Samarbejdspartnere

3. PARTS PRODUKTER

Vi har indgået samarbejde med førende konsulenthuse i branchen der har specialiseret sig i, at lave add-on løsninger til Microsoft Dynamics NAV. For at kunne tilbyde det bedst mulige ERP system specialtilpasset kundernes individuelle behov.

Notora ambitionen er at kunne behandle og optimere alle kundens kritiske processer, om end de befinder sig inden for basis NAV eller om det kræver et 3. parts produkt. Derfor har vi nøje udvalgt de bedste certificerede samarbejdspartnere, som beriger forretningsværdien af den samlede ERP løsning. Det tætte samarbejde mellem partnerne udgør en effektiv proces, hvor kundens behov er det klare fokus.

Mellem vores samarbejdspartnere befinder sig bl.a. anerkendte og dygtige virksomheder så som Tasklet, Continia, Naveksa, Consignor, Pagero og Sana Commerce. Disse har hver især specialiseret sig inden for områder som alle kan medvirke til at optimere de interne processer i kundens virksomhed, hvorfor et tæt samarbejde imellem Notora og disse er nødvendigt, for at kunne tilbyde den bedst mulige ERP-løsning.

Notora har et samarbejde nedenstående virksomheder for at kunne yde den bedst mulige service til kunderne.

Hvis du også vil samarbejde med Notora, så kontakt os her.

B2B Backbone

B2B Backbone muliggør at din virksomhed kan håndtere samhandelsprocessen elektronisk. Løsningen er fuldt integreret med dit og din samhandelspartners ERP-system. Hvis din samhandelspartner også er kunde hos B2B Backbone, udveksles der dokumenter i B2B Backbones eget elektroniske format; ellers udveksler I i det format, samhandelspartneren ønsker.
B2B Backbone har efter mange år i branchen bidt mærke i, at mange små og mellemstore virksomheder går i en stor bue uden om løsninger til elektronisk samhandel, med mindre en samhandelspartner tvinger dem til det modsatte. De gængse systemer er som hovedregel både komplekse, bekostelige og stive i betragtning af SMV’ers ressourcer og økonomi.

B2B Backbone mener meningen med elektronisk samhandel er, at gøre hverdagen i virksomhederne langt enklere, så virksomhederne i stedet kan bruge tid og energi på produktion og på at udvikle forretningen.

Elektronisk samhandel burde ikke være så besværlig. Derfor er der udviklet en løsning, der er enkel at komme i gang med, enkel at bruge, og hvor der kun betales for hver transaktion. På den måde kan selv de helt små virksomheder få gavn af elektronisk samhandel.

Læs mere om B2B Backbone her

b2blogo

Bisnode

Bisnode tror på, at data er vejen frem. Fremtidens vækstvirksomheder er dem, der formår at udnytte viden om kunderne til at optimere forretningsprocesser og strategiplanlægningen. Og det er netop årsagen til, at Bisnode hver dag arbejder med at fortolke, bearbejde og forstå de data, der ligger til grund for kunders forretningsmæssige beslutninger. Bisnodes passion er at få data til at give mening og skabe værdi for alle virksomheder – store som små.
Når der bruges kvalitetsdata, kan der i langt højere grad træffes smarte beslutninger, som gør, at kunderne bliver vilde med dig, og du samtidig tjener penge på bundlinjen. Hos Bisnode tilpasser vi vores dataløsninger til dine behov, så du får det bedste grundlag for at udvikle din virksomhed – uanset om det er i økonomi-, salgs- eller marketingafdelingen.
Bisnode er i alt 2.100 eksperter fordelt på kontorer i 18 lande, som alle har et fælles mål at omdanne data, så det skaber værdi for dig og din forretning. I samarbejde med strategiske partner Dun & Bradstreet er der adgang til alverdens forskellige datakilder (både B2B og B2c data) på tværs af landegrænser, hvilket giver Bisnode de bedste muligheder for at levere netop den viden, du står og mangler. Faktisk synkroniseres og struktureres der hver dag oplysninger fra hundredvis af leverandører, og i alt har Bisnode adgang til 2.000 officielle datakilder. Alle data bliver selvfølgelig behandlet med størst mulig respekt, da datasikkerhed og personlig integritet er mindst lige så vigtigt for Bisnode, som det er for kunderne.
Læs mere om Bisnode her

