Vi gør det, vi er bedst til

Vi ved, at der er forskel på de mest gængse udfordringer man møder i en virksomhed, alt efter hvilken branche man opererer indenfor. Vi kender de fleste brancher, men har specialiseret os inden for en række vertikaler. Derfor kan vi fokusere vores ekspertviden indenfor en række områder, så vi kan levere de bedste løsninger og den bedste service til jer, der er forankret i indsigt og erfaring.

Du kan læse mere om vores forskellige vertikaler på deres individuelle undersider.
Vi leverer ERP-løsninger primært målrettet indenfor disse fire brancher:

Vi ved, at hver branche – sine udfordringer. Så selvom jeres behov og udfordringer er unikke, og bliver behandlet sådan, så er der stor sandsynlighed for, at vi tidligere har løst lignende udfordringer. I kan læse mere om, hvilke udfordringer vi allerede har skabt værdifulde løsninger til. I vores cases nedenfor.

”Notora er en virksomhed med forretningsfokus. Ligesom jeres virksomhed har et forretningsfokus. Vi kender jeres udfordringer. Vi har været der før, og vi vil meget gerne dele vores kompetencer med jer.”

Henrik Hegelund, Partner & NAV Konsulent, Notora ApS
Kontakt os
Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe indenfor netop din branche?
Kontakt os

Cases

Notora har leveret værdifulde ERP og IT-løsninger til en lang række virksomheder inden for forskellige brancher. Derfor har vi haft hænderne i mange forskellige behovstyper og udfordringer, der dog ofte kan løses via Dynamics og NAVs standardløsninger. Måske kombineret med en række 3. partprodukter og specifikke add-ons.
I kan her lade jer inspirere af andre virksomheders succeshistorier, hvor de rette systemløsninger har bragt værdi ind i virksomheden, lettet de digitale arbejdsgange og skabt overblik.