Notora opnår ny Microsoft partner certificering!

Vores ekspertise i at levere kvalitetsløsninger inden for NAV er nu blevet belønnet med et Sølv partnerskab hos Microsoft. Vi er enormt stolte af denne certificering, som anerkender vores kompetencer, da den indebærer, at man som partner skal have en stor kundeportefølje, gode kundereferencer, beståede tests mm. Vi gør en dyd i at sikre, at vores medarbejdere har et højt kvalitets- og kompetenceniveau, hvilket dette partnerskab ligeledes er et udtryk for.

Vores nyerhvervede Microsoft Sølv partnerskab understøtter desuden vores selvudviklede service koncept: ”Ekspertteam leverer værdiskabende løsninger og legendarisk service”. Notora-konceptet drejer sig om én ting – 100 % tilfredse kunder.

Med en tilfredshed på 100 % i fokus, kan vi koncentrere os om at levere de bedste løsninger inden for NAV tilpasset vores kunders behov og ønsker til en effektiv og brugervenlig oplevelse i dagligdagen. At vi nu har fået en Sølv certificering er et kvalitetsstempel, som gør os umådeligt stolte.

Hvis du ønsker en uforpligtende samtale, om hvordan I ved hjælp af NAV kan optimere jeres interne processer eller øge produktiviteten, så kontakt Marie på Mbl@notora.dk.

Når du tænker NAV, tænker du Notora!