din virksomheds fremtid

4 metoder: Sådan kan dit ERP-system til fødevareproduktion hjælpe med at sikre din virksomheds fremtid Kigger man på fødevareindustrien som helhed, så har den de senere år været alt andet end stillestående. I løbet af de seneste par år har [...]

juni 1st, 2022|

Hvordan kan en fødevarespecifik ERP-løsning facilitere din virksomheds vækst?

Hvordan kan en fødevarespecifik ERP-løsning facilitere din virksomheds vækst? Set i lyset af, at vækst højest sandsynligt er ét af din fødevarevirksomheds nøglemål, har du brug for løsninger, der er skalerbare, hvis du løbende skal være i stand til at [...]

april 5th, 2022|

4 trin: skab en fremragende sporbarhedsprocedure i din fødevarevirksomhed

4 trin: skab en fremragende sporbarhedsprocedure i din fødevarevirksomhed Betydningen og vigtigheden af sporbarhedsprocessen er rimelig godt kendt blandt de danske fødevarevirksomheder. Statistikkerne og tendenserne peger da også i retning af, hvor vigtig et område håndteringen af sporbarhed er. Hvad [...]

marts 29th, 2022|

Fremtidens distribution: teknologi forvandler problemer til muligheder

Fremtidens distribution: teknologi forvandler problemer til muligheder Bæredygtighed er ikke kun et fremtidigt mål for virksomheder, der opererer inden for distribution og logistik. Industrien gør dog langsomme, men sikre, fremskridt: dels grundet den øgede forbrugerefterspørgsel og dels på grund af [...]

marts 8th, 2022|

5 essentielle topfunktioner, som et fødevarespecifikt ERP-system skal indeholde

5 essentielle topfunktioner, som et fødevarespecifikt ERP-system skal indeholde Som fødevaredistributør er du sikkert i gang med at opbygge det produktsortiment, som forbrugerne efterspørger. Ud over et stigende behov for et kvantitativt og kvalitativt produktudbud, er forventningerne til produktlevering til [...]

marts 3rd, 2022|

”Vægtstyring af fangsten”: hvordan din kød-, fisk- og skaldyrsvirksomhed kan dække bekymringer af vægtstyring med ERP-setup

”Vægtstyring af fangsten”: hvordan din kød-, fisk- og skaldyrsvirksomhed kan dække bekymringer af vægtstyring med ERP-setup Om din fødevarevirksomhed opererer inden for kød-, fisk- eller skaldyrssektoren, så er du uden tvivl bekendt med udtrykket ”fangstvægt” og den udfordring, som konceptet [...]

februar 24th, 2022|

Batch-/Lot-management: hvad indebærer det, hvorfor er det vigtigt og hvordan kan ERP være løsningen til en optimal håndtering?

Batch-/Lot-management: hvad indebærer det, hvorfor er det vigtigt og hvordan kan ERP være løsningen til en optimal håndtering? Fødevareindustrien og dens dynamikker er i hastig fremdrift: både når det kommer til det generelle brancheniveau, men også rundt omkring i de [...]

februar 8th, 2022|

Morten Mønster efter 1 år i Notora: ”Det store fokus på fødevarer var tillokkende”

Morten Mønster efter 1 år i Notora: ”Det store fokus på fødevarer var tillokkende” Ligesom sine to kollegaer og kammerater, Richard Bonnor og Anders Faurholt, kunne Morten Mønster den 1. marts fejre 1-årsdag som ansat i Notora. Ambitionen var at [...]

april 22nd, 2021|

Richard Bonnor efter 1 år i Notora: ”Jeg brænder for den regulerede industri og fødevarer”

Richard Bonnor efter 1 år i Notora: ”Jeg brænder for den regulerede industri og fødevarer” Med 25 års erfaring i bagagen, kunne den rutinerede fødevareekspert den 1. marts sidste år tage springet over til et ERP-konsulenthus, der satsede fuldkommen på [...]

april 7th, 2021|

Amerikanske Aptean opkøber Schouw Informatisering og rettighederne til Foodware 365

Amerikanske Aptean opkøber Schouw Informatisering og rettighederne til Foodware 365 Schouw Informatisering er netop solgt til den amerikanske softwaregigant Aptean. Det er en god nyhed for en række danske fødevarevirksomheder, da salget styrker Schouw og betyder øgede ressourcer til udvikling af [...]

december 4th, 2019|
Go to Top