Første 5 succesfulde leveår

5 regnskabsår for Notora er netop ved at nå sin ende og ser på nuværende tidspunkt ud til at blive det bedste år på alle parametre. Det foregående år har ikke blot budt på et nyetableret advisory board, men det blev ligeledes året, hvor vi kan berette om at være væsentlig tættere på visionen om at være ”Et af Nordens foretrukne konsulenthuse indenfor ERP-løsninger til udvalgte brancher og kunder.”

Økonomidirektør i virksomheden, Michael Lauridsen, udtaler følgende om vores første 5 succesfulde leveår: ”Vi startede Notora i 2013 og har gennem de 5 år oplevet en løbende vækst. Væksten har vi mærket på antallet af kunder, antallet af medarbejdere samt top- og bundlinje. Vores kunder er også vokset, så vi har nu både meget store og mellemstore kunder. Gennem de 5 år har vi været økonomiske uafhængige, hvilket har været en del af vores DNA. Det har betydet, at vi altid har kunne fuldføre de beslutninger vi har lavet gennem tiden. Vi har gennem de første 5 år investeret i virksomheden og sørget for, at vi er længst fremme med de nye produkter og viden herom. I 2018 bliver vi desuden udnævnt som Gazelle-virksomhed, det er vi meget stolte af.”

Vi i direktionen er yderst tilfredse med årets resultat og det at have opnået status som Gazelle-virksomhed. Derudover udgør en anden succesfaktor, hvordan vores ekspertteam er gradvist ekspanderet og evnen til at bibeholde vores ansatte. Ved at give medarbejderne enorme mængder plads, fleksibilitet, egenrådighed, frihed under ansvar samt muligheden for at beskæftige sig med de områder hver især finder spændende, har det muliggjort at være vokset til 28 ansatte. Med et højere fokus på at uddanne medarbejdere og give den yngre it-generation en lovende karriere, sigter vi efter at ekspandere yderligere i næste regnskabsår. Michael Lauridsen udtaler i forlængelse: ”Som nystartet virksomhed er det altid svært at finde de rigtige medarbejdere, da man er en lille virksomhed. Gennem årene har vi set, at det er vendt fra, at vi har været ude for at finde medarbejdere til, at medarbejderne nu finder os. Vores medarbejdere har en stor grad af frihed under ansvar, og det betyder, at vores medarbejdere trives godt.” Med mottoet “hellere uddanne de ansatte og risikere, at de rejser – end at lade være med at uddanne dem og så risikere, at de bliver” går vi forventningsfuldt ind i det nye regnskabsår, hvor investeringer i at dygtiggøre medarbejdere og udvikle virksomheden er i højsædet.

Væksten de første 5 år skyldes ydermere den kontinuerlige udvikling og konstante læring, som er altafgørende for at følge med i et så konkurrencepræget marked. Det har ikke blot været et krav for kunderne, men ligeledes også for medarbejderne. Kunderne stiller større og større krav til den værdi Notora kan tilføje dem, mens medarbejderne ønsker at dygtiggøre sig og efteruddanne sig inden for deres fag. De it-virksomheder, som lykkedes med det, vil konstant være forrest i feltet og have succes både kortvarigt og langsigtet, hvorfor vi allerede nu investerer heftigt i, at alle medarbejdere har den nyeste viden om eksempelvis Power BI, Dynamics 365 Business Central mm.

En bemærkelsesværdig årsag til, at vi har haft vores hidtil bedste regnskabsår, må siges at være præget af den legendariske service vi bestræber os på at yde, ikke kun over for kunder og partnere, men også kollegaer. På baggrund af tillid og overholdte løfter, har vi erhvervet os mange kunder, da samarbejdspartnere og eksisterende kunder anbefaler os til deres netværk. At levere en så legendarisk service, at omverdenen anbefaler os, betragtes som tegn på, at det vi yder er yderst tilfredsstillende og at vi fortsat skal have det høje serviceniveau som en ganske naturlig væremåde.

 

 

For at efterleve visionen, er en it-virksomhed naturligvis afhængige af at levere værdiskabende løsninger. De seneste 5 år har vi udviklet nogle vigtige egne løsninger for at berige NAV med yderligere værdi. Nogle af disse har vi ikke været for fornemme til at skrotte, da det har vist sig at nuværende samarbejdspartnere så som Continia, Lessor, B2B Backbone, Sana Commerce mv. Alle har færdigudviklede tillægsløsninger, som behandler utrolig mange af kundens udfordringer. Vi har indgået samarbejder på kryds og tværs for at kunne berige kunden med den mest værdiskabende løsning. Ej at forglemme partnerskabet med Schouw Informatisering og deres fødevarespecifikke brancheløsning, som i år 5 af Notoras levetid allerede er i drift og værdiskabende hos flere fødevarekunder. Michael Lauridsen supplerer herefter med: ”Vi har altid fokuseret på vores NAV-forretning, og det betyder, at vi har det fokus som vores kunder ønsker. Vi kan ikke være de bedste til det hele, så vi har valgt at være de bedste til vores område, som er NAV-forretningen. Vi ønsker at være så tætte på vores kunder som muligt, hvilket betyder, at der er direkte kontakt mellem kunde og den ansvarlige konsulent.” Kunderne efterspørger primært NAV-løsninger, som dækker så mange behov som muligt uden tilretninger, hvilket vi har taget et aktivt valg om at tilbyde alle ved at fokusere på at være brancheeksperter inden for udvalgte vertikaler; handel, logistik, produktion samt fødevare.

Vi har derfor ikke det klassiske kunde-leverandør-forhold. De fungerer som tætte samarbejdspartnere, og det udgør dermed en synergi både med kunderne og egne leverandører. De dygtige og erfarende partnerskaber vi gennem årene har indgået, repræsenterer et fællesskab frem for individuelle aktører.

Vi fra Notora vil gerne takke for et fantastisk samarbejde. Herunder tak til kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere. Vi ser frem til flere oplevelser og gode projekter de næste mange kommende år.

Rejsen for Dynamics 365 Business Central er for alvor ved begynde. Den nye platform er endnu ikke klar til at rumme de fleste af vores nuværende kunder, men det er bare et spørgsmål om tid, før kunderne ikke længere kører NAV men Dynamics 365 Business Central. Når den tid kommer, vil Notoras ekspertteam stå klar med legendarisk service, kompetencer og rådgivning for at give alle den mest værdiskabende løsning.

Skal vi også finde en løsning til dig?