Nyheder

Microsoft Dynamics 365 Business Central frigives

I efteråret 2017 annoncerede Microsoft, at der i foråret 2018 ville komme    Dynamics 365 ”Tenerife” (det før kaldte 365 Finance and Operation, Business Edition) ville blive frigivet i en række af lande herunder Danmark. Vi går nu ind i april… Læs mere »

Oplev Notora Food Event 2018

Efter stor succes sidste år afholder vi igen i år Notora Food Event (d. 30. maj 2018), hvor du og din arbejdsplads inviteres gratis med. Det overordnede tema for dagen er digitalisering af fødevareindustrien. Oplev hvordan IT i forskellige afskygninger… Læs mere »

Marketingsassistent søges!

Brænder du for B2B–marketing og har flair for multimediedesign, markedsføring inden for sociale medier eller tekstformulering? Vil du gerne udfordres med mange forskelligartede opgaver i en dynamisk virksomhed? Drømmer du om en særdeles spændende, meget alsidig og varierende hverdag med… Læs mere »

Praktikant søges!

Brænder du for multimediedesign, grafik og B2B-marketing? Og vil du gerne udfordres med mange forskelligartede opgaver i en spændende branche? Så kan et praktikforløb i foråret 2018 hos Notora i Aarhus give dig både erfaring og ansvar. Notora tilbyder en praktikplads,… Læs mere »

Notora opnår ny Microsoft partner certificering!

Vores ekspertise i at levere kvalitetsløsninger inden for NAV er nu blevet belønnet med et Sølv partnerskab hos Microsoft. Vi er enormt stolte af denne certificering, som anerkender vores kompetencer, da den indebærer, at man som partner skal have en… Læs mere »

NOTORA FEJRER 4 ÅRS FØDSELSDAG

Vi vil gerne takke vores kunder og samarbejdspartnere for fire fantastiske første leveår. Vi glæder os til fortsat at supportere og hjælpe jer, og ser frem til mange flere fødselsdage.

Notora Food Event 2017 – Succes!

Notora Food Event 2017, som blev afviklet d. 29 marts, blev et succesfuldt fødevare saminar. Dette er ligeledes blevet starten på en række nye samarbejder og bekendtskaber. Vi vil gerne takke medarbejdere, samarbejdspartnere samt deltagere for det høje engagement og… Læs mere »

Sidder du i et halvt job, og drømmer om at blive helt?

Notora – NAV Forretningskonsulent søges til Aarhus Notora er et konsulenthus med fokus på levering af virksomhedsløsninger med Microsoft Dynamics NAV som udgangspunkt. Vi er en mindre virksomhed i hurtig vækst, hvor det drejer sig om at have 100 %… Læs mere »