Nyheder

Sidder du i et halvt job, og drømmer om at blive helt?

Notora – NAV Forretningskonsulent søges til Aarhus Notora er et konsulenthus med fokus på levering af virksomhedsløsninger med Microsoft Dynamics NAV som udgangspunkt. Vi er en mindre virksomhed i hurtig vækst, hvor det drejer sig om at have 100 %… Læs mere »

Årsregnskab 2015/2016: Notora leverer rekordresultat

  Med en fordoblet bruttofortjeneste, anser ledelsen årets resultat for at være tilfredsstillende Efter gennemførsel af strategiens første fase med etablering af virksomheden, har ledelsen taget hul på anden fase: vækst. ”Dette har resulteret i en samlet medarbejderstab på 23… Læs mere »

Pressemeddelelse

Nordlux indgår aftale med Notora om opgradering til Microsoft Dynamics NAV 2017. Vi glæder os meget til samarbejdet og til at lykønske Nordlux med deres opdatering snarest. Kunne du også være interesseret i at opleve, hvad din virksomhed kan få… Læs mere »

NOTORA fylder 3 år!

Notora fylder i dag 3 år! De sidste 3 år har været forrygende, en kombination imellem skønne kunder og fantastiske medarbejdere gør, at vi holder strategien og fortsat vokser. Dette vil vi blandt andet også takke vores samarbejdspartnere for. 3… Læs mere »

Notora som partner på global fødevareløsning

Notora har indgået partneraftale med hollandske Schouw Informatisering om distribution, udvikling og support af den prisvindende fødevareløsning SI Foodware – en Microsoft Dynamics NAV tillægsløsning, der i forvejen anvendes af mere end 300 fødevarevirksomheder over hele verden – se eksempler… Læs mere »

Mogens Faber som ny Senior Konsulent hos Notora

Mogens Faber er startet hos Notora 1. september 2015. Han har været i branchen siden midten af 1990’erne, så han kommer til Notora med masser af erfaring og viden. Mogens er lidt af en hybrid, der både kan lave analyser, beskrive samt udvikle… Læs mere »

Notora ansætter Morten Søndergaard som NAV konsulent

Det er med glæde at meddele, at vi her pr. 1/9-2015 får en ny medarbejder til kontoret i Aalborg. Vores nye mand er Morten Søndergaard, der er ansat som NAV konsulent. Morten er uddannet finansøkonom og datamatiker.

Jan Skrubbeltrang hos Notora

Vi byder velkommen til Jan Skrubbeltrang, som efter en pause og en datamatikeruddannelse med et snit på 12 er back in business. Flere af os hos Notora havde fornøjelsen af at arbejde med Jan tilbage i Senseit-tiden – det er… Læs mere »

Notora løfter sponsoraftale i AGF

Notora, der er leverandør af ERP til små- og mellemstore virksomheder, har opgraderet sit sponsorat fra erhvervs- til bronzeniveau. Ifølge Thomas Blak, Senior Partner og direktør i Notora, ligger der flere grunde bag beslutningen om at hæve sponsoratet. – Vi… Læs mere »