Sidder du i et halvt job, og drømmer om at blive helt?

Notora – NAV Forretningskonsulent søges til Aarhus

Notora er et konsulenthus med fokus på levering af virksomhedsløsninger med Microsoft Dynamics NAV som udgangspunkt. Vi er en mindre virksomhed i hurtig vækst, hvor det drejer sig om at have 100 % kundetilfredshed. Notora er et ”Ekspertteam som leverer værdiskabende Løsninger og Legendarisk Service”.

Til vores kontor i Aarhus søger vi en erfaren NAV Forretningskonsulent med spidskompetencer inden for Finans, Salg og Køb. Vi ser gerne, at du har erfaring med implementering af Continia tillægsløsninger så som Payment Management, Document Capture og Expense Management.

Det er forventningen, at du minimum har 5 års erfaring med implementering af Microsoft Dynamics NAV. Kendskab til nyere versioner af NAV er en fordel. I dit arbejde hos Notora vil du være ansvarlig for afdækning af forretnings- og procesmæssige behov hos kunder. Du vil være ansvarlig for udarbejdelse af opgave- og løsningsbeskrivelser, uddannelse, test og implementering af løsninger.

Du kan arbejde selvstændigt, men er også en teamplayer, som kan indgå i større projekter.

Personlige kompetencer:

  • Har 5 års NAV erfaring inden for analyse, uddannelse og implementering
  • Metodeorienteret (Gerne kendskab til SureStep eller lignende)
  • Arbejder analytisk og struktureret
  • Tillidsskabende og service minded
  • Dygtig til at formulere sig i skrift og tale (dansk og engelsk)
  • God til at kommunikere og samarbejde på alle niveauer
  • Har kørekort

Da Notora er et firma bundet af sammenhold og fællesskab, får du et tæt samarbejde med næsten alle i virksomheden. Vi har lokationer i Aalborg, Aarhus og Vipperød. Vi tilbyder et åbent og hyggeligt arbejdsmiljø, med hjælpsomme miner og fleksible rammer. Vi forventer en positiv indstilling og gå på mod fra din side, du skal desuden være selvstændig og initiativrig. Du er engageret og har lysten samt evnerne til at bidrage med konstruktive og innovative ideer til Notoras udvikling.

Send din ansøgning mærket ”NAV Forretningskonsulent Aarhus” til Yvonne Larsen på mails yl@notora.dk. Har du yderligere spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Yvonne Larsen på yl@notora.dk.

Du kan læse mere om virksomheden på http://www.notora.dk/.