NOTORA TASKLET BASIS (TB)

Notora har flere års erfaring med implementering af scannerprojekter og har samlet en basispakke til Mobile WMS fra Tasklet Factory Afvigelser i modtagelse og udlevering: En hyppig situation på et lager er, at der modtages en større eller mindre mængde end forventet på ordren.

Lagermedarbejderen får med TB mulighed for at korrigere kvantum direkte på scanneren uden at ulejlige indkøbsafdelingen. Der kan opsættes tolerancer for, hvilke afvigelser, som skal justeres automatisk uden, at lagermedarbejderen advares om justeringen. På de bogførte dokumenter gemmes information omkring det oprindeligt bestilte antal, hvilket muliggør leverandøropfølgning.

Tilsvarende funktionalitet findes også for udleveringen.

Lagerruter: Muliggør at plukrækkefølgen kan ændres i forhold til lagerruter så der f.eks. kan laves zigzag pluk mellem to reoler uagtet placeringsnummer.

Autogenerering af lagerleverancer: For nogle varer kan det være hensigtsmæssigt, at opdele leverance og pluk i flere dokumenter, f.eks. ved håndtering af fødevarer (køl vs. frost) eller hvor nogle varer skal plukkes med truck og andre med plukvogne.