Samarbejdspartnere

Notora har et samarbejde nedenstående virksomheder for at kunne yde den bedst mulige service til kunderne.

Hvis du også vil samarbejde med Notora, så kontakt os.

icon-service

CESCOM

CESCOM er en innovativ IT-virksomhed, som favner bredt inden for rådgivning og drift af IT-infrastruktur og cloud. De har fokus på det der er værdiskabende i virksomheden – såvel produktionsmæssigt som økonomisk.

Læs mere om CESCOM på: http://cescom.dk/

Basis-RGB

ClearView

ClearView eliminerer ineffektive og fragmenterede handels processer, samt samler alle handelspartnere og data i ét sted. De hjælper dig til at overholde officielle toldstandarder, og sikre, at alle de data, du har brug for er til stede og korrekte.

Læs mere om ClearView her

clear-mx54pi9xxgaujlv13x837twbui69mnfzp0dw3v9xu0-mx95541riu625p592haz4t112d6huvvq411etfdhu0

Consignor

Consignor er speditør i integration, de hjælper virksomheder med deres forsendelsesproces ved at gøre det enklere, mindre tidskrævende og billigere for dem at afsende ordrer til deres kunder.

Læs mere om Consignor her

 

Consignor-wide-black-1024x194

Continia Software

Continia Software er en af verdens førende leverandører af tillægsprodukter til Microsoft Dynamics NAV. Dette gælder produkter som Payment Management, Document Capture, Document Output, Collection Management og Expense Management. Continia garanterer altid kvalificeret hjælp til installation, opsætning og support. I dag anvendes deres produkter i over 5.000 Microsoft Dynamics NAV licenser i hele verden med det klare formål at effektivisere og automatisere en lang række administrative opgaver.

Læs mere om Continia her

Continia-225x50

Lessor A/S

Lessor A/S har siden 1972 leveret løsninger til små, mellemstore og store virksomheder. Deres  fokus er at udvikle effektive og fleksible IT-løsninger til håndtering af løn, tid, HR og Vagtplanlægning. Løsninger, som kan lette dagligdagen for kunderne.

Læs mere om Lessor A/S på: https://www.lessor.dk/

Lessor

Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV er et brugervenligt system til virksomhedsstyring, der er hurtigt at implementere og hjælper over 100.000 virksomheder verden over med at administrere deres regnskab og økonomi, forsyningskæde og drift. Det er en del af en komplet virksomhedsløsning fra Microsoft, som er med til at effektivisere arbejdet og skabe vækst. Begynd med det, du har brug for i dit daglige arbejde og tilpas nemt i takt med ændringer i virksomhedens behov. Du vælger selv, om din løsning skal ligge på egne servere eller i Microsoft Skyen.

Læs mere om Microsoft Dynamics NAV på: https://www.microsoft.com/

microsoft-dynamics

Naddon

Naddon EDI er værktøjet, der effektiviserer samarbejdet mellem leverandører og kunder. Brugen af EDI reducerer tidsforbrug, fejl og omkostninger, ved at erstatte den manuelle dokumenthåndtering med elektronisk udveksling af standardiserede forretningsdokumenter.

Læs mere om Naddon på: http://www.naddon.dk/

naddon-150x150

Naveksa

NAVEKSA udvikler og sælger intelligente og brugervenlige tillægsmoduler til handels- og supply-chain virksomheder, der anvender NAV. De levere it-løsninger, med fokus på at forbedre den daglige styring og kontrol, og dermed bidrage til at øge virksomhedens effektivitet og profitabilitet. Af produkter har de bl.a. ItemPlanning, ShopFloor og CadConnect.

Læs mere om NAVEKSA her

Y1z6H9ixg6WaKsfEvTqCNw-Naveksa

Netronic

Netronic er førende leverandører af software til visualisering af virksomheds planlægning og produktionsdata med kraftfulde interaktive Gantt tilføjelsesprogrammer specifikt til Microsoft Dynamics NAV. Disse visualiseringer hjælpe virksomhederne til at træffe hurtige og fornuftige beslutninger.

Læs mere om Netronic på: http://www.netronic.com/

ImageGen

Novotek

Novotek leverer løsninger indenfor automation og industriel IT. Løsningerne skabes på en platform af standard produkter som kan forbinde sig til, opsamle, gemme, kontrollere, visualisere og analysere kundens industrielle data, uanset hvor kunden befinder sig og uanset hvor data befinder sig.

Læs mere om Novotek på: https://www.novotek.com/

free-vector-novotek_065619_novotek

Pagero

Pagero forbinder forretningssystemer (fx økonomi-, ordre- og indkøbssystemer) digitalt med hinanden. Deres e-ordre-, e-faktura- og e-betalingstjenester hjælper virksomheder med at effektivisere hele processen, fra ordre til betaling.

Læs mere om Pagero her

Pagero-logo-retina

ROB-EX Scheduler

ROB-EX Scheduler er baseret på et interaktivt Gantt diagram, og indeholder et alsidigt finplanlægnings-program, som kan tilpasses din planlægningsopgave. Du kan se og redigere produktionsplanen, og prøve dig frem med forskellige scenarier for at finde den bedste plan.

Læs mere om ROB-EX Scheduler på: http://www.rob-ex.com/

RobexScheduler_withoutTagline_red

Sana-Commerce

Sana Commerce leverer 100% integrerede B2B e-handels løsninger til Microsoft Dynamics som hjælper distributører, grossistvirksomheder og producenter med at optimere deres online forretning. Sana løsningen udnytter eksisterende data og forretningslogik i effektive og brugervenlige webshops. Sana er cerfificeret Microsoft guld partner og Sana løsningen er certificeret til Microsoft Dynamics NAV og AX.

Læs mere om Sana Commerce her

sana

Sproom

Sproom er for alle virksomheder uanset størrelse og branche, og uanset om du har et økonomisystem eller ej. Det er begrænset indtastning af fakturaer og enkel integration til dit økonomisystem. Overordnet set er det elektronisk fakturering for alle virksomheder.

Læs mere om Sproom på: https://www.sproom.net/

Sproom

Tasklet Factory

Tasklet Factory udvikler enestående og kraftfulde softwareløsninger til Mobile WMS. Deres mission er at optimere kunders arbejdsprocesser og skabe værdi ved at levere de bedste løsninger på markedet. De stræber efter at være den foretrukne partner gennem intuitive og lækre brugerflader, nem tilpasning, fejlfri ERP integration og fokus på god kundeservice.

Læs mere om Tasklet Factory her

TaskletFactory