Food Supply har fanget nyheden om Notora Food Event 2018!

Food Supply konstaterer igen i år, at Notora Food Event er et seminar som du og din fødevarevirksomhed bør deltage på. Ikke mindst på baggrund af den overdådige frokost som Koldkærgård bringer, men fordi vi præsenterer fødevarebranchen for, hvordan SI Foodware (en Microsoft Dynamics NAV-tillægsløsning udviklet specifikt til fødevareindustriens IT-behov) kan optimere jeres interne processer.

Som Food Supply citerer: ”Fødevareseminarets omdrejningspunktet er digitalisering af fødevareindustrien. Notora har inviteret samarbejdspartnere og eksperter til at fortælle om, hvordan IT i forskellige afskygninger kan digitalisere og effektivisere de kritiske processer, som typisk opstår for fødevarevirksomheder.”

Desuden akkompagneres vi af Clearview Trade, Tasklet og hollandske Schouw, som hver især bidrager til at gøre virksomhederne mere effektive og konkurrencedygtige med udgangspunkt i Microsoft Dynamics NAV og tilhørende certificerede standardløsninger. Landbrug & Fødevarer deltager ligeledes som Key Note Speaker.

Læs den fulde artikel, og tilmeld dig før det er for sent: https://www.food-supply.dk/article/view/598896/seminar_sadan_kan_fodevarevirksomheder_digitalisere?ref=newsletter&utm_medium=email&utm_source=newsletter&utm_campaign=daily