Service

Den bedste service på markedet får du hos Notora

Hos Notora sætter vi en ære i at levere service af højeste kvalitet – hver gang. Vi har fokus på netop din forretning samt dine behov, og vi stræber altid efter at levere mere end, der forventes.

Vi sætter det rigtige hold fra starten, hvor fagligheden er i top for netop din løsning; vi overholder aftaler; vi er der, når du har brug for det og servicerer dig med et smil på læben.

Service er efterhånden blevet et af de ord, der mangler værdi, fordi så mange virksomheder bruger det i flæng om dem selv. Men hvad betyder service egentlig for dig? Vi ved, hvad service indebærer hos os. Hos Notora kan du som kunde forvente betjening af bedste skuffe. Vi er der, når du har brug for os med et ekspertteam, der kender til unikke løsninger for dine udfordringer, og vi kan endda yde service direkte gennem skærmen med TeamViewer.

 

icon-service

I vores definition af service af bedste skuffe medtager vi:

  • Faglighed
  • Tillid
  • Tilgængelighed
  • Empati

Vores fokus er at tilføre din forretning værdi, hvilket vi sikrer ved at have en forretningsorienteret tilgang til opgaverne og en serviceminded tankegang. Derfor håber vi, at du tænker Notora, hver gang du tænker NAV.