Oplev Notora Food Event 2018

Efter stor succes sidste år afholder vi igen i år Notora Food Event (d. 30. maj 2018), hvor du og din arbejdsplads inviteres gratis med.

Det overordnede tema for dagen er digitalisering af fødevareindustrien. Oplev hvordan IT i forskellige afskygninger kan effektivisere, optimere og digitalisere de kritiske processer som typisk opstår i en fødevarevirksomhed.

Derudover har vi i år tilføjet lidt ekstra krydderi i form af oplægsholdere fra Schouw Informatisering, Tasklet, ClearView Trade samt Landbrug & Fødevarer.

Som appetizer vil en velkomst bestående af en indbydende morgenbuffet hos Koldkærgård (Agro Food Park 10, 8200 Aarhus N) finde sted.

Forretten præsenteres af Notora, som giver en NAV 2018 Look & Feel og topper med Integration med Dynamics 365.

Hovedretten vil bestå af en tapas af eksempler på, hvordan man digitaliserer sin Supply Chain med SI Foodware. Denne gratineres med en overraskelsesfrokost, appellerende til alle sanser.

Desserten er en tricolore leveret af Landbrug & Fødevare, ClearView Trade og Tasklet. Denne sødmefyldte menu-afslutning inkluderer alt fra ”Hvordan skaber digitalisering vækst i hele værdikæden i fødevareerhvervet?”, til ”Digitalisering af dansk eksport – Hvor er digitaliseringen af dansk eksport på vej hen?” og ”Optimering af lagerprocesserne i fødevareindustrien”.

Læs mere og tilmeld dig gratis seminaret på: http://www.notora.dk/notora-food-event/