Bisnode_Logo_Black

ClearView

ClearView Trade digitaliserer international handel. Med ekspertise i handel, told og logistik og erfaring fra mere end 600 danske virksomheder har vi udviklet en digital løsning, Eksportportalen.dk, der gør det muligt at oprette alle eksportdokumenter, booke transporter, og indberette til SKAT med få klik.
Det betyder et fuldt digitalt workflow fra ordre til levering uden genindtastninger og fejl. Virksomheder kan samle alle processer ét sted, og sikrer dermed fuld gennemsigtighed for alle parter. I samarbejde med Dansk
Erhverv, Dansk Industri, Landbrug & Fødevarer, SMV-danmark og SKAT tilbyder vi allerede 100 % digitale toldindberetninger og oprindelsescertifikater.

Eksportportalen gør det muligt for dig at oprette og bestille Fødevarecertifikater digitalt. Data fra din forsendelser/transportbookinger kan automatisk overføres til et Fødevarecertifikat, hvilket betyder at du ikke behøver, at starte forfra når du opretter et nyt Fødevarecertifikat.

Eksportportalen giver din virksomhed en digital opkobling til e-export og EMCS. Alle data fra dine forsendelser og transportbookinger kan overføres direkte, dvs. du kan lave dine indberetninger med få klik.
Alle informationer valideres inden der indberettes til SKAT og du har således en sikkerhed for, at alle data er tilstede og felterne udfyldte inden du indberetter.

ClearView eliminerer ineffektive og fragmenterede handels processer, samt samler alle handelspartnere og data i ét sted. De hjælper dig til at overholde officielle toldstandarder, og sikre, at alle de data, du har brug for er til stede og korrekte.

Læs mere om ClearView her

clear-mx54pi9xxgaujlv13x837twbui69mnfzp0dw3v9xu0-mx95541riu625p592haz4t112d6huvvq411etfdhu0

Consignor

Bruger du flere forskellige transportører til dine forsendelser og er du træt af at bestille fragt i forskellige systemer? Softwareplatformen Consignor tager hånd om alle stadier af forsendelses- og leveringsprocessen, fra en ordre tikker ind i systemet til en vare er leveret hos modtageren. Al håndtering af forsendelser samlet ét sted – enkelt, nemt og med godt overblik.

Consignor kan integreres direkte, uanset hvilket ERP-, WMS- eller e-handelsløsning, der anvendes og dermed får brugeren direkte adgang til verdens største transportørbibliotek samlet i ét og samme system.

Print af fragtlabels og overførsel af forsendelsesdata til transportører sker helt automatisk, lige meget hvilken transportør der benyttes. Samtidig giver Consignor overblik over alle forsendelser gennem statistikker og rapporter og derigennem bliver det muligt at optimere forsendelsesomkostninger.
Consignor er standard software, hvilket betyder at alle opdateringer er tilgængelige for alle brugere.
Brugernes behov ligner ofte hinanden, men Consignor kan også tilpasses og skaleres til at matche ethvert unikt forsendelsesbehov, lige meget om der sendes 1000 eller 1 mio. pakker om året.

Consignor er speditør i integration, de hjælper virksomheder med deres forsendelsesproces ved at gøre det enklere, mindre tidskrævende og billigere for dem at afsende ordrer til deres kunder.

