“Tidsbesparelser, og at få kontrol. SI Foodware giver os mulighed for at gøre det for hele forretningsprocessen. Alt er forbundet med hinanden, fra indkøb af råvarer hele vejen til at sælge færdige produkter. Vi har ingen tilpasninger. Og vi har næsten ingen fejl og mangler. Faktisk har vi fuld indsigt i alle processer.”
– René Laban, Administrerende Direktør i Labans Foods

1 la ban

“Takket være den integrerede scanningsløsning, kan alle lagerbevægelser håndteres meget hurtigt. Vores medarbejdere er i stand til at få arbejdet mere på en dag. Hvilket giver os mulighed for at vokse uden at skulle ansætte yderligere medarbejdere. Produktions afgang registreres korrekt og ordreplukning efter FIFO princip er altid garanteret.”
– Marco Netten, IT-Manager at Sanorice

2 sano rice

“Vi evaluerede 3 forskellige løsninger med deres respektive omkostninger ved gennemførelsen og indholdet, der tilbydes af løsningen. Det var SI Foodware der tilbød os den største kontrol over alle områder af virksomheden. Andre løsninger undlod for eksempel kvalitetskontrol, hvilket er meget vigtigt for os.”
– Teresa Jiménez Lara, Administrerende Direktør i Sola de Antequera

3 alsur

“Vores lager er blevet tydeligere. De daglige lager optællinger er blevet forældede. Datoen for de forskellige produkters udløbsdato kan findes i ERP-systemet. Vi ved nu præcis hvilke produkter der er nødt til at forlade først.”
– Co Konings, Managing Director DuPont Cheese

4 dupont