NOTORA WAREHOUSE ITEM CARD (WIC)

Logistikvarekortet er det primære værktøj for lagermedarbejderne. WIC samler al nødvendig information og funktioner relateret til logistik Med omdrejningspunkt i et logistikvarekort får brugeren mulighed for; på en nem måde at flytte mellem placeringer, lokationer, foretage lagerreguleringer og oprette købs- og salgsordre; får mulighed for at flytte alle varerne fra en placering til en anden placering/ lokation – yderst anvendeligt når der anvendes batch-, eller serievarer.

WIC indeholder ligeledes skræddersyede rollecentre til alle former for logistik, både til lagermedarbejderne og lagerformanden.

WIC muliggør ligeledes lokationsflytning uden anvendelse af overflytningsordre, hvilket ikke er muligt i standard NAV, hvis der anvendes avanceret logistik. Anvendes mobile WMS fra Tasklet muliggøres lokationsflytning via Scanner med WIC+. WIC+ kan købes selvstændigt uden WIC.

Med WIC opnås der et bedre overblik over logistikken og meget mere forenklede processer. Forkæl dine medarbejder med WIC.