Læs mere om Consignor her

 

Consignor-wide-black-1024x194

Continia Software

Continia Software er en af verdens førende leverandører af tillægsprodukter til Microsoft Dynamics NAV. Continia garanterer altid kvalificeret hjælp til installation, opsætning og support. I dag anvendes deres produkter i over 5.000 Microsoft Dynamics NAV licenser i hele verden med det klare formål at effektivisere og automatisere en lang række administrative opgaver.

Continia Document Capture håndterer automatisk registrering af dokumenter, OCR dataudvinding, et avanceret godkendelsesflow og et fuldtekstsøgbart digitalt arkiv. Den bedste og mest omfattende løsning til scanning af fakturaer og andre dokumenter. Alt behandles direkte i Microsoft Dynamics NAV.

Continia Payment Management er et bankintegrationsmodul til Microsoft Dynamics NAV, der understøtter en bred vifte af formater i Europa (SEPA), Sverige, Norge og Danmark.

Continia Document Output automatiserer processen med at sende rapporter direkte fra Microsoft Dynamics NAV til dine kunder såvel som til andre eksterne forbindelser.

Continia Expense Management er den fredelige revolution på markedet for rejseudgifter. Rejsende kan straks registrere en kvittering ved hjælp af deres Smartphone. Vedhæftet fil med relateret information registreres automatisk i Microsoft Dynamics NAV. Bankkontooplysninger fra alle kreditkort kan importeres og tildeles automatisk de registrerede kvitteringer.

Continia Software er en af verdens førende leverandører af tillægsprodukter til Microsoft Dynamics NAV. Dette gælder produkter som Payment Management, Document Capture, Document Output, Collection Management og Expense Management. Continia garanterer altid kvalificeret hjælp til installation, opsætning og support. I dag anvendes deres produkter i over 5.000 Microsoft Dynamics NAV licenser i hele verden med det klare formål at effektivisere og automatisere en lang række administrative opgaver.

Læs mere om Continia her

Continia-225x50

Lessor A/S

Hvis du bruger Microsoft Dynamics NAV, så finder du oplagte løsninger til både løn, tid og HR. Det betyder, at du kender alle genvejstaster og skærmbilleder fra dit ERP-system, hvilket kan være en stor fordel, når du skal optimere dine arbejdsprocesser.

Udnyt Microsoft Dynamics NAV til fulde, og brug lønmodulet Lessor Payroll til lønudbetalingerne i din virksomhed. Hvis du synes, at lønbehandlingen er forbundet med ineffektive processer, så ligger løsningen lige for, når du står med NAV i hånden.

Med Lessors HR-modul til NAV kan du registrere netop de med arbejderoplysninger, som din virksomhed har brug for. Dit daglige HR-arbejde bliver derfor lettere, da du altid kan finde alle medarbejderdata samlet i et system.

Derudover tilbyder Lessor også et Tidsregistrering modul ved navn Time & Attendance. Med et tidsregistreringssystem fra Lessor får du samlet alle registreringer og skabt et overblik. Du undgår at informationer går tabt og at lønudbetalingen bliver bøvlet.

Lessor A/S har siden 1972 leveret løsninger til små, mellemstore og store virksomheder. Deres  fokus er at udvikle effektive og fleksible IT-løsninger til håndtering af løn, tid, HR og Vagtplanlægning. Løsninger, som kan lette dagligdagen for kunderne.

Læs mere om Lessor A/S her

Lessor

Naveksa udvikler og sælger intelligente og brugervenlige tillægsmoduler til handels- og supply-chain virksomheder, der anvender Dynamics NAV som ERP system. Deres fokus er at levere it-løsninger, der kan hjælpe med at forbedre den daglige styring og kontrol, og dermed bidrage til at øge virksomhedens effektivitet og profitabilitet. De har mange års praktisk erfaring og ekspertise inden for supply-chain og Dynamics NAV.

ItemPlanning (ITP) giver fuldt overblik over beholdning + simulering, forecasting og præcis beregning til jeres salgsordrer i et enkelt skærmbillede (cockpit).

