Når du tænker NAV, tænker du Notora

Microsoft Dynamics NAV fra Notora er det naturlige valg. Vi er eksperter i systemløsninger, der tager udgangspunkt i og komplimenterer NAV, som er den perfekte løsning for virksomheder, der ønsker at optimere produktions- og styringsprocesser.

Hos konsulenthuset Notora har vi en klar vision: Vi vil være førende ERP-leverandør til små og mellemstore virksomheder, og vejen dertil går gennem 100 % tilfredse kunder.

Kunden er omdrejningspunktet
Igennem en fokuseret strategi med kundens behov som omdrejningspunkt leverer vi bedre produkter, bedre service og bedre priser til kunderne. Vi er en konkurrencedygtig samarbejdspartner og leverandør af virksomhedsløsninger.

Vi er et sammensat ekspertteam, som er uddannet til at finde den helt rigtige løsning med Microsofts ERP-system Dynamics NAV. Siden 2013 har vi udviklet optimale systemer og løsninger, der letter hverdagen hos vores kunder og skaber værdi og vækst gennem optimering af processer.

 
 
Passionerede mænd i styrerummet

Thomas Blak, Michael Lauridsen og Kjeld Hansen er de tre seniorpartnere, der står bag Notora. Alle har hver især mere end 15 års erfaring i branchen med levering af NAV, og de er passionerede for deres håndværk, som besiddes helhjertet til fingerspidserne.

Notora har tre kontorer i Danmark, som er beliggende i henholdsvis Aarhus, Aalborg og Vipperød. Vi betjener altså hele Danmark med tilpassede løsninger, der matcher virksomhedens behov på alle punkter. Skal vi også finde en løsning til dig?