I Notora er vi specialister i ERP-løsninger til fødevareindustrien

Hvad enten I opererer som fødevareproducent eller grossist, står I dagligt over for at skulle håndtere en lang række brancheudfordringer som sporbarhed, kvalitet, sikkerhed, prognoser, dokumentation og afgifter, emballagestyring, logistik & WMS – og meget mere.

I Notora hjælper vi jer
med at udvikle den rette it-strategi og implementere de mest velegnede it-løsninger, der optimerer jeres unikke fødevareforretning på tværs af værdikæden. Via vores rådgivning og softwareløsninger vil I kunne optimere jeres forretning og effektivt levere produkter af højeste kvalitet i takt med udviklingen inden for digitalisering og automatisering i Industri 4.0.

 

Richard Bonnor
Richard BonnorBrancheansvarlig konsulent

Ekspertise og software der løser jeres unikke behov

Notoras fødevarekonsulenter trækker på over 25 års erfaring i implementering af it-løsninger til forretnings- og produktionsstyring i fødevareindustrien. Vi har udviklet en unik forståelse for både arbejdsgange og særlige behov i fødevarevirksomheder i alle faser af forsyningskæden.
Vi arbejder for en lang række produktionsvirksomheder og grossister inden for et bredt spektrum af fødevarekategorier og underbrancher. Det er vores erfaring, at en stor procentdel af alle arbejdsprocesser og udfordringer er identiske på tværs af alle fødevarevirksomheder.

brancheløsning pyramide infografik

Vores specificerede brancheløsning vil kunne dække ca. 90% af jeres standard- og brancheprocesser i fødevareindustrien via NAV/Business Central i kombination med Foodware 365. De resterende 10% er unikke processer, der ofte vil kræve et yderligere analysearbejde for at afdække jeres konkrete behov for specialdesignet funktionalitet og tilretninger.

Læs om Notoras projektløsninger her.

Foodware 356: Det førende ERP-tillægsmodul til fødevareindustrien

Med over 300 internationale brugere er Foodware 365 det førende Microsoft Dynamics 365 add-on til Business Central/NAV, som er udviklet til distributions- og produktionsvirksomheder i fødevareindustrien. Foodware 365’s specificerede applikationer bringer alle områder af jeres forretning sammen i én integreret platform.
Tillægsmodulet indeholder specifikke værktøjer til håndtering af bl.a. sporbarhed, kvalitetskontrol, sikkerhed, trading, produktionsstyring, opskriftsstyring, dokumentation og prognoser, logistik og meget mere.

Foodware 365 understøtter ikke kun nuværende branchekrav, men er også et strategisk platformsvalg, der positionerer jeres fødevarevirksomhed til fremtidig innovation og markedsjusteringer i fødevareindustrien.

Som dansk partner og eneforhandler i Skandinavien har vi stor erfaring i at implementere Foodware 365 i mange forskellige typer fødevarevirksomheder, hvilket har effektiviseret deres forretningsprocesser og skabt organisationsudvikling med stor rentabilitet til følge.

Læs mere om Foodware 365 her.

Fødevarebrochure

Bliv klogere på Foodware 365

Download en gratis brochure, og læs mere om, hvilke applikationer der kan løse jeres udfordringer som fødevarevirksomhed.

Få brochure

Business Central og Foodware 365

Richard Bonner

Foodware 365 er den mest målrettede og innovative tillægløsning til at håndtere de konkrete
udfordringer i fødevareindustrien, der ikke bliver dækket i en standard ERP-løsning”

ERP-standardløsning til fødevareindustrien

• Favorabel fastpris • I drift på 3-4 uger • SOP’er • Foodware 365 • Lav risiko

Vil I gerne digitalisere og optimere jeres fødevareforretning til fastpris?

Fødevarehandel
Fødevareproduktion
Foodware 365 powered by Notora logo transperent