ShopFloor (SFL) er en effektiv produktionsplanlægning og udførelse med et NAV-baseret cockpit til planlæggerne og et Windowsbaseret cockpit til operatørerne i jeres produktion. Mulighed for kvalitetsrapportering, variabelt materialetræk, tidsregistrering samt serie-/lotnummer allokering.

CadConnect (CCN) opretter styklister og ruter direkte fra CAD systemer – overfør og modellér disse informationer på få minutter, til anvendelige produktionsdata i Dynamics NAV.

Naveksa udvikler og sælger intelligente og brugervenlige tillægsmoduler til handels- og supply-chain virksomheder, der anvender NAV. De levere it-løsninger, med fokus på at forbedre den daglige styring og kontrol, og dermed bidrage til at øge virksomhedens effektivitet og profitabilitet. Af produkter har de bl.a. ItemPlanning, ShopFloor og CadConnect.

Læs mere om Naveksa her

Y1z6H9ixg6WaKsfEvTqCNw-Naveksa

Pagero

Pagero Group udvikler og markedsfører Pagero Online, som er et cloudbaseret netværk for udveksling af forretningsdokumenter inden for processer som purchase-to-pay, order-to-cash og logistics-to-pay (TMS). Pagero Vores tillægstjenester gør det muligt for vores kunder at opnå korrekt information og et 100 % digitalt indgående og udgående flow af forretningsdokumenter, hvilket resulterer i reduceret fejlhåndtering, overholdelse af lokale momsregler samt øget kontrol over virksomhedens omkostninger. Med Pagero e-ordre modtager du indkøbsordrer fra din kunde direkte i dit ordre- eller ERP-system via Pagero Online, i det format som dit system kan håndtere.

Du kan også skabe og sende priskataloger, ordrebekræftelser og leveranceadviseringer til dine kunder fra dit system.

Du behøver ikke at tænke på hvilket filformat din kunde bruger, Pagero Online konverterer automatisk alle filer til rette modtagerformat. Du tilslutter dig Pagero Online på den måde som passer dig bedst, eksempelvis via FTP, SFTP, HTTPS og AS2. En læsbar præsentation (PDF) af hver ordremeddelelse, som sendes via Pagero Online, hjælper dig med at få et bedre overblik over dit flow.

Læs mere om Pagero her

pagero

Sana Commerce

Der er mange årsager til at begynde at sælge online. Kunder forventer at finde det, de leder efter hurtigt, nemt og døgnet rundt. Med en B2B webshop kan du sælge uden for kontortid og stadig tilbyde et kundespecifikt vareudbud og priser.

Sana Commerce leverer 100 % integrerede B2B e-handels løsninger til Microsoft Dynamics NAV, som hjælper producenter, distributører og grossistvirksomheder med at optimere deres online forretning. Sana løsningen udnytter Dynamics NAV systemets eksisterende data og forretningslogik i effektive og brugervenlige webshops.

Dette bevirker, at virksomheerne kan fokusere på at forbedre kundeoplevelsen, optimere salgsprocessen og øge mængden af online ordrer. Med over 1200 webshops implementeret og et verdensomspændende partnernetværk er vi i stand til at gøre din e-handel forretning til en succes. Sana er certificeret Microsoft guldpartner og Sana løsningen er certificeret til Microsoft Dynamics NAV.

Din Dynamics NAV installation er kernen i din virksomhed, også online. Sana er en webshop, der er installeret i Dynamics NAV. Dette har mange fordele. En problemfri integration med alt forretningslogik og kundedata giver
en meget værdifuld kilde til aktuelle produktinformationer.

Sana Commerce leverer 100% integrerede B2B e-handels løsninger til Microsoft Dynamics som hjælper distributører, grossistvirksomheder og producenter med at optimere deres online forretning. Sana løsningen udnytter eksisterende data og forretningslogik i effektive og brugervenlige webshops. Sana er cerfificeret Microsoft guld partner og Sana løsningen er certificeret til Microsoft Dynamics NAV og AX.

