Anders Faurholt med store ambitioner for Notoras fremtid: ”For mig er proces lige så vigtig som resultater”

Den 1. marts afmærkede 1-årsdagen for Anders Faurholts tilstedeværelse som Notora-ansat, hvor han til dagligt huserer på Roskilde-kontoret i rollen som konsulent. Et specielt og turbulent år, hvor ansættelsen blot har inkluderet fire Corona-frie dage, men de skærpede omstændigheder afskåret fra nye kollegaer, har ikke sat en stopper for den glæde, det har været at entrere en mindre organisation med fuldt fokus på den store faglige lidenskab: fødevarebranchen og ”Foodware ”-produktet.

Et år tilbage opstod muligheden for, at Anders i ledtog med sine to kompagnoner og kollegaer, Richard Bonnor og Morten Mønster, samlet kunne tage springet over til en mindre og spændende virksomhed uden alt for store armbevægelser, men med ambitionsniveauet intakt.

Det personlige ærinde med jobskiftet var klart: at komme ind i en mindre organisation, sætte sit præg og spille en vigtig rolle i udbredelsen af Foodware-produktet. Et års tid inde i Notora-tørnen konkluderer Anders, at disse ambitioner har levet op til forventningen.

I større, etablerede og mere strukturerede virksomheder, kan der ofte være langt fra tanke til handling – den store handlekraft i Notora var netop én af de altopvejende grunde til at tage springet til en mindre organisation, hvor man ovenikøbet kunne være medvirkende faktor til at forme den fremtidige retning:

”Notora var en relativ ny virksomhed, hvor man kunne se potentiale. Med Foodware 365-produktet i porteføljen har man et unikt produkt, der gør, at man er vanvittig konkurrencedygtig og én af de stærkeste spillere inden for fødevarebranchen. Det kendskab skal vi bare have udbredt: både internt og eksternt, så vores kunder helt præcist ved, hvad vi er i stand til at levere,” forklarer Anders Faurholt, der blandt andet har været primus motor på Foodware 365-projektet med fødevarevirksomheden KYST – en stærk proces, som har resulteret i et stadigt godt kundesamarbejde.

”Hellere spille en god fodboldkamp uafgjort end at vinde på en heldig baggrund”

Kigger Anders ind i fremtidens krystalkugle på Notoras vegne, så har han nogle klare visioner for, hvordan han håber virksomhedens struktur og metodiske fremgange udvikler sig:

”Først og fremmest er vi blevet nogle flere ansatte i Notora, og det er vi blevet dels fordi vi er blevet mere bevidste om vores arbejdsprocesser – når du træder ind ad Notoras døre, skal du vide, hvordan man arbejder. Det ligger i Notoras arbejdskultur, at der er faste metoder til, hvordan tilgangene til projekterne forholder sig – den del vil jeg gerne bidrage til. Herudover er vidensdeling på tværs af lokationerne, og hvordan vi mest effektivt får udbredt kendskabet også igangværende indsatsområder, som jeg nyder at være en del af – jeg har store fremtidsplaner for det her Notora-projekt,” fortæller Roskilde-kontorets suverænt yngste mand med 15 år op til den næstyngste kollega.

For hvordan når man dertil? Anders fokuserer på, at virksomhedens resultater er altafgørende for at kunne indfri vækstmålene, men han sætter også en stor dyd i, at man løbende evaluerer og reflekterer over de processer, der fører til resultaterne:

”For mig er processen til at opnå resultater lige så vigtigt – hvis ikke vigtigere – end selve resultatet. Jeg vil hellere spille en god kamp, hvor vi spiller uafgjort, end jeg vil vinde på en heldig baggrund, hvor modstanderen havde solen i øjnene under hele kampen. Tingene skal gøres på en ordentlig måde, hvor man efterfølgende kan se sig selv i øjnene og sige: ’vi spillede virkelig godt’. Notora skal vælges på holdindsatsen frem for de individuelle spillere. Det ligger mig meget på sinde med fokus på processen, og det håber jeg, at jeg løbende kan være medvirkende til at bidrage til,” afslutter han.