Support: +45 5382 7300 | support@notora.dk

Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

”Foodware 365”-applikationen er under konstant udvikling, og som Foodware og Foodware 365-kunde i Notora, vil vi onsdag den 18. maj gerne invitere jer til ”Food-ERFA ”-dag, hvor vi introducerer jer til de nyeste moduler og funktionalitet, samt starte Food-ERFA-gruppen op.

Den digitale trend viser, at mere og mere kommer til at foregå i ’skyen’ fremover, hvilket dagens ERFA-sammenkomst også vil komme til at dreje sig om!

Hvad kan vi nu og i hvilken retning drejer pilen?

Agendaen foreslår vi ser således ud:

  • Velkomst og præsentation af deltagere
  • Intro til Easyfood A/S
  • Hvad vil vi med Food ERFA?
  • Foodware og BC
    – Foodware 365
    – Foodware på MegaApp
  • Afrunding og lidt frokost

Anders fra Easyfood vil gerne lægge lokaler til, så arrangementet vil finde sted hos Easyfood A/S, Albuen 39, 6000 Kolding fra kl. 10 – 13.

Fra klokken 12.30 vil der være frokost, hvor der den sidste halve time vil være med en fri agenda – networking og der vil naturligvis være mulighed for at se lidt mere til Easyfood i forbindelse med frokosten.

Vi håber, at vi kan samles så mange som muligt omkring vores fælles faglige interesse i form af fødevarebranchen og den nyeste teknologi, hvor formålet i fællesskab er udvikle os fagligt gennem erfaringsudveksling og videndeling. I løbet af dagen vil der også være plads til både noget flydende og fast, hvorfor der også vil blive plads til øvrige aspekter end de faglige.

Fremadrettet satser vi på, at ERFA-gruppen kan samles 1-2 gange årligt, enten hos Notora eller hvis andre af Jer vil lægge lokaler til.

Tilmelding foregår gennem linket herunder:

https://pages.services/event-tilmelding.dk/erfa-tilmeldingsformular-2022/?ts=1644481829635

 

Vi glæder os til at se jer!

Del denne historie, vælg din platform!

Go to Top