Læs mere om Sana Commerce her

sana

Schouw Informatisering

Administration: Finans, debitor, kreditor, betalinger, kreditnotaer, EDI, moms, køb, salg, rabatter, reservationer, kunderelationsstyring, varer, tilbud, kontrakter, partivægt (dobbelte måleenheder), rapporter.

Produktion: Produktionsplanlægning, montage, vægtintegration, grafisk produktionsplanlægning, opskrift styrring, MPS, MRP, registrering af råvarer og halvfabrikata, beregninger af resourceallokering og produktionsbelægning, registrering af produceret halvfabrikata og færdigvarer.

Kvalitet: Produktspecifikationer, inspektionsstatus, kvalitetskontrol, afvigelser, regulativer (eks. HACCP og europæisk fødevarelovgivning), lotsporing og lotspærring.

Logistik: Transportstyring, emballage, FIFO-baseret plukning, RF-scanning, SSCC-labels, rullende status, varereguleringer, unik container nummerering, containerstyring, EDI, vægtintegration og speditør integration.

Business Intelligence: KPI-rapportering gennem grafiske dashboards, ExSion-rapportering, kuber, fødevareindustri specifikke standard KPI’er, integration med Microsoft SQL-server, standardrapporter.

Læs mere om Schouw Informatisering her

schouw

SignFlow

Med SignFlow får du digitale arbejdsgange, så fakturaer ikke kan forsvinde eller gemme sig. Søg på fakturaer, uanset om de er til godkendelse eller bogført. Lige meget om fakturaen ligger hos Lise eller Søren, kan du se, om der afventes godkendelse, kreditnota, varelevering o.lign.

Spilder du tid på at printe, fordele og indtaste fakturaer manuelt? SignFlow aflæser dine fakturaer automatisk, så du undgår fejl og tidsspilde på manuel indtastning.

SignFlow kobles let til økonomisystemer, så også bogføringen sker automatisk.

Med SignFlow hober fakturaerne sig ikke op på skrivebordene. SignFlow fjerner tidskrævende, manuelle arbejdsgange i bogholderiet og hos godkenderne. Du kan søge online på alt, f.eks. finde de fakturaer, der mangler godkendelse inden månedsafslutning, dem, der er forfaldne, eller bare se, hvor en faktura er strandet.

Læs mere om SignFlow her

signflow

Tasklet Factory

Tasklet Factory har udviklet en mobil lagerscannerløsning (Mobile WMS,) som i dag er førende indenfor standard WMS-applikationer til Microsoft Dynamics NAV. Løsningen integreres direkte med ERP-systemets standardfunktioner og tillader lagermedarbejdere, at arbejde såvel online som offline med løsningen.

Mobile WMS fra Tasklet Factory understøtter arbejdsprocesserne på lageret og er direkte integreret til standard funktionerne i Dynamics NAV. Løsningen er udstyret med en intuitiv grafisk brugergrænseflade, som er nem at bruge og kan konfigureres til at passe til den enkelte brugers behov.

Dine lagermedarbejdere vil være mere effektive og lave færre fejl, da Mobile WMS løsningen giver dem de værktøjer og oplysninger, der er nødvendige for at kunne arbejde effektivt.

Installation og support af løsningen er let, da det er direkte integreret med standard funktioner i Dynamics NAV. De understøtter alle versioner af Dynamics NAV.

Tasklet Factory udvikler enestående og kraftfulde softwareløsninger til Mobile WMS. Deres mission er at optimere kunders arbejdsprocesser og skabe værdi ved at levere de bedste løsninger på markedet. De stræber efter at være den foretrukne partner gennem intuitive og lækre brugerflader, nem tilpasning, fejlfri ERP integration og fokus på god kundeservice.

Læs mere om Tasklet Factory her

TaskletFactory