Nyheder

Notora opnår ny Microsoft partner certificering!

Vores ekspertise i at levere kvalitetsløsninger inden for NAV er nu blevet belønnet med et Sølv partnerskab hos Microsoft. Vi er enormt stolte af denne certificering, som anerkender vores kompetencer, da den indebærer, at man som partner skal have en… Læs mere »

NOTORA FEJRER 4 ÅRS FØDSELSDAG

Vi vil gerne takke vores kunder og samarbejdspartnere for fire fantastiske første leveår. Vi glæder os til fortsat at supportere og hjælpe jer, og ser frem til mange flere fødselsdage.

Notora Food Event 2017 – Succes!

Notora Food Event 2017, som blev afviklet d. 29 marts, blev et succesfuldt fødevare saminar. Dette er ligeledes blevet starten på en række nye samarbejder og bekendtskaber. Vi vil gerne takke medarbejdere, samarbejdspartnere samt deltagere for det høje engagement og… Læs mere »

Sidder du i et halvt job, og drømmer om at blive helt?

Notora – NAV Forretningskonsulent søges til Aarhus Notora er et konsulenthus med fokus på levering af virksomhedsløsninger med Microsoft Dynamics NAV som udgangspunkt. Vi er en mindre virksomhed i hurtig vækst, hvor det drejer sig om at have 100 %… Læs mere »

Årsregnskab 2015/2016: Notora leverer rekordresultat

  Med en fordoblet bruttofortjeneste, anser ledelsen årets resultat for at være tilfredsstillende Efter gennemførsel af strategiens første fase med etablering af virksomheden, har ledelsen taget hul på anden fase: vækst. ”Dette har resulteret i en samlet medarbejderstab på 23… Læs mere »

Pressemeddelelse

Nordlux indgår aftale med Notora om opgradering til Microsoft Dynamics NAV 2017. Vi glæder os meget til samarbejdet og til at lykønske Nordlux med deres opdatering snarest. Kunne du også være interesseret i at opleve, hvad din virksomhed kan få… Læs mere »

NOTORA fylder 3 år!

Notora fylder i dag 3 år! De sidste 3 år har været forrygende, en kombination imellem skønne kunder og fantastiske medarbejdere gør, at vi holder strategien og fortsat vokser. Dette vil vi blandt andet også takke vores samarbejdspartnere for. 3… Læs mere »

Notora som partner på global fødevareløsning

Notora har indgået partneraftale med hollandske Schouw Informatisering om distribution, udvikling og support af den prisvindende fødevareløsning SI Foodware – en Microsoft Dynamics NAV tillægsløsning, der i forvejen anvendes af mere end 300 fødevarevirksomheder over hele verden – se eksempler… Læs mere »

Mogens Faber som ny Senior Konsulent hos Notora

Mogens Faber er startet hos Notora 1. september 2015. Han har været i branchen siden midten af 1990’erne, så han kommer til Notora med masser af erfaring og viden. Mogens er lidt af en hybrid, der både kan lave analyser, beskrive samt udvikle… Læs mere »