Nyheder

AAA Certificering!

Vores femte meget positive regnskabsår er netop ved at være ved sin afslutning, og før vi har set om, modtager vi endnu en exceptionel nyhed. Vi er stolte over at offentliggøre, at vi har modtaget Bisnodes kreditrating AAA, hvilket grundlæggende… Læs mere »

Notora ønsker alle en god sommer!

Ligesom uden for ferieperioden, er vores support bemandet hele sommeren. Kontakt os på Tlf.: +45 53 82 73 00 eller support@notora.dk.

ENDNU ET VELLYKKET NOTORA FOOD EVENT!

D. 30 maj havde Notora inviteret til et oplevelsesrigt fødevareseminar i fantastiske og idylliske omgivelser på Koldkærgård Hotel og Konferencecenter. Omdrejningspunktet for seminaret var digitalisering af fødevareindustrien. Notora havde inviteret tætte samarbejdspartnere og eksperter til at fortælle, hvordan IT i… Læs mere »

Food Supply har fanget nyheden om Notora Food Event 2018!

Food Supply konstaterer igen i år, at Notora Food Event er et seminar som du og din fødevarevirksomhed bør deltage på. Ikke mindst på baggrund af den overdådige frokost som Koldkærgård bringer, men fordi vi præsenterer fødevarebranchen for, hvordan SI… Læs mere »

Microsoft Dynamics 365 Business Central frigives

I efteråret 2017 annoncerede Microsoft, at der i foråret 2018 ville komme    Dynamics 365 ”Tenerife” (det før kaldte 365 Finance and Operation, Business Edition) ville blive frigivet i en række af lande herunder Danmark. Vi går nu ind i april… Læs mere »

Oplev Notora Food Event 2018

Efter stor succes sidste år afholder vi igen i år Notora Food Event (d. 30. maj 2018), hvor du og din arbejdsplads inviteres gratis med. Det overordnede tema for dagen er digitalisering af fødevareindustrien. Oplev hvordan IT i forskellige afskygninger… Læs mere »